Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
cory3maz spune:
Nicolette, (din comasarea lui Nicol_Conte)
rasfoit album poze...admirat familie reusita!!! Intr-adevar printzesica ta seamana bucatica rupta cu taica-su', dar a luat ceva si de la tine: finetzea!!!
Lasa ca faci tu un baiat, sa semene si cu tine cineva in familia aia!
12+ si mamik de Larisik
zozela spune:
Wooow Nicol!Esti o mamica suupersepsi iar printesa Alexia e o dulceata!!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
mihutza11 spune:
Buna randunici dragi!
scuze de intarziere, dar am avut ceva treaba.. si de cand am venit de la eco nu am stat locului o clipa... abia am apucat sa citesca cate ceva pe fuga..
Ei bine, bebele nu a vrut sa ne arate nimic..... in prima faa a stat numai cu spatele. pe urma cand a inceput sa miste a stat numai cu piciorusele incrucisate... am vazut eu ceva ce semana cu o putzulika, dar nu aveam cum sa ne dam seama bine de tot. In schimb dadea din manute la greu. Are toate degetelele si se mai scarpina si pe la nasuc... ca sa vezi comedie de omulet. Dar nu s-a cracanat deloc deloc! cred ca vrea sa ne mai tina in suspans. In rest e bine. Mi-a dat sa fac TT. E dezvoltat normal LF=10.4 mm si 126 batai/min ritmice. Mancal-ar mama de bebe nastrusnic!
Zozelina nu sunt eu olteanca, ci sotul . E din Craiova si da ne-a cantat Negoita. Si cand l-am tocmit i-am zis sa invete sa cante si moldovenesti de ale mele. SI baiatul a dat tot ce a putut. M-am distrat tare bine la nunta mea . In schimb el a fos mai stresat ca niciodata.
mersi si de aprecierile pt poze! va pupacesc!
mai am ceva treaba!
Mihaela
14+
cory3maz spune:
Intrebare pentru Sovietika:
te-ai uitat in albumul lui Nicolette? L-ai scanat pe barbat'su??? Nu e mascul mishto??? Sau tu ramai la fixul tau cu sotzul lui Mamipapatot!!!
P.S. Te stiu o tipa cu umor!!! Deci nu ma lua la bataie pentru intrebarile obraznice de mai sus!!!
cory3maz
11+ si mamik de Larisik
zozela spune:
Moaaamaaa ce bebe rusinooos ai Miha!Cred ca e fetitza totusi!Cred ca cerea bataita cu manuta aia la nasucCe frumos trebuie sa fi fost!Ma bucur tare pentru tine
Acuma...esti olteanca de-a mea..ce sa mai!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
cory3maz spune:
Mihutza,
1. si la nunta ta/ a cantat o stea...a muzicii lautaresti!!! Casa de piatra si cont beton in banca, pe mai departe!!!
2. Bebe al tau, berbecutz parca, are PERSONALITATE!!! Daca n-a vrut muschii lui sa va arate "bijuteriile"!!! Sa fie sanatos si zglobiu!!!
cory3maz
11+ si mamik de Larisik
mihutza11 spune:
Nicol Bafta la analize si sa fie totul bine!
kitzy bine ai venit alauri de noi! sarcina usoara si bebe sanatos!
Mihaela 14+
http://community.webshots.com/user/mihutza11
cory3maz spune:
Intrebare-intrebatoare pentru Zozelina:
esti, cumva, suparata pe mine??? din vro pricina???
eu simt ca da!!! Da' unde-am greshit, ca sa dreg busuiokul!!!
cory3maz
11+ si mamik de Larisik
Roxana Claudia spune:
Randunici - incepe targul joi! Planuim de-o intalneala?
Eu azi gata m-am decis sa imi iau iarasi menajera ca nu mai pot! Am intrat intr-o depresie urata, iar oboseala cumulata in timpul zugravelii mi-a accentuat starea. Dupa 2 zile de plans continuu, oki umflati si ganduri negre ma ridic din nou si o iau de la capat. Ofe greu e cu 2 bebici apropiati asa ca varsta. La pranz ma apuc sa fac un Musuroi de Cartita ca ma simt bine cand prajituresc, iar cand bebe se culca incep operatiunea mani-pedi.
Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
mihutza11 spune:
saru'mana de urari Zozelina si Cory!
asa m-am gandit si eu daca e fetita e explicabila rusinica !
Zozelina daca nu stam acolo in zona tot olteanca sunt?
Mihaela 14+
http://community.webshots.com/user/mihutza11