Gravidute si mamici de Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Docdecap saru-mina. Acum am inteles si eu... neuronul meu singuratic s-a trezit. Cu poze... as pricep... Super.. pai 2 D am deja poza cu bebicul nostru - e la semntura.
Yannia romantismul n-ar trebui sa dispara cit exista iubire si respect (ceea ce va urez din suflet).
Creem sper sa fie totusi niste greturi accidentale. Ieri am calatority mult. A fost obositor si stresant.
Adriana hai ca incerc sa-ti explic eu.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Adriana

bebe

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Adiana in postarea mea de mai jos ar trebui sa fie trimiterile la paginile tale.
daca vrei sa le modifici sau sa le iei asa cum sint da le mesajul meu Reply with Quote si copieri mesajul de acolo mai putin [ quote ] de la inceputul mesajului si cel de la sf. Si intri in profilul pers. si-l pui la semnatura.
Asa iti va aparea la ffiecare mesaj postat.

Daca nu am explicat cum trebuie spune-mi si reiau.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Da, Creem, intentionez sa merg si aici la un dr. Problema e ca nu toti dr. ginecologi au eco. Si apoi, daca m-am simtit bine, n-am vrut sa ma mai stresez, sa vad ce de merge bine. La sarcina trecuta am facut 12 eco pana la 12 saptamani si cred ca nici zgarmatul asta de aiurea nu-i bun. Pe 24 oct. (sapt 12) am programare la dl dr. Pop, in care am incredere deplina. Dupa ce trec de 12 sapt voi merge in paralel cu dr. din Buc, si la unul in C-ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Ina, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara! Azi am alergat toata ziua, abia am ajuns si eu acasa, am mancat si-am aruncat un ochi aici, dar nu ma simt in stare sa va raspund, desi aveam si eu destule de zis, de comentat......
Va pup si revin maine (sper)!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna seara,pe unde sunteti?
Docdecap,multumesc pentru sfaturi,ai absoluta dreptate in tot ce ai spus,ar trebui sa ma detasez un pic , sa zic nu vrea nici o problema sarim masa , sa nu fac atatea caz ca risc sa ii dezvolt un complex alimentar care doamne fereste la adolescenta o duce spre anorexie sau bulimie ( hai ca fac ca drobul de sare).Stau ca pe carbuni daca stiu ca nu a mancat , ma roade , mama nebuna.O sa incerc si alta tactica , sper sa reusesc intr un final.Poate devin eu pacienta ta ca se pare ca eu am mai mari probleme de gestionat decat bietul copil.Pup fata desteapta si sa stii ca mai apelez la tine pentru sfaturi avizate.
Alina, cum a fost la echo? ne tii in suspans...

Fetelor vad ca nimeni nu mai zice sa profitam de timpul frumos si se ne intilnim in parc,eu una as veni cu placere cu copii mei la o intilnire unde sa vina si celelalte mamici carora le pare rau ca au ratat prima intilnire.Cum va convine mai mult vineri , in week end sau saptmana viitoare,veniti cu propuneri daca credeti ca este o idee buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata! Tin sa va anunt ca eu cos la goblen de la 4.18 dimineata,trebuia sa fac ceva .Am facut si a doua injectie,ultima de fapt ceea ce nu suport sa-mi introduc ovulele in vagin,dar mai am azi si maine.
Am niste emotii,cred ca maine noapte nici nu voi dormi.
Am si eu o intrebare pt mamici,la spital v-ati luat sutien sau puneati propsop cand alaptati si nu mai era nevoie?
Azi plec de acasa ca ieri am turbat singura.Mi-a zis o vecina ca a vazut leagan pt bebe si ma duc sa-l vad(nu stiu unde il voi pune,patut ,carut,2 cosulete care se fac si de masina,acum mi s-a nazarit si pe leagan)apoi ma duc la bunica mea ca e ziua ei de nastere.Sper sa iasa soarele ca ma simt perfect intr-o pereche da panatloni trei sferturi.
Va pup si va doresc o zi placuta !

Mihaela 37+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna dimineata,
Mihaiela,iti inteleg emotiile,cand te gandesti duminica iti vei tine sigue printesa in brate.Poate vin cu florina sa vad la spital , ne primiti?
Eu la primul nu am avut sutien ca aveam sani imensi, dar rau mi a parut ca a venit laptele ca curge din ambii sani se te faci loarca,asa ca la al doilea am fost pregatita si mi am cumparat(mai aveam si de la cristina)sutien de alaptat , din alea de bumbac care se deschide sa scoti sanul(gasesti la jolidon la tomis mall),e super practic si iti mai cumper pernite protectoare si absorbante pentru san ,sunt super eu am folosit aproape pe toata durata alaptarii,absorb laptele care se scurge fara sa te uzi(le schimb cand trebuie).Eu una cand am facut febra laptelui aveam sanii atat de grei ca nu suportam sa nu ii susrtin cu un sutien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Bisous multumesc pt informatie.
Esti binevenita la spital.

Mihaela 37+Theodora Natalya

Mergi la inceput