Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 4
ina78 spune:
Buna dimineata. Revin cu vesti mai putin bune, astazi imi este atit de rau. Pentru prima data ... am impresia ca ma preling. De azi de dimineatza iubesc tare ... wc-ul si pungile (in masina0 ... sint lata. Si trebuie sa stau si al birou ca am diverse de facut, plus de recuperat de ieri cind am umblat toaa ziua.
Mav eu am facut progesteronul in Z 21. Acid folic mi-a recomandat sa iau dupa ce am avut cele 2 liniutze. Altceva... nu mai stiu.
Alina multa bafta la doctor. sa ne aduci vesti bune.
Bisous .... s-a dus gluma din mine... astazi sint lesinata. Nu-mi vine nici sa vorbesc. mamicutzo, nu te impacienta cu hainele, dupa doi copii ce-as da sa arata asa bine ca tine, si fizic si ca tonus.
Angi... zici de noi intilniri. Suna bine... vai o sa ma mai simt bine? Sa vin si eu? Cocul tau... il vreau si eu... dar mai incolo. Inca umblu dupa rochie.
Docdecap la Dr. Ciufu se face numai 3D? Off... alte emotii si atunci.
Creem m-ai deochiat. Unde e binele meu???
Fetele se poate sa-mi fie rau de la fiere (aveam probleme cu ea si o stiu in pioneze ) si nu de la sarcina? Asa ar fi ok... mi-ar trece in 1-2 zile si apoi.... iar oky.
eu - Ina
- puiutul meu
bisous spune:
)
Buna dimineata,
Multumesc alina si angi pentru cuvintele de consolare , mi a trecut in parte dar tot ma mai simt cu musca pe caciula , ideea este ca o masa dureaza minim o ora , de obicei o ora jumate in care trebuie sa stau langa ea si sa spun non stop inghite , mesteca ,noroc ca ii da doamna lui victor ca ar dura si la el o jumate de ora si asta de 4 ori pe zi(si cand crezi ca ai scapat , la ultima lingurita , is face greata singura si varsa.Cred ca ma implic prea mult , ar trebui sa ma detasez si sa spun nu vrea las o nemancata , dar cand stiu ca este nemancata parca stau pe carbuni atat ma roade.Ce probleme mici sunt astea si eu le dau mare importanta , dar asa sunt eu nu pot sa zic lasa.
Alina , inca o data asteptam vesti dupa amiaza.
Ina , tot umbli , mu ai mai intrat sa ne povesteti .
Angi , mi am facut programare,mi a dat adresa si o sa ma duc sa cam vad unde este.
Mada, sper ca iti este mai bine dupa perfuzii,sa redevii o graviduta pofticioasa si mancacioasa
Stiu ca abia n am intilnit dar parerea mea este sa profitam de vremea frumoasa si sa o mai facem in parc de data asta , asa vin si fetele care nu au putut ajunge,aducem copii.Ce spuneti,propuneti o zi si eu vin cu cea mai mare placere.
docdecap spune:
Ina,
la dr ciufu faci de care vrei tu, eu ziceam de morfo trim 2, cea de trim 1 teoretic e numai in 2d, dar mie mi-a dat poze si in 2d, si vreo 3 filmulete de cateva secunde in 3d. De platit am platit ca pe lista, vezi ca e pe prima pagina la subiect. La pozele mele la "pisoi" sunt cele de ma morfo trim 1 (mai putin ultimele 2, in care deja se vede fata lu' bebe, sunt de acum 2 sapt.)
oricum masuratorile de organe, manute etc. si toata verificarea se face in 2d obligatoriu, 3d e asa, de impresia artistica si bucuria lui mami si tati.
bisous,
eu nu sunt specializata ca psiholog de copii, dar recomnadarea mea e sa te "destresezi" un pic, iar in ceea ce priveste mancarea, greata pe care si-o provoaca singura trebuie sanctionata intr-un fel, altfel e o parghie de manipulare care, daca functioneaza, va fi intretinuta. poti introduce un scenariu de genul: la masa poate alege intre mai multe feluri ce vrea sa manance, daca varsa, ramane nemancata si cand cere de mancare ca nu mai poate de foame mananca ce vrei tu sa ii dai. Ii explici cum se vor intampla lucrurile de acum inainte daca mai face asa. Poate prima oara n-o sa fie o mare reusita, dar e important ca tu sa nu cedezi. bazeaza-te totusi pe faptul ca mancarea e o nevoie fiziologica si trebuie sa fie lasat momentul mancarii sa fie cat mai natural, daca e cu instructiuni mesteca, inghite etc. se transforma in altceva, si atunci e mai greu de gestionat.
va pupic si o pentru Dana, suntem alaturi de tine!!
Monica 25+ cu putsa
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Adryana_4u spune:
multumesc,docdecap pentru lamuriri
M-am programat la 3D, ma duc luni, pe 1 oct.la 11,30,sa-mi tineti pumnii sa fie toate in regula, si baiatul sa fie tot baiat:)..ca deja ne-am obisnuit cu ideea.
Adriana S.
-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/sO8Np3.png
ina78 spune:
Bisous iti povestesc ce vrei tu. Am avut nistez ile tare agitate. Am mai crescut si am inceput sa facem si valuri - greturi.
Pe linga super sfaturile date de Docdecap sint insa de acord si cu "destresarea" ta. Sa vezi ce bine te vei simti dupa o zi de alintat.
Docdecap multumesc ptr. explicatii. Eu inca nu am notiunile de 2D, 3 D sau 4D. Am sa intreb si dr. la primul consult. Sa ma lamureasca ces i cum.... ea are eco la cabinet (Dr Daduianu) dar nu stiu de care.
Adriana asteptam sa ne spui cum a decurs consultatia. Si ca baiatul a ramas baiat. Important e sa fie sanatos.
Grea tare, ziua de azi.
eu - Ina
- puiutul meu
docdecap spune:
ina,
uite aici diferenta 2d (alea alb-negru in care bebe e transparent)
www.flickr.com/photos/monicu/638421253/in/set-72157600515391346/" target="_blank"> poza 2d si 3d care se face pentru sarcini mai maricele, sa ai ce vedea www.flickr.com/photos/monicu/638421409/in/set-72157600515391346/" target="_blank"> poza 3d
pur si simplu trece cu aparatul de la un mod la altul. 2d adica plan, 2 dimensiuni, ca o sectiune, 3d e deja in spatiu.
4d inseamna filmulete, adica in 3 dimensiuni plus timpul, adica misca.
vreau si eu daca ne vedem in parc, sau la fel de bine oriunde..
Monica 25+ cu putsa
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Adryana_4u spune:
cum faceti voi ca in loc de link sa scrie ...ce vreti voi?de ex..puiut,sau pisoi in lucru,ma rog,fiecare cum vrea,si totusi trimiterea se face unde trebuie?????
Adriana S.
-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/sO8Np3.png
creem spune:
Buna fetele!
Ina imi pare rau ca au inceput si la tine greturile. Poate ca n-or sa fie prea rele si o sa scapi repede! Ai rabdare si gandeste-te ca e bebe bine!
Eu inca mai vars din cand in cand dimineata, dar sper sa nu aveti si voi "norocul" meu.
Am fost ieri la control, bebelina mea e bine, a crescut, doar ca are caputul cam jos si dr. mi-a zis sa stau mai cumintica, mai mult pat, fara efort si altele.
Asa ca o sa il ascult!
Pupici tuturor si sa auzim numai vesti bune!
32+
Yannia spune:
Salut fetelor,
Mi-am luat si eu revista cu dvd, sunt super interesante.
Creem, Bisous, sunt bine, chiar prea bine, ceea ce ma cam pune pe ganduri. Maine merg la Bucuresti, la control.
Bisous, si eu sper sa-l tina pe al meu sot cat mai mult romantismul. De fapt noi am "crescut" impreuna, ne cunoastem de 11 ani, din clasa a XI-a de liceu.
Cat despre nuntile macedonesti, mie imi plac foarte mult. Prietena mea cea mai buna e macedoneanca si tin minte ca la nunta ei am dansat de mi-a sarit flecul de la un pantof. De obicei se pun toate genurile de muzica, insa, daca si mirii si nasii sunt macedoni, risti sa asculti doar genul ala de muzica.
Fetelor, voi mai stiti ceva de Ioana? S-a intors, e bine? Ma rog sa i se indeplineasca dorinta.
Madaluta, sper sa-ti fie mai bine!
creem spune:
Yannia...tu iti faci control numai la Bucuresti?
Macar asa, pentru orice eventualitate, un echo, n-ar fi bine sa mergi si in Cta, la un medic?
32+