Timisoara, Impreuna! (55)
Raspunsuri - Pagina 5
catal_ina spune:
Katik asa cum zici..sa speram ca trecem bine peste iarna..Noi probleme mari n-am avut..o singura data mi-a facut rosu in gat (la 8 luni). Il voi da..vad ca e numai pe baza de plante..sa vedem...
cata
katik spune:
fiica-mea prima raceala mi-a facut-o la 10 luni cind a facut direct prima otita. grosul problemelor au venit dupa ce am dat-o la cresa.
eventual poti sa intrebi dr vostru, poate va recomanda altceva. a noastra pediatra cu asta lucreaza.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
catal_ina spune:
De aceea intrebam de imunogrip, pt ca dritza mi l-a prescris fara prea mult entuziasm doar pt ca e inca prea mica pt a-mi da altceva..iar eu am ceva retineri fata de eficienta kestiilor astea homeopate dar il incerc ca nu cred totusi ca are ce rau sa-i faca..intrebarea e daca bine ii face:)
cata
Ana68 spune:
Doris,Kati si Simona,saru-mana de sustinere!Chiar cum v-am scris asa si este...am uitat,cred,sa mentionez si religia,care si aia e o ora pe saptamana,materie care in mod normal ar trebui sa fie optionala,dar este ,de fapt,obligatorie....Te crucesti,nu alta!
Cineva mi-a dat un link pe edu.ro si am gasit planul de invatamant pentru clasa a V-a unde scrie negru pe alb ca orele de mate trebuie sa fie 4 pe saptamana si orele de romana cate 5 pe saptamana,deci aici m-am lamurit.DAR....dar...si iar dar absolut toate celelalte ore mentionate sunt scrise asa: 1-2...adica 1-2 pe saptamana.Corect!Dar ce nu inteleg este : de ce,daca scoala asta nu este cu specific de muzica,desen sau limbi straine,sunt bagate atatea ore din aceste materii si nu sunt lasate cate o ora saptamanal,in defavoarea materiilor istorie,geografie,biologie...?????Cineva imi sugerea sa mergem toti parintii la inspectoratul scolar sa facem scandal...deocamdata am sa ma limitez ca la urmatoarea sedinta cu parintii sa cer si eu lamuriri si in functie de ce voi afla am sa pot lua o decizie...
Cata,scuze ca nu ti-am urat "bun venit" in grup...iti urez acum,sa ai sedere placuta si sa te simti bine alaturi de noi!
Va pup si va doresc numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
cata este foarte bun Imunogrup-ul. Eu am dat lu' Emma intr-un an (inainte de marea problema) si nu mi-a racit in iarna aia decat o singura data , avand in vadere ca pana atunci lunar era pe un antibiotic.
ana si nervi de otel. Religie nu are? Eu nu sunt de acord cu religia in scoala . copii.
Incaltari - bleah , nimic fain , vor primi , iar cei care au primit - bleah , bleah .
Am fost la mall si la intrare unde ne-am intalnit nu erau copii , asa ca Emma a sarit pe trambuliuna , s-a dat in carusel si trenulet ... o mare fericire . Am uitat aparatul foto , dar saptamana asta sigur mai mergem pana sambata - sa fie copii la gradi
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
eu am facut fac. de biologie si am studiat tehnologia tractoarelor si masini si utilaje...mai multe nu zic...
singura chestie faina e ca acolo am invatat sa curat jiglerul la masina...dar pana la biologie e cale lungaaaa...
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
unde ati disparut dragelor ?
Matza Emma in actiune
anda spune:
neatza...iaca am aparut si eu. am fost brambura cu treaba zilele astea.
ma duc sa va citesc din urma ca vaz ca ati avut spor.
ia de cititi si va distrati intre timp:
Dieta saptamânala
Luni
Dimineata: coaja a doua oua
5 firimituri mari de pâine
Prânz: 4 sunci de albina în foietaj
1 cotor de mar
Cina: 1 ora de jogging
Marti
Dimineata: o firimitura de ou prajit
Prânz: doua boabe de mazare si o fasole
1 sâmbure de pruna
Cina: 20 de flotari
Miercuri
Dimineata: 2 fulgi de porumb
Prânz: inspirând nu prea adânc, miros de friptura
coaja unui cartof mic
1 lingurita de iaurt
Cina: 1 ora de urcat pe trepte
Joi
Dimineata: lapte degresat 1/8 litri
Prânz: 1 frunza de spanac cu doua oua de musca
sucul unei cirese
Cina: 23 de flotari
Vineri
Dimineata: 1 lingurita de miere de albine
Prânz: 3 oase de pastrav
2 coji de cartofi fierte cu sare
3 afine proaspete
Cina: 1 gura de aer de munte sau de mare
Sâmbata
zi de post
1 lingurita de pesmet
Duminica
Dimineata: 6,75g seminte de floarea soarelui sau dovleac
Prânz: tocanita din palaria unei ciuperci
Cina: se sare...
Anda, mami de Ed
Pozici cu pitici cu floricele--fara floricele
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
Anda, mi-e rauuuuuu....
ametesc deja, numa cand citesc...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Asta e buna pt mine anda. Sigur as ajunge la 58kg cum a fost odata
Matza Emma in actiune