Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fug cu Emma in oras sa vedem ceva pantofi si la plimbare.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Merci pentru mesaje.
Eu lucrez la vanzari la o fabrica de mobila din Oradea, si cautam magazine unde sa vindem. Am inceput o colaborare nu de mult in Cluj si merge foarte bine,asa ca ne-am gandit ca ar trebui sa 'atacam' si Timisoara. Caut magazine de mobila asa mai cochete, cu produse mai clasice. Am zis ca merg joi ca este si CAMEX, poate mai vad si acolo ceva interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mine...si va pupez in grup...
Ce am:
1.Dunia a picat anul I,asa ca renunta la faculta anul asta,se angajeaza si va sta cu noi pana la anu' cand va incerca la alta faculta.
2.Alex nu mai face optional de informatica,ca onor conducerea scolii si consiliul profesoral au decis ca ei trebuie sa aiba o imensa si vasta cultura generala,asa ca optionalele vor fi romana,desen si muzica.Nota:Alex e total afon si total anti talent la desen.
3.Tre' neaparat sa pun problema asta in prima sedinta cu parintii...daca imi doream copilul artist,il duceam in puii mei la scoala de arte...
4.Alex e terorizat de orele astea.
5.Orarul lui SAPTAMANAL e asa:
-4 ore mate
-5 ore romana
-2 ore engleza
-2 ore franceza si mentionez aici ca e prima si prima data in viata lui cand face engleza,el habar nu avea pana acum ca limba asta se invata in scoala
-2 ore desen
-2ore muzica
-2 ore sport
-1 ora istorie
-1 ora biologie
-1 geografie
-1 ora educatie tehnologica
-1 ora dezvoltarea personalitati...sa-mi bag picioarele daca stiu ce dracu e asta
-1ora dirigentie
si cam asta imi amintesc eu....Ce p**a lu hebedeu de scoala ma-sii e asta????!!!Dumnezeu cu mila!Tre' sa caut ceva,ca nu se mai poate asa...daca nu se remediaza treaba asta,ma interesez sa-l mut,pe bune...Alex e asa de dezamagit de orar si programul asta scolar...nu va spun.Vine saracu rupt de oboseala acasa,are ore de la 13 la 18 si doua zile pe saptamana de la 13 la 19...clipeste din ochi de oboseala...de zici ca are parkinson la pleoape...
Asa ca ,fetelor,io mi-s neagra in cerul gurii acum...asa ca mai bine stau in banca mea cuminte decat sa scriu cine stie ce prapadenii p-acilea!
Va pupez pe toate si va doresc tot binele din lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gabi, la fix
eu am avut judetul Bihor, tot pe vanzari la firma asta de mobilier!
ce pot sa-ti spun din ce am observat eu ca difera mult piata din Bh fata de Tm, modelele sunt total altele, linia si tendinta;
ce zici tu, magazine asa mai 'cochete' in Timisoara sunt cu produse exclusiviste nu clasice, si cu preturi pe masura!
produse clasice se mai vand prin magazine mai mici, fara pretentii mari de imagine, brand si piata tinta.
poate ne-am si intalnit ...
eu potentialii clienti din Oradea i-am gasit periind Oradea in lung si-n lat si selectand magazinele gasite functie de pretentiile noastre; cred ca asa o sa gasesti foarte greu potentiali clienti, adica nu pe un site de copii oricum.
succes mult si vanzari fara numar

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ioi Anoooo! asta-i mina nu scoala !!

dezvoltarea personalitatii = psihologie oare ?!
imi pare rau de Dunia!
insa poate o sa o ajute experienta asta, daca lucreaza un an, ma refer dupa faculta!
nu e o fericire, dar daca nu ai ce face...bun si bronzul...

linisteste-te si o sa vezi solutia cea mai buna sigurrr! daca poti sa-l muti, cred ca e mai ok, decat sa mearga cu sila la scoala...

te pupez maxim

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, ma sperii...
Ce-o fi cand incep ai nostri scoala?
ce zbenga de materii or mai lua fiinta...ca-n tara noastra nimic nu ma mai mira...
Bey...clar...muta-l de acolo...au orar ca puscariasii aia din penitenciar care s-au inscris la scoala...
Daca ii place mate si informatica de ce nu-l inscii la ceva de profil?
Hai, hotarati-va ca bagam pilele in functie, auzi?

Cat despre Dunia, nasol moment, dar cred ca din experienta asta are ceva de invatat...
O usa se inchide, o alta se va deschide cu noi perspective...poate nu a fost sa fie medicina...o fi altceva...
Nu vrea sa devina hair stylist?
ca o iau la Academia mea...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

la multi ani amutza!!!! sa ne traiesti sanatoasa si voioasa, sa fi fericita alaturi de cei dragi!!!!!

mariaa, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu mamika! acuma puteti sa vedeti si de voi un pik, pe linga toate celelalte lucruri de rezolvat
aida, sa ne pove de incaltari. si eu va trebui sa iau ceva de iarna pt. fata, dar mai incolo un pic(sa se mai refaca bugetul un pic).
ana, . io nu-mi revin!!! am citit de doua ori sa nu cumva sa nu fi priceput bine!
daca poti, muta-l degraba de acolo, e inuman!!!!!!
mi-e si groaza de ce va fi cind vor merge ai mei la scoala!
imi pare rau pt. dunia. nu s-ar fi putut rezolva nimik sau nu a mai vrut? si unde vrea sa se angajeze?
doris, la gradinitele de stat anul scolar este la fel cu anul scolar pt. clasele primare. acum nu le am in cap dar poti sa vezi de www.edu.ro
din cite am vazut acu' o vreme gradinitele particulare nu prea aveau vacanta, unele au functionat non-stop. ar fi bine sa intrebi la voi!
gabi, faci o plimbarica lunga, lunga prin oras si gasesti si potentiali clienti. asa faci cunostinta si cu timisoara. mie oradea mi-a placut, n-am fost decit o data.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Mari, Katik - merci! Nu ma asteptam sa ajung direct la tinta scriind aici, dar ma gandeam ca primesc niste feedbackuri - si uite ca le-am si primit. Oricum e clar ca va trebui sa cutreier orasul.
O dupamasa placuta sa aveti.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ciao!
Merci de primire si bine v-am gasit!
Spuneti-mi si mie e bun la ceva imunogripu'cesta de copii? Voi l-ati folosit?

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

cata, eu la fii-mea i-am dat de la doi ani, la cel mic de acum am inceput, la 1 an. mie asta mi-a recomandat pediatra. ce pot sa zic: de racit mi-a racit, mi-a facut puroi in git de citeva ori dar la streptococii astia cred ca era indiferent ce le dadeam. in primul an la cresa a fost groaznic, una intruna racit, una intruna antibiotice, pina i-am scos polipii, dupa aia doar bronsite si puroi in git (n-a mai facut deloc otite, ea facuse cinci inainte).
acum in iarna asta vom vedea, a mai crescut si fata si odata cu ea si sistemul imunitar. altceva nu-i dau din astea, doar vit c cu propolis, ceva sirop de catina, miere din astea. si ne rugama la DD sa trecem cu bine peste iarna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput