FIV 135
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
marrina si pe mine ma doare capul cu o zi inainte sau in ziua cand trebuie sa vina CM,in rest nu am alte simptome.Ce crezi ca inseamna durerile astea de cap?CM -ul meu varia intre 28-32 de zile si tine relativ putin 3-4 zile,dar cantitativ nu e mult( ma refer in lunile cand nu luam AC)La inceput si la sfarsit are culoarea maronie,in rest rosu inchis.Crezi ca e ceva in neregula?La punctie din cei 6 foliculi,au rezultat 5 ovocite frumoase.Ce parere ai ca vad ca aveti o dicutie interesanta tu si Rami ?Progesteronul in zi 21 ( in luna fara AC) a fost 7,...ceva.
Kora
CARPE DIEM!
ladyxe spune:
"Toamna se numara bobocii"
Inca se mai intampla minuni,
FELICITARI LILI, SARCINA USOARA, SANATATE MULTA SI UN BEBE DE NOTA 10
diana, si pt tine DD a avut planuri marete, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos
kora, multumesc pt iconita de pe listuta, sper sa ne auda rugile DD, sa ne implineasca si noua dorintele
se apropie si la tine termenul, mult noroc si numai cu vesti bune sa vii.
eu astept CM sa pot repeta hormonalele, am vorbit cu dr M la tel si iesit buna analiza endoscopie de endometru, iar val mare la FSH poate fi si din cauza ca ma luat aiurea AC, mai ramane de dscutat.
MULTA BAFTA SI TIN PUMNII TUTUROR FETELOR AFLATE IN FOCURI
KoraPop spune:
ladyxe ma bucur ca a iesit bine analiza endometrului;nu mai stiu de ce ti-a spus sa o faci si cine ti-a spus sa faci aceasta analiza dr. T sau dr. Matei?Iti tin pumnii ca la urmatoarele hormonale sa fie mult mai bine;incepi si tu in octombrie,ca te-am pus pe lista oct-noiembrie?
Fetelor eu spre sfarsitul saptamanii am sa ma duc dupa analizele pt anticorpi,joi se implinesc trei saptamani de cand le-am facut,am cam uitat de ele,dar acum sunt curioasa...daca ceva nu e in ordine dr. Matei mi-a spus ca imi da si injectii clexane,sper sa fie ok ca nu prea am chef de injectii in plus.
Kora
CARPE DIEM!
Mirela_1 spune:
Diana, deci se prinde si cu endo de 9mm (asa l-am avut si eu la primul FIV). Iti doresc o val buna la bhcg pt maine. Ai avut oricum o super valoare pt ziua 10, e prinsa bine sarcina.
Kora, si CM-ul meu e la fel.
Rami, sunt si eu curioasa ce progesteron iti iese in z 21. E o ocazie buna sa vedem ce reflecta de fapt. Si mie imi iesea progesteronul bine si consideram ca am ovulatie.
Marrina, merci ca anticipezi 2 ovocite. Asa sa fie! Si tie iti doresc sa alegi cea mai buna varianta.
Fetelor, stiati ca nu se mai gaseste gravibinon? Mie dr mi-a prescris pe langa utrogestan si pregnyl (sau gravibinon) la 3-4 zile; dar mi-a zis ca gravibinonul nu se mai gaseste.
valeria72 spune:
Diana sa dea DD sa stea bebe la mami in burtik inca 8 luni.
Aspiranta la titlul de mamica
Andrada.P spune:
Dragele mele,
am venit din concediu unde a fost foarte, foarte frumos, iar aseara m-am apucat de al 3-lea FIV. Sper sa fie cel norocos. Sunt foarte emotionata, foarte fericita si mi-e foarte frica. e o combinatie ciudata... Fac stimulare cu puregon 50ui/zi si din ziua 5 sau 6 inhibare cu orgalutran sau cetrotide...
Felicitari fetelor care au luat restantele - asa cum bine a spus Kitta - Liliana si Diana!! Sa aveti sarcini usoare si frumoase si bebei sanatosi!
Mult succes fetelor care sunt in focuri!!! Nu am reusit sa citesc tot din urma si nu stiu chiar toate noutatile dar sa stiti ca m-am gandit tot timpul la voi si mi-a fost tare dor de voi!
Kitta mult succes cu Monseniorul! Sunt absolut sigura ca de data asta o sa faci punctie si ET!
Mirela1 tin pumnii sa fie foliculasii plini si sa ai 2 embrionasi de super calitate!
Fetelor, ce spuneti de o intalneala miercuri sau joi (ca vineri are Mirelus punctia)??
toate FIV-oasele!
Andrada
KoraPop spune:
Andrada ai dat startul!Mult succes si sa fie cu rezultat ca al noilor gravidute Lili si Diana d!
Kora
CARPE DIEM!
miruna79 spune:
Diana -d Felicitari din tot sufletul ma bucur foarte mult ptr tine, acum sa ai grija sa stai linistita in pat citeva zile sa nu mai speli geamuri si mai stiu eu ce si sarcina usoara in continuare.
Pupici
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
Relya spune:
Diana FELICITARI, draga mea ! Sarcina usoara si la termen !!!Si eu cred ca e o valoare buna pt. ziua 10. BRAVO ! sanatos, frumos, voios si norocos sa ai
Multumesc ca ati intrebat de mine. Acu sa va spun cum stau eu : fro 6 foliculi marisori pe un ovar , alti 4 pe celalalt si multi altii mai micuti care pot sa mai creasca, endometru 11 ( in ziua 9 de stimulare ). Sambata punctia.
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
KoraPop spune:
Relya frumoasa productie!!!Tot asa bafta sa ai in continuare si sambata la punctie,apoi la ET si apoi la bhcg!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!