FIV 135

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kora multumesc! Mult succes si tie luna viitoare

Relya super productie! tin pumnii in continuare!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buna dimineata!
diana Felicitari si din partea mea. Sa stii ca te-am urmarit cu interes si abia asteptam sa vii cu rezultatul si asta pt ca nu ai avut endometrul mare si aveam emotii pt tine, mi-am zis eu acum cateva zile ca daca tu reusesti, atunci si eu o sa am sanse asa ca iti dai seama cat de bucurasa sunt. si sa ai grija de tine si de puiutul din burtica.
Relya felicitari ai un endometru super pt zia 9 sper sa vii si tu curand cu II liniute.
tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DIANA FELICITARIIIIIIIIIIIII SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS.
Ce start frumos,va tim pumnii fetelor Doamne ajuta sa o tinem tot asa n toamna asta.
RELYA stai minunat asa rezultat am avut si eu,incerca sa fi pozitiva si sa nu te stresezi ca va fi bine.
Multa bafta la toate care sunteti in focuri
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Diana, felicitari din tot sufletul, sarcina cit mai usoara si bebe sanatos.
Fetelor, va tinem pumnii in continuare si sa dea Domnul la cit mai multe reusite
Meda 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Diana - Ma bucur pentru tine si asteptam cresterea betahcg-ului!
Marrina, Moniland, Teli - Multam' fetelor. Banuiam eu ca asta este dar parca nu vroiam sa cred (numai asta mai lipsea ). Credeti ca este posibil ca la urmatorul CM problema sa fie rezolvata?
Cristal 1995 - Tot la ea sunt si eu si tocmai m-am uitat pe reteta, scrie 2 cap ~ probabil din cauza endometrului
Dream 1971 - Daca nici asa nu creste nu stiu ce o sa-i mai fac. Pe de alta parte nu inteleg de ce la primele doua FIV-uri, cand endometrul a fost de 8-8,5 si eu tot am insitat nu mi-a dat absolut nimic. Cine stie poate nu ajungeam pana aici.
Nusy - Te-am asteptat fata draga. Sa speram ca asteptarile noastre vor fi folositoare.
Kitta - pentru un start bun!
KoraPop - Harnicuta ca de obicei.

Multa bafta fetelor care sunt in focuri acum!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

marrina si pe mine ma doare capul cu o zi inainte sau in ziua cand trebuie sa vina CM,in rest nu am alte simptome.Ce crezi ca inseamna durerile astea de cap?CM -ul meu varia intre 28-32 de zile si tine relativ putin 3-4 zile,dar cantitativ nu e mult( ma refer in lunile cand nu luam AC)La inceput si la sfarsit are culoarea maronie,in rest rosu inchis.Crezi ca e ceva in neregula?La punctie din cei 6 foliculi,au rezultat 5 ovocite frumoase.Ce parere ai ca vad ca aveti o dicutie interesanta tu si Rami ?Progesteronul in zi 21 ( in luna fara AC) a fost 7,...ceva.

Kora

CARPE DIEM!

Eu am probleme cu foliculii goi. La prima punctie din 9 s-au recoltat 3 ovocite iar la a doua din 11 s-a recoltat doar 1 ovocit. Incerc sa inteleg cum se intampla lucrurile astea pentru ca mie intotdeauna mi s-a spus ca am ovulatie spontana (deci se formeaza corpul galben care secreta progesteron), progesteronul in ziua 21(la 7 zile de la ovulatie) a fost bun, de aspectele legate de CM nu s-a aratat nemultumit nici un dr. In schimb rezultatele la stimulare au fost foarte proaste. Pe prima pagina a subiectului nostru, la interpretarea analizelor, gasesti detalii legate de nivelul progesteronului in ziua 3 si in ziua 7 dupa ovulatie (dpo). Sper sa te lamuresti.
http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada.P

Fac stimulare cu puregon 50ui/zi si din ziua 5 sau 6 inhibare cu orgalutran sau cetrotide...
Sa ai mare grija sa incepi inhibarea in ziua cand primul folicul ajunge la 14 mm. EU sunt mancata. Sa faci eco neaparat in ziua 5 si sa te asiguri ca ai fiolele cumparate dinainte de ziua respectiva. Bafta!

Mergi la inceput

Dariela Nu-ti mai bate capul cu ce a fost cand ai avut endometrul 8. Ai facut asa cum ti-a zis doctorita ta. De data asta va fi bine. Exista si alte solutii pentru endometru. Sunt sigura.

Relya Foarte buna productie! Bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Am ajuns si eu la raport: endometrul 11,8 foliculi: 4 pr dreptul, 7 pe stangul! Unul e de 18 mm, deci il pierdem, resul de 14-15 mm. Eco vineri, si punctia duminica sau luni. Sper doar sa nu creasca pera mult pana atunci!
Relya, m-am gandit la tine.. felicitari pe "productie"! Stai f bine, sper ca si cu moralul stai la fel!
Mirelush, cat au avut foliculii tai ultima data? Sa fac si eu un calcul...
Andrada, sa fie intr-un ceas bun startul! Eu mai am 2 fiode de puregon de 50, expira in 2008, nu le vrei?
Marrina, Kora, Kitta,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora nu stiu cit realizez...sint asa intre vis,realitate si o mare frica(am niste secretii maronii de 2 zile si ca atare...) oricum stau cumintica mai mult la pat si urmez instructiunile dr.Tutunaru,dr.de aici sustine ca doar progesteronul e suficient,mai ca imi vine sa vin acasa...joi merg la prima vizita cu echo sper sa fie totul bine,am emotii...ai vazut ce mina buna ai..numai gravidute,astept sa ne anunti un beta pozitiv,iti urez din tot sufletul,uite un de poate se ia
iepurila multumesc mult...si iti urez sa iei examenul din prima si sa vii la odisee,bafta!
Ladyxe acum daca totul e bine(felicitari pt analiza) iti urez sa iei startul pt fiv-ul norocos
Andrada multumesc mult si sper sa ti se implineasca si tie dorinta de a deveni mamica cit mai curind,esti o dulce

Numai bine fetelor...

Mergi la inceput