FIV 135

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by cristal1995

Marrina: Utrogestan iau 2 dimineatza shi 2 seara shi din 4 in 4 zile fac progesteron injectabil (de 250 mg).
E bine. Ma gandeam la ce scriai de lungimea CM tale si ca inseamna ca ai nevoie de mult progesteron. Succes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana_d

Buna fetelor dragi,

Raportul:
In ziua 10 de la ET, bHCG=108 mUI/ml

Nu-mi vine sa cred. Eram sigura c-am esuat.
Sambata am lucrat din greu si non stop toata ziua
de la 10 la 19:00; am spalat toate geamurile din casa, aspirat,...
am lucrat in gradina...
Inca nu-mi vine sa cred.
Astept sa vad daca se dubleaza la 2 zile.
Cel mai tare ma tem sa nu fie extrauterina dreapta
(dupa extrauterina stanga din martie).

Va pup si va multumesc mult, mult pt sustinerea si optimismul
care mi le-ati daruit

Felicitar! Iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de 8 luni minunate si sa fii cea mai fericita din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sunt si eu pe aici, mereu in umbra, va citesc, imi notez, iau lectii...poate poate oi reusi si eu la examen

am scos nasul sa felicit proaspetele mamici. Liliana si Diana sa aveti sarcina usoara si la termen si bebelasi sanatosi.
Si bineinteles sa va reamintesc tuturor ca va tin pumnii si ma rog pentru reusita fiecareia

DOAMNE AJUTA!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Felicia_bafta in continuare cu injectatul,te asteptam de la prima eco cu o productie frumoasa!
Lili cum e sa ai o viata in burtica,acum realizezi sau inca nu?
Mirela tin pumnii ca cei doi foliculi frumosi sa iti implineasca visul de a fi mamica!
Dariela te-am trecut pe lista de oct-noiembrie,stie DD ce face, probabil e mai bine asa.
Nusy te apropii cu pasi repezi,bafta multa!
Doris,flori,kla, lorelai mult spor la injectatsi bafta maxima!
Relya te asteptam cu vesti bune!
Dream,ana_p,marrina
Kitta te-am trecut pe listuta si iti doresc multa bafta,de data aceasta sa fie bine,te rog spune-mi e ok ca am scris FIV4 avand in vedere cele 3 tentative de FIV oprite din cauza ca nu ai raspuns bine la tratament sau sa trec FIV1,cum zici tu asa trec.De data asta va fi bine,trebuie!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Laura, Flori, Doris, Mirela, Zouzou, Kora, Adhnana, Lorelai
multumesc mult, mult!!!
Imi aduceti si mai mult zambet in viata.
Numai bine va doresc si va pup din tot sufletul,
sa dea DD sa veniti si voi in curand cu vesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

diana d acum ai grija de bebe,sa nu stai mult la calculator si sa nu te obosesti si fa tratamentul de sustinere in continuare.Dr. meu da pt sustinere pregnyl o data la 4 zile,tu ce tratament faci?Tare ma bucur pt tine!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Marrina,
Nu spuneai tu oare ca daca eu reusesc la doctorita mea,
faci o schimbare? mult succes, astept vesti!
Iepurila,
multumesc deasemenea mult pt felicitari!
Toate cele bune,
va pupup!

Mergi la inceput

Tratamentul meu de sustinere e cu Utrogestan 3 x 2 caps/zi
si cam atat.
Restul: acid folic si vitamine nu sunt de sustinere neaparat.
Fara Cicloproginova desi n-am avut un endometru
f bun, 9 mm la punctie.
Din cate mi-am dat seama coomparativ cu primul Fiv,
la care si endometrul si calitatea embrionilor a fost mai buna,
(la acesta am avut si fragmentatii)
diferenta in cazul meu a facut-o starea psihica.
Am fost mult mai odihnita si mai linistita.
La primul Fiv din varii motive personale
am fost mult mai stresata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rami 73

Marrina, tu chiar gandesti la fel ca mine sau citesti gandurile oamenilor ??!!!

Azi dimineata (z. 21) am fost la BIOS sa-mi fac progesteronul (iau rezultatul maine). Exact asta am vrut si eu sa aflu : intr-un ciclu in care stiu clar ca nu am ovulat (folicul gol), ce valoare are progesteronul ! Ca se spune chipurile ca daca vrei sa afli daca ai ovulat in luna respectiva, sa faci progesteronul in z.21! Iar daca e normal (asa l-am avut mereu pana acum !), inseamna ca acel folicul s-o transforma in corp galben ??! O sa intreb cum e si cu chestia asta, la prima vizita la Giuli.
CM meu variaza intre 28-31 zile, iar menstra dureaza cam 3-5 zile, deci ok, zic eu. Ma enerveaza doar spotting-ul de 2-3 zile inainte de CM, in rest nu ma plang, no pain, no nothing.

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Asa sta treaba si la mine cu durata doar ca la mine e 27-31, sau mai bine zis era inainte sa ma apuc de FIV ca de atunci nici nu mai am ce calcule sa fac. In rest nici eu n-am de ce sa ma plang doar de acelasi spotting inainte (maroniu) si ca durerile de cap ma anunta ca urmeaza CM. Progesteronul intotdeaua a fost bun, nici macar la limita inferioara, in ziua 21. Sunt curioasa cum iti va iesi progesteronul si ce explicatii vei primi la Giuly.

Mergi la inceput

Kitta, DORIS71, lorelai Mult succes!

Mirela1 pentru ca cele 2 ovocite sa dea nastere unor embrioni de calitate lux si unei fericite!

diana d Asa ziceam? LA mine urmeaza histeroscopia cu Marinescu si vizita la endocrinolog. Dupa aceea ma hotarasc ce fac mai departe. Am 3 variante: FIV pe ciclu natural cu Marinescu, FIV cu Puregon (Menogon nu mai iau ca mi-a ajuns de 2 ori sa vad ce rezultate bune are) sau schimb doctorul. Inca nu stiu ordinea. SI cred ca nu va trebui sa ma hotarasc mai repede de inceputul anului viitor. Momentan prefer sa nu ma mai gandesc decat la reusita ta.

Mergi la inceput