Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Multumesc mult de tot pt. raspunsuri!!!
Vom sta in casa , cel putin azi , maine mai vedem.
Mersi mult de tot!

Simo si David (9 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata
Prezent si eu la cafea! Sa nu-mi spuneti ca nu mai e, ca Haideti, stoarceti canile, cate o picatura de la fiecare si se face si de o cafea pentru mine.
Multam!
Ca am nevoie de cafeaua asta... daca azi noapte Cristinel a dormit neintors, dupa o doza de Ibuprofen, in schimb eu m-am perpelit din cauza durerii. Ma doare umarul drept, uneori si cotul, de abia pot sa misc mana. M-a apucat ieri la cumparaturi, am fortat putin sa intorc caruciorul de cumparaturi si de atunci sunt invalida, unde mai pui ca e mana dreapta. De abia il iau pe Cristi in brate, uneori nici nu ma pot apleca sa ii sterg mucii, sunt beteaga rau.
Roxana, draguta, m-a pupat pe umar toata dimineata si ma tot intreba "Asa-i ca nu te mai doare?" Iar eu ii raspundeam cu o grimasa "Da, mama, e mult mai bine". Macar psihic ajuta, draga mamii.

Ma duc sa va citesc, acum ca am facut si de o cafea.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Vreau si eu cafea.... de cand m-am intors la job e prima oara cand chiar sint stresata; ma dor ochii de la calc, mi-e dor de pasune, de padure... vreau pe teren....
Kikineata, prin ce ati trecut si voi... pupam cu drag sa se faca bine, bine... eu nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa cada Luchitza la pat... cred ca ma mut la dadaca, ca singura nu fac fatza...
Simo, pupam David si sa-i treaca repede, repede..
Donia, imi dai o picatura din cafea? Desi sint hipertensiva, am obiceuri tare nesanatoare...
Astea fiind zise... ma reintorc la treaba ca au mai aparut inca 5 e-mailuri in timpul asta
Pupici la fiecare in parte..... SA NU MA UITATI!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata, Donia !
Servus, fetelor!
Kikineata, ma bucur sa aud ca Sara e sanatoasa . Asa e , exact asa m-am exprimat si eu, ca o boala din asta iti pustieste sufletul , dar trebuie sa fim puternice pentru puii nostri. Mai, da' tu tot ziceai ca papa bine Sara, da' chiar asa?? 350?? Super! Mancacioasa lu' mama! David azi a papat 250 de legume cu carnita si tocmai doream sa organizez o petrecere pe motivul asta, da' e 1-0 pentru voi!
A_deju, ai gatat de tradus??? Hai mai inveseleste-ne!
Dianarus, imi pare f.f.f rau ca Marc a facut din nou otita, si noi cand avem febra tot ne trimite dr la ORL, zice ca daca bebe a facut o data otita are o predispozitie fata de boala asta.Offfff!!!Lasa, Diana, eu sunt convinsa ca Marc va creste si va fi un copilas f.f.f sanatos, asa am fost si eu, mereu cu injectiile-n , cu puroiul agatzat de amigdale, la 6 saptamani am facut pneumonie, etc, iar acum am o imunitate de fier, tot neamul e racit numai io n-am nicio treaba. Multa putere, mamica!
Ruxandra, cum se mai simte prietena ta, proaspata mamica, ati gasit un dr. bun?? Grigore ce mai zice??
Luly:
- nu acrim ciorbita, da' parca Chris scria de lamaie
- incearca sa-i pui cateva lingurite de iaurt peste fructe, daca nu-i place gustul dulce,
- cereale ne-dulci : de la Milupa zic eu, alea bio parca
Shoshonica, bine-ai venit ! Noi papam mai bine legumele de cand mai adaugam si o lingurita smantana, sau un cub unt. Dar eu cred ca e pur si simplu un moft, vei vedea ca intr-o buna zi, pe neasteptate, va reveni la sentimente mai bune fata de amaratele astea de legume.
Anateo, multa, multa sanatate!! Roaga pe cineva sa te ajute , asa te poti si tu odihni si nu pierzi bunatate de laptic!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Stiu ca sunt probleme mult mai importante, stiu ca sunt multi fulguleti bolnaviori si voi suntetit ingrijorate, stiu ca n-ar trebui sa vorbes despre asta, dar baaaaaaaai, m-a enervat azi cumnata asta a mea, groaznic!!! E sotia fratelui lui Cristi, sotul meu!!
Acum au luat un credit si si-au cumparat o casa, au o rata mare, vai d ecapul lor, tot familionul ii ajuta, raman mereu fara bani, tot timpul: "nu-mi dai imprumut 1 mil, 2, 3?? ca am achitat rata si nu mai am din ce trai!", noi: "cum sa nu!!" ca sunt tineri, le e greu, o casa cere implica multe cheltuieli, curte, curent, centrala, izolat, etc. Dar ce puii mei s-au inhamat la asa mare cheltuiala daca n-o pot duce-n spinare???
Buuuuuuuuun. dar dupa ce ii ajutam aproape lunar, desi nu ne dau banii afara din casa, dupa ce le-am imprumutat o suma consistenta de bani cand au cumparat casa, ca n-aveau "saracii", suma pe care om vede-o la Pastele cailor, dupa toate astea....vine azi la noi, Maria-sa si cand intra-n apartament isi duce muta de uimire ambele maine la gura si zice socata: "Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, cat de miiiiiiiiiiic poate fi un apartament!!! Alta viata o casa!!!"

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanica nu te gandi ca mananca 350 legume....nu...dar de vreo 10 - 15 zile papa la pranz cam 350 adica 200 legume + 150 fructe, sau iaurt sau fructe cu iaurt sau ce gaseam imediat ce ea casca gura mare si eu nu mai aveam nimic. Azi am pregatit in exces de zel 250 legume cu toate c anu m-asteptam sa manance mai mult de 100 cum manca in ultimele 3 zile (ieri a mancat 80) da am zis daca atat am facut sa-l pun in castron, si ea deschidea gura si s-a terminat si hop un borcanel de fructe...si l-a mancat...dar uite acum n-a mai mancatr decat vreo 100 si ceva asa papa ea dim si dupa amiaza cam 150 si pranz si seara vreo 300...exact ce ma intereseaza...legumele si cerealele cu lapte...ca na ea ar manca stii tu...fructeeee si iaurtttttt. Eu zic ca azi e meci egal.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Roxanico, eiiii inca nu suntem sanatosi dar sper ca pe drumul cel bun inca nu e bine bine Gargarita.

Eu una i-as fi spus sa nu mai calce in casa mea la cumnata ta....Doamne cum sunt unii. Eu-s mai dintr-o bucxata, diplomata pana la un punct....nu i-ai zis ca atunci cand se intoarce roata si va imprumuta ei cu bani o sa va luati si voi conac???

Mergi la inceput

Bine, Kikineata, azi e egal. Dar eu stiu ca fetele sunt asa mai impaciutoare, si ne-ati lasat sa egalam. Stii ceva?? Eu dupa ce termina legumele, nici nu m-am gandit sa mai incercam cu fructe ori alte cele. uneori, rar, cateva linguri de zeama si punct. Dar David intoarce capul , e clar ca nu mai vrea. Tu spui ca Sara inca sta cu guritza cascata...Bravo ei!

David al meu

Mergi la inceput

daa ea casca o gura mareee si cand nu mai vrea tine buzele atat de stranse ca nu poti sa-i deschizi gura deloc..deci nu ca hai mai merge 1 - 2 lingurite...nik....si daca se termina si mai vrea plange, tipa...ceea ce ea nu facea de obicei...dar ti-am zis nu ma voi mai plange decat dk mananca sub 150 - 200 pe masa. Habar n-ai ce rau e sa refuze si fructe si legume.

quote:
Originally posted by roxanica2006

Bine, Kikineata, azi e egal. Dar eu stiu ca fetele sunt asa mai impaciutoare, si ne-ati lasat sa egalam. Stii ceva?? Eu dupa ce termina legumele, nici nu m-am gandit sa mai incercam cu fructe ori alte cele. uneori, rar, cateva linguri de zeama si punct. Dar David intoarce capul , e clar ca nu mai vrea. Tu spui ca Sara inca sta cu guritza cascata...Bravo ei!

David al meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Habar n-ai ce rau e sa refuze si fructe si legume.

Hai, mai, Kikineata, noi am inventat REFUZUL, David e taticul lui, cum, mai fetitzo, sa nu stim noi ce e aia sa nu papi nimic, da' nimic. Avem si brevet de inventie, putem sa-l prezentam la nevoie.
Sa nu crezi ca noi am papat mereu bine, ne hraneam asa la limita supravietuirii, de putin timp suntem si noi in rand cu lumea.

David al meu

Mergi la inceput