Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

tot ma plangeam ca nu mananca bucatele sau ca nu stiu eu sa.i dau si na ca azi se juca cu o revista ikea si hop am vazut ca mesteca i.am luat.o repede dar a inceput sa vomite apoi am crezut ca a trecut dar nu vroia suzeta , nu vroia apa nimic si cand ma uit era o bucatica de hartie lipita in coltul gurii, asa ca ce mi.era frica pana acum de acum incolo si mai rau, m.a luat cu tremurat si cu de toate...
si pe tasu cand il intreb cum sa.i dau bucati imi zice sa i le leg cu sfoara

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Roxana, felicitari lui Calin pentru primii pasi! Ce ma bucur ca ai mai mult timp sa scrii!
La multi ani inainte si sa fiti fericiti!

Yagmur La nopti cat mai linistite!
Ia un strop de cafea de la mine. Cat de hipertensiva esti?

chris, concediu placut!

shoshika, deci numele tau ar insemna iepurica, nu? dragut

fatima, felicitari Evei pentru mers! Ce frumos, primii pasi, eu cred ca mai am vreo 3 luni pana sa raportez

dianocica, pare rau de casa. Cada ai? Sau macar o vaza? Ca uite sa te mai insenineze.
Ha, ha, sunteti grozave cu povestile astea de noapte

m_monique, tu nu mai poti sa te culci inapoi dimineata daca se culca si Andrei?

kokorina, ingerasa e a treia graviduta. Ha, ha, ce am ras cu cheile si scaunul
Wow, esti sotie de vedeta! Pai e chipes, sigur ca il vor aia in film!

dandusa, ma bucur ca te-ai mai linistit. Incearca sa fii mai egoista, nu mai pune la suflet si fa ce poti sa-ti atingi scopul.

Ralumat, chiar citeam ieri un subiect mai vechi in care postasesi tu si ma intrebam ce mai faceti. ma bucur ca ne-ai mai dat vesti, e miscaret bine David!

danutz, ce fain cu instalatorul! ta-ta!

anateo, din nou va doresc sa treceti peste perioada asta grea! Si Doamne ajuta sa iti pastrezi laptele!

veronici, ati fost activi! Bine ca ati trecut cu bine peste operatie.

Laura, sanatate si tie si lui Dani! Un sfat, cand copiii sunt molesiti de la febra, sa va ganditi mereu si la hidratare, ca ii mai scoate din starea asta. Eventual cu saruri de rehidratre, nu doar apa chioara.

Dianarus, ce bonaviori sunt micutii! Doamne ajuta sa treceti mai repede peste toate bolile!

kikineata "mi se face inima tandari intelegeti, sunt prastie, mi-e pustiit sufletul cand e rau...Doamne cat o iubesc...nu exista masura!!" Of, of, dragi copii, numai mama sa nu fii!
N-am rude in Bucuresti...aaa, de fapt am o verisoara de a doua de a mamei, dar n-am tinut legatura. Oricum, salut si tie!

marani, ce fetita desteapta, nu numai frumoasa!

Ktrinel, de abia astept intalnirea! Pe unde mergi tu la cumparaturi pentru chestii din astea importante? Cand ai timp pune si o poza cu scaunul minune.

Irinabr, sanatate! Mucii si tusea pot sa dispara mai greu, nu e neaparat nevoie de antibiotic a la long pentru astea. Felicitari pentru dintisori si ridicare. Cantatul la dramba e ceva cu gura? Ca si Cristinel face ceva in genul asta.

Servus roxanica! Hai mai, fa chef, ca a mancat bine copilu! Culmea ironiei cu cumnata asta a ta!

Ruxandra, e ora 17,30, ora Romaniei si tu inca nu ai aparut! Ce se intampla! Shinevaaaa, stie shinevaaaa?

Sa trimit si eu repede mesajul pana nu se inchide pravalia.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, mai eu de loc is di la Bacau..asa ca ...chiar din ce oras esti ca eu am pierdut faza! Sau n-a fost dicutat subiectul?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

kikineata, sunt din Brasov. Da' la tine scrie Bucuresti sub nume, nu? Chiar citeam la sezatorea canadiana cate fete sunt din Bacau. Si zii, cum o cheama pe verisoara ta? Ca duminica mergem la cineva care e din Bacau.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Pai da acum sunt...him him bucuresteanca am plecat la facultate si nu m-am mai intors ...m-am indragostit de Bucuresti asta e...dar sunt nascuta in bacau si am stat acolo pan l;a 18 ani...pe vara mea o cheama Simona...si stiam ceva de Quebec parca asa se scrie??

Edit: pe bune vara mea e din Brasov.....mama ei (vara mamei mele.....hi hi alt edit ca vine profa)era din bacau

quote:
Originally posted by Donia

kikineata, sunt din Brasov. Da' la tine scrie Bucuresti sub nume, nu? Chiar citeam la sezatorea canadiana cate fete sunt din Bacau. Si zii, cum o cheama pe verisoara ta? Ca duminica mergem la cineva care e din Bacau.

Mergi la inceput

Gata, se face! Avem o Simona din brasov si din quebec la sezatoare, hai ca rascolim pana gasim ceva Are copii? un baiat?

Pfiii, dar ma doare umarul, nu gluma. Doar la calculator ce ma mai lasa Serios, daca scriu e bine, noroc ca Cristinel se joaca cuminte in patut, ca n-am putere sa trag, ridic, rostogolesc, imping de el.

Mergi la inceput

S-a tinut relatia intre mamele noastre cat am fost noi mici adica inclusiv Simona, nici nu stiu dc era mai mare sau mai mica decat mine apoi ei au plecat in Canada...si stiu ca ne-au plimbat peste tot, Tampa, la crucea aia mare , prin tot Brasovul cand am fost in vizita tot familionul si...aveau un apartament imens si tare frumos ...deci noi aveam cred vreo 8 - 10 ani. Am si poza si tin minte ca mami mea draga acolo la cruce sus eu m-am aplecat in haul ala sa culeg o floare de colt si ea m-a tras brusc si mi-a dat o palma ...singura din viata ei...fff serioasa. Un fel de amintiri din copilarie. Pe tatal Simonei il cheama Marcel parca...pe mama ei nu mai tin minte.

haha si mi-a trmis o vedere si eu am aratat-o la toata clasa la scoala...ce mama masii pe timpul lui Ceasca cine ajungea in Canada...ha ha ce frumos era

quote:
Originally posted by Donia

Gata, se face! Avem o Simona din brasov si din quebec la sezatoare, hai ca rascolim pana gasim ceva Are copii? un baiat?

Pfiii, dar ma doare umarul, nu gluma. Doar la calculator ce ma mai lasa Serios, daca scriu e bine, noroc ca Cristinel se joaca cuminte in patut, ca n-am putere sa trag, ridic, rostogolesc, imping de el.

Mergi la inceput

Donia, ce zici oare minunatele au chef de o telenovela din asta cu happy end??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

asa, asa...sa nu mai ziceti ca ii stiu eu pe toti ...

donia, o fi scaunul "dilacs" dar nu am zis ca e minune...ma oftic doar ca pare bun si nu l-am luat de la inceput ..m-am chinuit cu un "cipete" primit ...iar magazinul de unde l-am luat....pai , sa imi amintesc......ala unic si dezavarsit ..

walmart

..
era si la sears si la the bay si la zellers, dar aici avea pretz mai bun (oare de ce?) 179cad si era mai bun materialul (husa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

david tot bolnav...eurespalul nu a avut niciun efect asupra lui..vom relua ambroxolul desi medicul de la ORL a zis ca nu e bun ambroxolul pt ca taie tusea si ca atunci cand tuseste organismul se apara..asa o fi????

mamici cu fulguletzi bolnavi si fosti bolnaviori...ce mai administrati copiilor pt tuse? la david e seaca dar are o haraiala ceva de vise rele..cu batista bebelusului nu scot mare lucru...folosim nazomer pt nas, colargol, sterimar...dar ma omoara haraiala....

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput