Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Frumooooooooooooooaaaaaaaaaselor, va era dor de mine??

Am trecut prin clipe groaznice...sau cel putin asa pare pt. orice mami...ma rog..bine ca am mers din timp la dr ca noi am luat imediat antibiotic...am simtit de cum am plecat catre dr ca vom lua, de patru ori scapasem fara...acum muciii din gat duceau catre puroi si nu mancase de 17 ore (cu noapte cu tot), gatul era rosu rau..nu asta era pb ci faptul ca mucii erau asa nasoli ca ea nu mai putea respira si se inneca cu ei...am inteles ca sunt mame cu tupeu care aspira bebeii si-n gat, nu e bine ca pot face stop, dar eu dc continua asa ma duceam in spital s-o aspire in gura....Deci ca ma lungesc ca fraiera...asa ma pierd in detalii...sambata prost, duminica spre bine, ieri teroare rau, azi mai bine. Atatia muci in gat care nu dadeau sub nici un chip sa iasa eu n-am mai vazut....manca ce manca ea ca deja asta era ultimul lucru care ma interesa...binisor pt. un copil bolnav ...pac ii venea sa vomite de la muci...pac ii statea respiratia...stiti voi mi-era frica ca ea e tahicardica si o lua inimioara razna ca nu respira bine....pe principiul asta am fost si de acord sa -i dau antibiotic.

Deci: augmentin, ophtamesone, vibrocil, ambroxol, nurofen, ser nu mai zic, ...colargol abia azi am gasit (nu se gasete decat in f putine locuri mai mult la farmaciile de stat)deci poate nu-i mai dau...e cam naspa are nitrat de Ag si usuca mucii dar asta e in caz de nu poate copilul respira pui orice de aia nu se foloseste mai mult de 4 zile.....daca ati sti cum lua mica de ea medicamentele nik nu zicea.

Parca si-a mai revenit azi...sa vedem...
Manca inainte atat de bine mi-era si frica sa vorbesc manca la pranz 350 seara la cereale cu lapte 300...acu iar de la capat...dar parca ziceam ca nu ma mai plang...normal ca azi la pranz iar a papat 350...of tare-i greu. Asa o sa tremuram toate viata...mai fetelor mie mi se fac einima tandari intelegeti, sunt prastie, mi-e pustiit sufletul cand e rau...Doamne cat o iubesc...nu exista masura!!

Am citit dar asa mult ati scris, raspund din amintiri...

- ciorba acrita cu bors..n-a vrut
- cereale pt. fructe fara arome de preferat faina de orez simpla milupa, 3 cereale, 5 cereale, 8 cereale nestle, humana cu mar simple,nutriben

Marani, am innebunit..pai e frumoasa tare bubamara si tu la fel enervant de slaba si cu o freza ametitoare...va stiam incotosmanate de pe munti si vai.

Bambo, pana acum mi se pare Antonia cea mai haioasa...e foarte ghidusa...te va invarti pe degete...eu vorbesc!!!

Cu Ktrinel si Dia nu vorbesc pt. ca au savante dom'le pai se poate. Reviste carti...cel putin Ktrinel...mai, vrajeala, auzi se joaca copilu noaptea si se culca singur la loc...si nu aasa se muta de colo colo si-napoi...SF curat

Laura, ma bucur ca si-a revenit Dani.

Dandusa, bey ma lasi...a stiu tu nu te lasi asa usor. Eram convinsa ca revii asupra deciziei..putine te darama pe tine..da chiar te doboara ceva?? NU. Bravo mami!

Shoshica???ei am scris bine? bine ai venit!

Dianarus, sanatate lui Ianis si Marc.

Sunt prea multi bebei bolnaviori le urez sanatate multa si insanatosire grabnic aiar mamelor putere sa-i ajute!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna mamici de fulguleti!!!

David are conjunctivita acuta - mi-e o mila de el - ii curg tot timpul lacrimi - am fost la doctor , avem tratament, dar am uitat sa intreb - OARE AVEM VOIE SA IESIM AFARA???

Daca puteti sa-mi spuneti! PLEASE!!!

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Simo, sincer eu as zice nu! Cred ca e aerul rece chiar dc e caldut afara, bate vanticel, si lacrimeaza mai tare. O zi doua n-o fi foc. Uite asa am scos-o eu duminica si luni era ma rau. Mai intra un fir de praf...hai stai si pupa-l in casa.

quote:
Originally posted by simo29

David are conjunctivita acuta - mi-e o mila de el - ii curg tot timpul lacrimi - am fost la doctor , avem tratament, dar am uitat sa intreb - OARE AVEM VOIE SA IESIM AFARA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Minunatelor, multumim ca v-ati uitat la pozele noastre, multumim pt vorbele frumoase! pe toate! Bubamara are ochii lui taica-su, parul lui, gura lui, zambetul lui, nasul lui! e toata a lui, ii seamana tare bine, cunoscutii ma intreaba adesea "tu unde ai fost"?

FATIMA, felicitari pt mers, cred ca esti in culmea fericirii!

KOKORINA, bine ai revenit si felicitari pt sotul actor!

DIANARUS, foarte multa sanatate lui Marc si lui Ianis!

KIKINEATZA, imi pare rau ca a fost asa urata viroza asta, cunosc sentimentul cand ti-e bolnav copilul....goala, pustiita, fara chef de nik pana n-o pun pe picioare! acum, vazand ca se poate si mai rau, am inceput sa-mi zic "o sa treaca repede", "nu o sa-si aminteasca suferinta", "era inevitabil toti se imbolnavesc la un moment dat", dar asta nu inseamna ca nu sufar ci doar pt suportul meu moral.

- sa va zic 2 realizari de-ale bubamarei?

1. eram afara, am intrebat-o unde-i pisica si mi-a indicat cu aratatorul locul unde era pisica; mi-a zis ca e o greseala, dar de atunci numai asta face: arata cu degetul la fetita din oglinda, la cana cu apa, la geam, la usa de la intrare cand vrea afara, etc.

2. va ziceam ca am o carte mica cu animale, ii arat imaginea si-i zic cum face fiecare animal; parea neinteresata, dar dmineata la carte se duce prima oara; eram in pat cu ea si cu tat-su ( deci am martori ), ii arat calul si o intreb "cum face calul?"; si incepu fata mea sa faca precum calul, stitzi voi...cu limba...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Donia, am vrut sa te salut! Auzi ma gandesc mereu dc esti o vara de-a mea de-a doua care a plecat in Canada...dar pe tine te cheama Doina...ca pe o buna buna prietena de-a mea.

Eu stiu ca fructele sunt pe placul bebeilor si ca majoritatea refuza la legume! Shoshi, cred ca ar tb sa-i pui brocoli sau spanac....poate vei avea o surpriza....sau rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by simo29

imi pare rau, sanatate multa! eu una nu l-as scoate, nu din cauza frigului ci din cauza vantului: praf, mizerie, etc...zic si eu, nu ma pricep, dar nu cred ca i-ar face bine praful; eventual stati pe langa bloc, pe la soare, asa vreo 10-20 min.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

roxana c. felicitari pt aniversare!!! sa va bucurati de copii , sa fie sanatosi si voiosi...si voi pe langa ei!

kikineata, SF curat...ai dreptate..in prima noapte cand s=a intamplat am crezut ca am visat...sanatate gargaritei!!

kokorina, ce frumos ai concluzionat : mi-e drag sa traiesc in civilizatie..asa gandesc si io....le mai iert bubele, incultura, calmul exagerat si toleranta dusa la nepasare...ca e tare bine aici

dianocica: imi pare rau pt situatia voastra ...sper sa luati decizia corecta ...desi nu stiu care ar fi ...chiar 500euro o chirie?? ...pai cat sa castigi frate? dar macar la chiria asta nu iti opresc aia apa si caldura cand vor ei, nu? sau ?

danutz, abia astept sa vad cum smotoceste Rares oile alea....

donia, am schimbat scaunul de masina. am luat Safety 1st, alpha omega deluxe (3 in 1 - oare de ce nu l=oi fi luat de la inceput ??) sa vezi chiote pe ea azi dimineata in masina cand am plecat la gradi....pacat ca e drumul scurt...ca tare nu s=ar mai fi dat jos...belise niste ochi ...

nu-i bai daca ne papa Cristinel labutzele.. abia astept...pana la urma venim sambata si sotul pleaca duminica dimineata, iar noi mai ramanem pana dupa amiaza si ne intoarcem cu cineva...sau cu autostopul

deci Julia merge azi la gradi si va merge toata sapt, ca eu am atatea de facut pana incep serviciul....dar ia uite cum stau la taclale cu voi...tre sa imi iau pantofi, pantaloni, sacou, fuste, bluze, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Si noi suntem raciti avem deja 8 zile.. Noi am luat ospen care a fost prea slab si acum amoxicilinav 125 ... dar raguseala si mucisorii nu ne lasa..
I-am dat nurofen si ambroxol..
E tare rau... medicamentele nu le inghite..
Dar am evoluat in schimb..
Au aparut incisivii de jos si se ridica in picioare singurel...Se joaca ascunzandu-se dupa perdea,,, si "canta la dramba" daca stiti ce inseamna.

BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni

Matei_dec_2006_laNastere

Mergi la inceput

Marani, nici nu stiu ce sa mai zic...eu stiu cand puii sunt bolnavi nu fac progrese dar Sara ca si Bubamara a facut progrese zilele astea...exact asa arata ea azi cu degetul catre prietena ei ..ziceam unde-i Maria? si ea o arat ape fetita din carucior...apoi unde-i nasul? si ma apasa cu aratatorul pe nas...

carti avem si noi vreo 5 -6 cu animale, cu numere, ...ei na cu printese normal...si sta sa-i explic si da singura pagina cand stie ca am terminat si sa-i arat ce urmeaza...din alea cartonate...le mai si roade normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...buna ziua...intru pe fuga SA VOTEZ: MAMICI MINUNATE......fug, SANATATE!!!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput