Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

din ciclul toate mi se intampla numai mie.noi suntem in continuare bolnaviteo face febra,scaune proaste si tuseste-cred ca o eruptie ne mai trebuie,nu?-o mai tin pe tratamentul asta vreo 2 zile si daca nu va trebui sa ii punem branula si un antibiotic mai puternic
seba de dimieata s-a trezit cu muci si tusete.a avut cred,ca o saptamana pauza de medicamente.deja nici nu imi mai aduc aminte cum e sa fie sanatosi.
si cireasa de pe tort;datorita oboselii am inceput sa imi pierd laptele,ceea ce pt noi e un mic dezastru,pt ca ar trebui sa ii dau pregomil si e scump.bine nu asta ar fi problema principala,dar daca nu il accepta...asa ca eu care nu am luat la inceputuri galactogil iau acum...m-am apucat sa beau si ceaiuri si mi-ar trebui odihna...dar asta nu se poate cumpara...
tin pumnii sa se faca bine toti bebei bolnaviori!
bamboletta eu nu i-as da gutuie,e inecacioasa chiar si fiarta.
1-noi nu papam acrit,nici nu am incercat.in ultimul timp mananca mai bine si nu prea mai am chef sa experimentez lucruri noi
2-fructele le mananca goale
3-mie toate cerealele mi se par dulci.fara nici un gust sunt cele de la milupa fara lapte.sunt in cutii albastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Cu intarziere La multe lunisoare fericite pentru sarbatoritii de ieri:
Andrada de Lavyada
Ana Julia de Ktrinel
David Ionut de DeeaAsi
cel de azi, pentru Mihai de sraluca.
Offf Dianocico, tare greu cu casele astea...e o nebunie ce se intampla la noi acum. Nu am raspuns la dilema ta, si eu ma zbat intr-o astfel de dilema...noi suntem la 2 camere, clar ne trebuie ceva mai mare, mai ales daca socrela se muta la noi din octombrie (nu ne-am hotarat inca nimik si ceasul ticaie!!!). Dar nu ma indur sa ma bag la un nou ipotecar pentru toata viata pentru o cutie de chibrituri un pic mai mare. Trenurile sunt cumplit de scumpe (inteleg ca voi aveti deja teren?). Iar astia cu rezidentialele au adaos cam 50%...un prieten care e la o firma de facut proiecte imi zicea ca de fapt,din pretul de piata al unei case, 30% e valoarea casei, 70% profitul dezvoltatorului...cum sa te bagi la asa ceva...e teapa clara!!!
Iar eu ma uit in gradina altora (in ce criza imobiliara fara precedent e SUA) si toate previziunile spun ca si noi o sa fim in acelasi rahat peste 2-3 ani...Asa ca , chiar nu stiu ce sa fac, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau...(pot sa te invit la o cafea sau la ce bei tu si sa ne plangem una alteia pe umar!!!)
Nu stiu ce am vrut sa zic...sunt data rau peste cap cu programul de la job...azi o sa ajung acasa probabil pe la 8.30 seara...si cred ca toata saptamana asta cam asa o sa fie...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Anateo2004, multa sanatate!
Dandusa, cu legumele am inceput incet, incet. Am observat de la inceput ca nu-i place aroma patrunjelului, a pastarnacului si le-am scos. Cu iaurt am incercat ieri (iaurtului ii place, dar cu legume... cah!). Astazi am sa incerc cu lapte praf. Poate am succes.
Imi pare rau ca esti suparata pe mama ta. E pacat ca te supara chiar ea, cand in mod normal ea ar trebui sa fie alaturi de tine si un ajutor, nu o sursa suplimentara de stres...
Dianocica, Tudor are obiceiul de-a se da jos din pat... dar cu lovituri... Ultima oara a cazut fix in nas. Nu va spun cat m-am speriat si cat m-am injurat! Mititelu' a facut ditamai julitura. De atunci nu mai sta singur in pat decat cand sunt langa el.
Danutz, multumesc pentru primire. Asta fac si eu acum... Experimentez... Dar pt ca sunt paralela cu gatitul, vai de familia mea! Ei, glumesc. Sper sa reusesc pana la urma sa ma prind de gusturile fiului meu.
Dianocica, imi pare rau de chestia cu casa. Si noi stam cu chirie si ne-am luat un teren in ideea ca reusim pana in iarna sa ne facem o casuta. Dar dureazaaaaa! La noi problema este ca in apartament nu s-au facut imbunatatiri mai deloc si se cam darama. Am dat noi un var asta toamna pt venirea lui bebe, dar in rest... proprietarii nu-si dau nici un interes. Asa m-am saturat... Dar n-am ce sa fac momentan. Avem si norocul ca platim destul de putin fata de preturile care se practica acum.
Apropos, ne faci si noua proiectul? Glumesc, bineinteles...
Legat de alaptatul pe timpul zilei, eu am reusit! Macar atat. Tudor suge doar dimineata si seara. Am renuntat la celelalte mese in timp. Intai nu i-am mai dat dupa fructe, apoi la 6, dupa iaurt (in ideea ca oricum pe la 9 il culc si atunci isi ia masa de seara), si ultimul lapte l-am scos dupa legume. Nu pare sa-l deranjeze si nici nu trage de mine, ceea ce e super. In afara de asta-noapte cand m-a supt de m-a spart...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Yagmur, multumesc! Si felicitari ca e mancacios Luca!
Roxana c, felicitari si multi ani fericiti inainte!
Chris80, multumesc! Distractie placuta la munte, odihna placuta si nu uita ce te invidiem!

Ia uite, mi-a aparut mesajul scris dimineata. Deci n-a disparut... super!

Fatima, felicitari pentru mersul Evei! Bravo! Te cred ca esti emotionata! Probabil si eu o sa fiu...
DeeaA, multumesc si multa bafta si tie cu legumele!
Dolores, si eu cred ca s-a plictisit, dar ce puii mei sa fac?! :)
Haideti ca v-am innebunit cu legumele mele, dar cred ca am devenit obsedata!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

si INGERASA graviduta?woooow!ce frumos si emotionant!felicitari INGERASO!sarcina usoara!chiar nu am mai vazut postari de la ea cam de multisor.poate mai intra sa ne mai spuna despre samburelul ala mic din burtica.

DANDUSULE.....un rezumat ar fi grozav,dar ai mai avea tu timp si de asta(de mine),dupa cate probleme mai ai si tu.am citit postarile in care povesteai de mama ta.imi pare rau,parca din relöatari povestesti de o soacra dar nu de mama....poate totusi reusesti sa o dai la brazda.nu uita ca mama tot mama ramane.sa nu spui lucruri urate la nervi.eu am facut asa cu mama si....nu vreau sa-mi amintesc ca imi vine sa plang de mila ei,cand imi aduc aminte ca am facut-o cu ou si cu otet + cuvinte grele si ea statea smirna in fata mea si......cred,nu-i venea sa creada ce pot debita.bine,la mine nu a fost situatia sa nu ma asculte si sa nu faca ce ii zic sau ce o rog,au fost alte probleme dar toate sub depresia mea de dupa nastere,care la momentul respectiv crezusem ca o depasisem si ma bateam cu pumnii in piept ac ma simt bine,dar nu era asa.corpul si mintea inca aveau controlul asupra mea.

mai bine zi-mi daca sa-mi schimb culoarea la par sau nu.eu am fost bruneta toata viata mea,acu cand am reusit(pt ca mi-am dorit mult sa ma fac blonda)iar ma bate gandul sa-l ami inchid.vreau sa-l fac mai ciocolatiu sa vad cum imi vine si apoi .....probabil negru.dar sa nu-i spui lui sotul meu,ca i-as da o satisfactie teribila.sigur o sa "te iubeasca" daca ar sti ca ma sustii sa ma fac bruneta.pupici la crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor sa va zic una tare de tot!

sotul meu printre altele face si actorie.m-a sunat acum 5 min. si mi-a spus ca a fost acceptat sa joace intr-un film.aici sant agentii unde te poti inscrie,iti fac aia poze,iau date despre tine,se fac casting-uri si daca or avea nevoie de tine te contacteaza.si l-au contactat de la agentia unde a facut casting si iaca cum joaca in film si mai si castiga 120 euro.clar 100 sant ai mei si 20 ii raman lui.si socrul meu a jucat intr-un fil si se da asa de bun cu chestia asta,plus ca are poze din fil si unde e si el evident,intinse pe toti peretii bucatariei.sper sa nu aiba si asta al meu aceeasi meteahna.iaca romanul asta austriac joaca in filem.am sot actor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salutare,salutare !!
Nu am mai intrat de mult pe forum,am vrut de multe ori dar....un motiv este Rares care cand vede ca deschid calc.ii infloreste fatza si pune stapanire pe el.
M-am apucat de fitness (fac de vreo 2 luni) si a inceput sa se vada ca am tot vrut sa slabesc pasiv si nu am reusit si acum am inceput slabitul activ.
Rares a facut 1 an (maine face un an si o luna chiar!!) nasa l-a imbracat in smoching bleumarin cu camasa alba si papion si brau rosii.
A intrebat cineva ce a luat de pe tava (nu mai stiu cine,scuze!!) A luat cardul,pixul si carnetelul (amandoua la a doua extregere) si cheile de la Mertzan. S-a orientat bine ,nu? Nu l-au interesat banii cash (avea tot felul de valute) i-a vrut pe cei electronici,shmecher,nu?
La multi ani Miruna de Miruna 25 !!!
Va pupoacim si va iubim!
P.S. Ne-am operat intre timp (pe Rares l-am operat) la Buc.la spit. Nicolae Grigorescu de hernie si fimoza,s-a recuperat f.bine,emotii am avut la anestezie nu la operatie.

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Salutare!
Bambo e tare de tot Antonita ta, abiea acum am reusit si eu sa vad.Eu daca as aveai-o si pe Antonia langa Mario creca ma arunc de la etaj la cat de zbenguiti sunt.

Kokorino bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dianocica mi-l inchipui pe d cu degetelul la cuculet.

quote:
alexandra si tu? . of, o sa deschid un subiect la generale, poate ma lumineaza si pe mine cineva ...de ce suntem asa tampite, bai, nene?

HA HA HA
bambo f faine filmuletele, ce se mai chinuie mititica! pup-o tare din partea noastra!
donia si cristinel e mucos? mititelul....sper sa ii treaca repede repede!
dandusa imi pare tare rau ca iar ai problemele cu mama ta. sau in continuare. multa putere sa iti dea DD, sa treaca mai repede perioada asta pana vine claudiu!
ktrinel f tare programul juliei de dimineata, i-ai fetei un laptop
iuly maine vreau sa icerc sa acresc ciorba. fructe.....ai incercat borcanase? dani nu le mananca daca sunt date pe razatoare si ies bucati mari. cereale.....habar n-am, el mananca milupa orez+porumb dar sunt f dulci
roxana c te rog din nou, daca poti sa imi trimit un PM cad si daca il vei opera pe calin. pt surioara mea, mersic! felicitari pt mers!!!!
fatima felicitari si voua pt primii pasi!
dianocica imi pare rau ca vi s-au amanat planurile cu casa, lasa ca poate se rezolva pana la urma. dragul de el....s-a dat jos din pat.....asta inseamna ca tre' sa dai jos din kg? oare de asta doarme florin in sufra de vreo sapt?
kokorina bine ai revenit, nu mai acceptam disparitii pe perioade lungi de timp! sa va fie de bine concediul!
ralumat ce ar fi sa ii cumperi cate o jucarie noua in fiecare zi sa poti sa stai cate b10 min cu noi? mai activa sau nu, noi ne bucuram ca sunteti bine!
bambo nu i-am dat inca gutuie, mi se par inecacioase
anateo multa sanatate si voua!!!
dianarus mi-a trimis mes azi, va fac rezumatul: marc are otita, nas cu puroi si gat f rosu. schimbat antibioticulk cu unul mai puternic.laptele il bea greu, papa refuza complet. ianis usor rosu in gat si nas incarcat. daca trece pe antibiotic nu il mai poate duce la gradi. alin e plecat toata sapt, are noroc ca sta mama ei cu ea.
ii uram multa sanatate puiutilor si ei multa multa putere!!!!!!
dani e un pic mai bine, nu a mai facuit febra, multumesc din suflet pt ideea cu karvolul, doar asa reuseste sa doarma un pic pt ca are nasucul fffff infundat. dupa o zi intreaga de urlete la batista bebelusului l-am trecut pe pompita, la care, surpriza, sta fff cuminte. cred ca stie ca daca nu e una e cealalta! in rest....am oprit nurofenul ieri.....azi mergem la pediatra pt ca a inceput sa tuseasca un pic, plus ca respira cateodata ca un fumator de 20 de ani va tin la curent. eu sunt racita cobza, m-am molipsit si eu.....asta e, o duc eu bine daca imi vad copilul sanatos. nu va mai zic sambata dim cum statea mititelul pe patul mare si se uita in gol, avea fbrea 39.5. era atat de molesit si fara chef. ei, acum e alta viata! a descoperit o noua distractie, se ridica in picioare, isi gaseste ffff concentrat echilibrul, apoi isi da drumul la maini, sta max 1/2 min apoi se lasa pe spate unde il prinde mami. si radeeeeeee! mi-a drag de nu mai pot!
va pupic dulce!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana_c casa de piatra in continuare, sa fiti fericiti, tot ce va doriti sa se implineasca, copiii sa va aduca numai bucurii.la multi ani!!!

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput