Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Shoshika,
bine ai venit in grup.cum ati inceput voi legumele?treptat sau toate deodata?...,poate ceva din tot acel piure nu-i place si ar trebui eliminat pentru o perioada...,sau ce anume ii place mai mult?daca ii place iaurt,pune-i o lingura peste piure...sau poti sa mai incerci sa amesteci piure-ul cu lapte,deci pui toate legumele fara zeama si le amesteci cu lapte si putin ulei..,iese mai bun...,apoi poti sa-i coci legumele la cuptor...,ies super gustoase...
si inca ceva...i-l dai cald sau rece?

Bambo,
Antonia este minunata...,minunata...,le-am vazut fara sonor...,dar chiar si asa...,m-au terminat...,ai un copil foarte reusit...,la sfirsit s-a enervat ca nu reusea sa intre in lighean...,super tare...
Roxana C,
La multi ani,fericiti alaturi de sot si de copilasi vostri draguti...,sa va iubiti mult
Kokorina,
bine ca ai net...,in sfirsit...,citeste repede sa vezi cite nouati avem...,daca nu reusesti iti fac eu un rezumat...:Aelita,Ingeras ,Madaluta sint ...,nu-i asa ca-i minunat?
Donia,
ma bucur ca sinteti multumiti...,asa cum spui...,sper si eu sa nu se schimbe ceva din "obiceiuri",odata cu venirea Rom...,bine ca va simtiti acasa...,ca sinteti fericiti...,ca puteti veni in Rom sa-i vedeti pe cei dragi...,felicitari pentru alegerea facuta...Si mie mi-ar place sa plec...,dar Claudiu este mai nationalist...,in perioda asta cel putin...,sper ca intr-o buna zi sa-l conving sa plecam si noi...,undeva...,unde ne-ar putea fi mai bine...,unde?...,nu stiu deocamdata...

Cursul meu dureaza pina in Decembrie...,acum m-am mai linistit putin...,m-am descarcat aseara...destul... si am decis sa mai incerc o data ...sa o iau de la capat...,dar pentru ultima data...,este foarte greu sa vad cum eu incerc sa o inteleg...,iar ea,nu face nici cel mai mic efort...,nici macar nu-i pasa...,asta e...,cu ce am cu aia defilez...(asta-i vorba ei dintotdeauna...)

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai sa va zic una tare: acum vreo 2 nopti eram terminaa de oboseala, am zis ca ma culc in sufragerie. ma enerva alex cu tv-ul si m am dus in dormitor. si am adormit. boon. de acum povestea e de la alex. d s-a trezit (il lasam in patul lui pana la prima trezire), s a ridicat pe marginea patului si statea...a venit alex, l a luat, l a leganat..nimic. a dat sa ma trezeasca sa il pun la tzi. o data, de doua ori..n avea cu cine vorbi...intr un final am scos tzi, mai mult din reflex cred...copilul la margine. a stat ce a stat cu noi dar pana la urma a plecat in sufragerie si a zis ca se intoarce in 10minute. booon. acum eu. ma trezesc, ma uit stanga-dreapta, copilul nu era in pat. ma gandesc mama ce bine, ma intorc pe burta, ma intiiiiind, si nu stiu cum, ma uit la marginea patului..d, pe jos, pe burta, cu fundul in sus, dormea de rupea. cum nu s-a auzit nimic (alex avea si baby phone ul deschis) am ajuns la concluzia ca s-a dat singur jos, probabil nu mai avea loc , si din fund, a adormit si a picat usor pe burta (asa face noaptea cand se trezeste sa ragaie...). a dati seama ca primul lucru afost sa l chem pe alex sa-l vada. stateam si ne uitam ca prostii...amandoi adormiti...la cum ne doarme copilu' pe jos..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hello tuturor!

Luly, eu sunt cea mai dezorganizata, si nu am decat un copil. Nu reusesc deloc sa-mi pun toate in ordine, iar de forum cred ca ati vazut cu toate ca nu mi-a mai ars. Ideea e ca in timp ce doarme David nu pot scrie, pentru ca il deranjeaza sunetul tastelor (probabil si eu sunt cam violenta si dau cu dusmanie in ele), iar cand e treaz nu pot sa stau mai mult de 30 de sec pe scaun, ca trebuie sa-l adun de prin locurile periculoase. Asa ca imi cer scuze tuturor, dar nu merit sa fiu pe lista mamicilor active! Pe langa ca mergem destul de des pe la tara cate o saptamana-doua, cand suntem acasa nu prea ma pot apropia de net.Azi avem o jucarie noua, asa ca am la dispozitie vreo 10 minute si vreau neaparat sa va pup pe toate mamicile si bebicii.

Madalutasi Aelita, felicitari pentru samburei! Sa aveti sarcini usoare, sa le duceti la termen si sa aveti pereche! Numai ca...invers! Adica Madaluta fetita si Aelita, baietel! Pup gravidutele frumoase.

Ktrinel, am citit de bubitele Juliei. Eu cred ca ar putea fi de la caldura, asa cum faceau ei cand erau bebelusi. Mai ales ca zici ca dispar cand iesiti afara......nu cumva e prea gros imbracata atunci cand doarme? Acum imi vine sa rad cand imi amintesc cum in a 4-a zi de viata a lui David am chemat Salvarea. Motivul: era agitat, plangea si avea bubite. Diagnosticul: avea colici si era prea cald in camera.

Despre noi ce sa va zic? David e bine, creste. Merge de-a busilea, se ridica pe mobila, merge in picioare sustinut de manute sau in jurul patutului. In general mananca ce ii prepar, dar deja a devenit selectiv. Daca nu ii place un anumit tip de aliment, nu mai pot sa-l pacalesc. Se uita cu atentie in lingurita si o impinge cu mana. La noi problema e ca nu accepta deloc bucatele mai mari, numai pasat crema. Dar cum nu are decat 2 dinti, inca nu ma agit prea tare. Cam atat despre noi.....va pup, minunatelor!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

citit dar..cam atat...d m-a fentat cu gratie si la masa de 10 a mancat un tzi. fara strop de fructe. am rugat-o pe mama sa vina o saptamana pt ca singura nu il pot face sa renunte la tz in timpul zilei. sau macar sa nu mai fie masa principala....

in alta ordine de idei, sunt f suparata cu casa. momentan stam cu chirie si trebuia sa incepem constructia la casa prin toamna asta/primavara. intre timp am aflat ca in iarna va trebui sa ne mutam. iar eu nu mai caut ap de inchiriat nici moarta. plus ca aici aveam un super pret...fapt pt care va trebui sa ne luam ceva. in cic creditare zero...refuz sa platesc 500 de euro pe luna pt chirie, mai bine-i dau pt ap meu. ceea ce inseamna ca casa va fi..la sf asteapta...nu mai vreau sa ma gandesc...

bine ai revenit kokorina

diana si david 03.12.06

m-am gindit...,veniti la mine...,apt 3 cam din care una este goala...,o aranjezi cum iti place ca sa poti sta in ea...si asta-i chiria...in felul asta ma ajuti sa o dau pe mama pe brazda...sau daca nu,macar am si eu cu cine sa o las pe Crinuta cind ma supar cu mama...,nu,glumesc...,dar mai sus chiar nu glumeam...
va astept cu drag...,ar fi super...si in plus ,mama nu face "figuri" cu cineva de fata...,ai vazut-o doar ce de gaska este...,asa ca o sa am si eu liniste de acum incolo...,plizzzzzzzzzz[omulet care te roaga]

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

500 chiria un ap in bucuresti e aiurea de tot aberant, aici in madrid am dat 600 pe unul cu 3 camere
sa ti spun cat e un apartament cu gresie, faianta, parchet, termopan, ac in zona 1 mai? unde stam noi? de la 150.000 euro in sus . cu aceeasi bani si-a luat un prieten la venetia, de fapt mestre... sa-ti mai spun cum arata blocurile, asta in care stam acum e din '62. aici sunt si mai scumpe...
quote:
Acum imi vine sa rad cand imi amintesc cum in a 4-a zi de viata a lui David am chemat Salvarea. Motivul: era agitat, plangea si avea bubite. Diagnosticul: avea colici si era prea cald in camera.
la fel si noi, dar fara colici...

apropo de romani. sa va spun de unchiul meu, baiat de treaba, 2 facultati, stabilit in slatina. am fost la ikea. frumos, ieftin, i-a placut la nebunie, chestii cu gust...ajungem acasa. vreo 20 de pungi, 30 de creioane ikea, 20 de metri din aia de hartie (si o mana de hartii din alea pt buda. alea nu stia ce sunt...). ce faci, adi, cu astea? e...nu stiu...de fapt nu-mi trebuie, poti sa le arunci..pai de ce le-ai mai luat, bai, nene? pai daca erau pe degeaba... nu am avut ce sa zic. efectiv m-am blocat. si asa gandesc toti...si pe bune ca e un tip descuiat...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

sa ti spun cat e un apartament cu gresie, faianta, parchet, termopan, ac in zona 1 mai?
a, si atea sunt considerate imbunatatiri. ca deh, romanul...un ap normal e din ala cu ciment pe jos...
gata, incerc sa ma linistesc...serenity now...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor,
Va gasesc la pag 15, deci am serios de citit din urma...
Eu prinsa rau la birou, cu o gramada de trebi pe cap, promit ca incerc sa recuperez ce am pierdut din discutiile voastre...
Rares e in continuare marait, cred totusi ca e un alt dinte fiindca are toate simptomele, numai ca nu ma lasa de nici o culoare sa ma uit la el in gurita. Ieri a venit instalatorul sa ne repare o teava sparta, iar Rares s-a bagat in geanta lui de scule...am murit de ras! Plus ca s-a apucat sa-l strige: ta-ta...ta-ta...la faza asta taica-su n-a mai murit de ras. Instalatorul, baiat fain si cu o bebita de 1 luna jumate acasa, s-a jucat cu Maria-Sa , l-a obosit...si uite asa mi-a dormit copilu' neintors pana dimineata la 7!!!
In wk-ul asta cred ca tragem o fuga pana la Bran, cica o sa fie nu's ce sarbatoare populara, 'ravasitul oilor' se cheama...whatever cu ce s-o manca asta...io vreau sa dorm si sa mananc...si eventual sa si ma fac un pic manga. Asta daca sta taica-su cu Rares, sau daca din gasca vesela cu care mergem, vreo 14-15 la nr., o fi cineva dornic sa faca pe baby-sitt-erul.
Gata, fug sa ma mai exploateze astia un pic...
Revin daca mai pot!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Antonia de 4 zile si-a facut ora de papa la 8 dim deci am cam stricat programul

ati dat gutuie la bb-ii as vrea sa-i fac compot de gutuie cu mar

Ktrinel-Julia

Kokorina-bine ati revenit

luly-felicitari pt ridicare
1.inca nu acrim ciorbita
2.marul nu-i place ca-i mai acrisor,para,prune,banana
3.cereale cu banane ai incercat?nu sunt asa dulci,sau cereale cu mar,noi papam Humana si Milupa

Yagmur-spor la munca Luchita

Roxana_c-La multi ani fericiti impreuna

Chris-concediu placut in continuare
bai e jale cu babele tale cred ca iti scot peri albi,parca te vad intr-o zi ca le

Fatima-felicitari,bine ati venit in clubul umblaretilor

M_monique-

Dianocica-tare D pe jos
tare greu cu chiriile

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna dimineata!
va scrisesem un mesaj lung, lung, lung, dar nu stiu unde a disparut. daca-l gaseste cineva ma anunta si pe mine?
ma duc sa pregatesc un piure pt tudor, dar revin daca am timp pana se trezeste.
va pup si tineti-mi pumnii sa pape si baiatul meu ca lumea azi.
o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am mai citit cate ceva din urma:
Fatima, felicitari pentru primii pasi ai Evei...sunteti deja in clubul avansatilor!
Shoshika, bun venit iti urez si eu, vad ca fetele deja ti-au raspuns. Eu zic doar asa, bebeii au gusturi diferite, noi trebuie sa experimentam pana ne prindem ce le place lor. Eu tocmai am scos telina si pastarnacul din legumele lui Rares, abia acum m-am prins ca nu-i plac...dupa 3 luni! Bafta!!!
Fetelor, ce-mi vad ochii, v-ati reapucat de fumat?!!! Asiza, Dianocica...voi stiti cum m-am lasat eu de fumat? M-a dus un prieten in vizita la spitalul Fundeni, la sectia de bolnavi de plamani, si am vazut niste chestii pastrate la borcan in formol...care se chemau plamani...nu mi-a mai trebuit nici o tigara instant...vreti o vizita de asta si voi?
FELICITARI Calin de Roxana_c...wow baietel care merge! Iar tie mami, La multi ani fericiti impreuna cu sotul tau!!!
Chris...sfatul meu ca sa nu se destrame papanasii la fiert...respecta cantitatile din reteta si nu amesteca cu blenderul.
Luly, la temele tale:
1.noi nu acrim ciorba...adica Rares papa doar legumele blenduite, nu si zeama
2.cu fructele, ai incercat sa pui si mere un pic mai acrute?
3.cerealele de la Humana, alea simple, fara fructe si fara vanilie
Dianarus, offff Mark iar bolnavior!!! Uite de la mine un pic de energie pozitiva!!!
Danita, socrela ta e de pomina...merita sa o excluzi de la portia de stat cu bebe!
Dia, pai Oana ta savant de renume mondial ajunge...cartile si revistele se pare ca-s specialitatea ei...
Trimit polologhia asta si revin...daca mai pot...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput