Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sa inteleg ca era cu bataie la mine???????asta as fie motivul?????????gata sefa ....acum e bine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ei ii place baletul...dar ati vazut vreo balerina grasa
Atltismul ar fi solutia..merci Bombo de sfat sa vedem pe unde se face, daca aud pe cineva.
Aveam 2 colegi e clasa care faceau atletism si nu erau deloc grasi, iar la sport luau numai 10.
Irina, i-am mai taiat din portii, dar ce mancare ii place....uita sa se opreasca Ce nasol e a fii gras si nu poti manca cat vrei si cand vrei
Ea de mica a fost constipata, cand era bb facea si la 3 zile kk. Am dus-o la medic si mi-a spus ca la ea e normal asha, are intestinul foarte gros si pana se umple...dureaza.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

ca sa nu va pierdeti energia sa cititi alte postari ...ca pe ale mele mai subtire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Decat 20 de ??? mai bine o liniutza - pe unde trebuie

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

hai sa va mai zic ce-am facut si noi zilele astea de n-am mai intrat pe-aici sa "atitam " si noi focul.

Vineri am fost la Tg Neamt , iar calatoria cu masina a fost foarte solicitanta pt mine. Sabina n-a vrut in scaunul de masina, a stat calare numai pe mine si la tat-su in cap, n-a vrut sa maince mai nimik decit lapte.
La intoarcerea spre Iasi am trecut pe la bunicii mei si a vazut acolo curcani, gaini, porc, ciini, iepurasi si pui mici. Cel mai mult i-au placut iepurii. Ii tragea de blana, voia sa le bage degetele in ochi. Ba la final a vrut sa ia unul acasa, abia l-am scos din miinile ei.
Pisicile sunt printre preferatele ei, asa ca la bunica a tot alergat dupa cele 2 pisici insa ele n-au stat sa le atinga .
A fost extraordinar de incintata de animale, a mers si a cules si mere din gradina. A papat si brinza sarata cu out si bors cu fasole.
In drum spre casa a adormit pe la 19 si s-a trezit a doua zi la 9 si ceva. Am dormit si noi cu ea evident.

Azi insa si-a scos "pirleala". S-a trezit la ora 6 si ceva , n-a prea vrut sa pape cine stie ce asa ca am mers la parintii mei unde a chinuit-o un pic pe biata mitza. Insa dupa amiaza a bagat un castron de bors cu carne de gaina de m-a speriat. Se terminase si se uita in castron si deschidea gura sa-i mai dau. Asa ca i-am mai dat. Si la juma de ora a baut si vreo 75 de lapte cu cereale.

Fetele, eu de citeva zile am inceput sa-i pun piine in bors . Poate de la asta a inceput sa puna cite ceva pe ea.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Irina..si lui Dani cel mai mult i-au placut iepurii si pisicile. Dar si cand vede un caine pe strada mi-l arata si fuge dupa el. La iepure si el ii baga mainile in ochi, poate pt ca sunt rosii si asha scosi in afara
Frumos program at avut.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

MONI vezi ca te doare capul de atatea lovituridaca te deranjeaza cateva randuri ...eu ce sa zic cand tu scrii un pomelnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA intestinele si stomacul se strang cu timpul,daca sunt mai goale,deci solutia ar fi sa manance putin odata - regula nr.1
Eu mananc putin si des,probabil stomacul meu e minuscul ca ma satur foarte rapid.Incearca sa ii pui in farfurie portzii tot mai mici,nu mici dintr-o data,ci treptat.
IRINA super e asa la tzara! Abia astept sa mergem la nunta,ca la tzara e In prognoza ziua ar fi cca 23 de grade atunci ,deci placut.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Dupa ce am mancat de amiaza Sandra s-a ridicat de pe scaun si a trans masa, a pus farfuriile in chiuveta si s-a apucat sa le spele . Dani inca nu terminase de mancat, iar eu am ramas pe scaun langa el. Dupa ce a terminat Dani de mancat am deschis frigiderul si am scos o bucata de ciocolata mica (gen Kinder mic) doar ca e ungureasca si i-am dat-o spunandu-i: "Asta e pt ca ai spalat vasele".
In seara asta mi-a spus spus "Mami, sa stii ca nu trebuie sa imi dai ciocolata ca spal vasele, sau ma ma rasplatesti cu ceva pt ca o fac ca vrea sa te ajut si imi place". E asa de dulce uneori
De dimineata tot mi-a spus ca vrea ciocolata si am tot amanat-o pt mai tarziu si atuci mi s-a parut cel mai bun moment, dupa masa de amiaza.
Noah ca am si mai mult ajutor pe langa "parinti", socrii am si fata mareee care ma ajuta la vase

Mergi la inceput

Moni, de stomac stiu ca se strange cu timpul, la fel cum se si largeste cu timpul daca tot bagi in el. Nu ai vrea sa vezi cat de gros face kk Sandra..doamne fereste uneori ma si mir cum poate un copil asha mic sa faca un kk asha gros. Cateodata nii nu il duce apa. Noah...iar am scris de kk
Eu dupa ce mananc minim 30 minute nu beau apa, tocmai sa nu mi se largeasca stomacul si mai mult. Am vb cu un chirurung care mi-a explicat ca mancand umplu stomacul. Bagand si apa in el..il umplu si mai mult. Si cu timpul...se largeste, se face tot mai mare. Asta e valabil atunci cand mananci bine, cand te scoli de la masa ...satul.
Dar eu tot nu beau apa dupa ce mananc oricat as manca. M-am obisnuit asha.
Iar stau la laptop si gresesc la litere intr-o veselie. De 2 zile am stat numai la calc si i-ar m-am dezvatzat de tastele astea

Mergi la inceput