Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

quote:
Originally posted by monica70

Sper sa nu fie si vreo inotatoare printre noi

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCA daca are tendinte de a papa dulciuri eu zic sa i mai ati din portie....poate o as te judece dar o sa i prinda super bine

bianca mea le avea cu star chipsurile , baga la greu dar in timp i le ma scos ...usor usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Stiu Cosmi ca va suferi,eu ma gandesc la asta, ea inca nu constientizeaza ca copii sunt rai si rad copii mai grasi. Nu e foarte grasa dar cateva kg in plus conteaza.
Si daca e vreo inotatoare printre noi ce? Doamne doamne... Sa mearga sa ii arate corpul instructorului sa se convinga ca greseste

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

da asa i nu i garsa ca am vazut o in poze dar daca sta ?fara miscare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna seara mamici ! Am citit din urma si ce pot sa zic ... mai bine tac
Bianca poate gasesti in alta parte cursuri de dans pentru Sandra sau poate i-ar place la atletism , eu am facut multzi ani gimnastica si mi-a placut foarte mult, e greu dar frumos

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, nu e vorba de faptul ca sunt rai copiii, in primul rind nu e sanatos sa fii gras. Taie din portia de dulciuri, pune-o sa mearga pe jos sau cu bicicleta, sa faca gimnastica sa-si modeleze talia etc.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, o dau la arte mai ales ca am intrebat-o si vrea sa mearga din nou. Eu as fi vrut ceva volei,bascket...dar habar nu am unde se face.sincer nici nu m-am interesat. Si ea manca cipsuri si treptat i le-am scos, portia de mancare e tot mai mica si a mai dat jos de pe ea sau cel putin nu a mai pus. In Turcia a mancat ca sparta toata dimineata ciocolata cu gogosi, la amiaza spahete, pizza si tampenii iar seara gratare si nu mai stiu. Am lasa-o sa manance cat vrea si a pus cam 1-1,5 kg pe ea dar le-a dat jos dupa 2 sapt acasa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

important este sa faca miscare , mai ales iarna cand avem tendinte de ingrasare .....tu esti cea care decizi BIANCA ,,,numai as stii sa fii diplomata ca s sigura ca o convingi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai puneti please si cate o virgula ,mai corectati ce scrieti,dupa aia va mirati ca nu raspund Imi pierd toata energia ghicind ce vreti sa spuneti.
BOMBO ce face JASY?
IRINA sa nu te strici de ras acum

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

bianca mea seaman cu soramea ...slabutza dar sper sa fie inalta cat mine.....stef se arunca in neam la sotu unde bunicul si strabunicul aveau peste 190 inaltime

Mergi la inceput