Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (226)
Raspunsuri - Pagina 4
cosmi1975 spune:
se pare ca nici stef nu prefera dulcirile...am incercat bomboane, ciocolata, vata de bat ...nu i placce bine ca mi seamana copii ....eu nu pap dulceeeee
monica70 spune:
Ora 22,30 Diana a adormit co o intarzaiere standard de o ora de la ora H.
Pe unde-o fi Daniela,tot am zis ca o sun si tot seara tarziu imi amintesc.PUFU stii ceva de ea?
De GIO nu mai zic,ca n-a intrat sa ne zica ce-i cu Marco Sper ca macar azi sa fi fost ok.
ASTERY las ca asa ai farmec pe post de "acritura" Da' macar odata pe saptamana,pune miere in otzet si mai zi de Razvan.
Ma intreb ce gust oi avea eu
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Cosmi lui Dani ii place si dulce si sarat. Afara ne-am intalnit cu socrii si le-a cumparat cate un Dots. E prima oara cand a mancat Dani Dots, si i-am dat gandidu-ma ca are si branza de vaci inauntru. Evit inca sa ii dau dulciuri, in schimb mananca Sandra si pt el, de multe ori ii dau cu portia. Dar intotdeuna se gandeste si la Dani, intotdeuna vrea sa ii dea si lui si nu o las, mananca pe furis in camera. Bianca e slabutza si normal ca nu ii place atat de mult "papa" si ai impresia ca mananca cuie. As vrea u ca Sandra sa fie slaba, din pacate e putin plinutza. Eu inca mai sper sa slabeasca cand se indragosteste
I-am trimis mesaj prietenei mele sa imi aduca un parfum din shop. Marti vine acasa si acolo sunt mai ieftine s vreau sa il fac cadou mamei mele de Craciun. Dolce & Gabana rosu pt ca ii place foarte mult.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni..nu mi-ai raspuns...Ne-am certat noi doua? Probabil o lamuresti pe "madama cu inimioara rosie" Ce denumire..auzi sa ma faca "madama". Ma duce cu gandul la "Dama cu camelii"
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
irinatunza spune:
Aho, aho!!! Nu-s pocaita bre! deloc!
Eu am pus povestioara aia cu piersicile asa doar pentru fetele inteligente. Restul.... le-au mincat
Va pup si ma duc la somn.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
Ora 22,30 Diana a adormit co o intarzaiere standard de o ora de la ora H.
Corect, bine puctat .
La Sandra ora H era la ora 21
Biancas spune:
Ce sport Cosmi? Habar nu am unde si ce ii place. La dansuri ti-am explicat de ce nu mai vrea sa meraga A facut arte martiale, arecentura porocaliu 2 dar de anul trecut din toamna nu mai face.
Eu vreau ceva sport care sa o oboseasca ca sa dea jos kg in plus. Nici artele martiale nici dansurile nu o ajutau. Am dat-ola inot, vroiam sa o las pt inot de perforamta dar am vb cu insructorul si mi-a spus ca nu va slabi, unde are acum grasime va pune muschi. M-a intrebat daca am vazut vreo inotaoare slaba Toate sunt musculoase cu corp urat.
Ce sport ar fi potrivit pe ea?
Din noiembrie incepe prietena mea cursurile de arte martiale (luni, miercuri si vineri) si ma gandesc sa o las iar. Dar mi se pare foarte obositor 3 zile pe sapt. Plus ca nepoata mea nu a mai vrut sa mearga la arte martiale si atunci nci ea nu s-a mai dus cu draga inima.
Daca facea si anul asta mergea in America, prietna mea a fost la concurs acolo. Asta e...
cosmi1975 spune:
pai nu i mult de 3 ori pe saptamana , numai as i placa ...orice sport e bun dar as l faca cu seriozitate ....o sa sufere mult daca va avea kg in plus la adolescenta....iti spun din proprie experienta
monica70 spune:
Sper sa nu fie si vreo inotatoare printre noi
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME