Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

bravo sandra

gata fetelor fug la nanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noapte buna Cosmi, restul...care v-ati dus fara sa spuneti nimic, sau care stati si cititi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Biancas
[br Nu ai vrea sa vezi cat de gros face kk Sandra..doamne fereste uneori ma si mir cum poate un copil asha mic sa faca un kk asha gros. Cateodata nii nu il duce apa. Noah...iar am scris de kk

Iooooi ... Maraki

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Jasmine doarme de vre-o 2 ore ca era super obosita , am fost aseara la petrecerea de botez a fetitzei nasei Jasminei si a fost super fain . A dansat printesa mea pana nu a mai putut , cadea in fund de oboseala , se ridica si iar o lua la dans Au fost si o gramada de copii , majoritatea mai mari ca ea si doar o singura fetitza cam de varsta ei , normal ca la aia mai mari s-a dus tzinta ,i-a imbratzisat la rand , le dadea kiss si au alergat dupa baloane ca bezmeticii Cu Carla , fetitza de 2 ani nu prea a avut Jasmine treaba, atata doar ca aia avea un carucior de bebe care i s-a parut tare tentant la fii-mea , a luat-o cu "vrajeala" la inceput , a pupat-o ,voia sa o stranga in bratze , mai mai ca ii acapareaza jucaria dar nu a avut sanse .Aia mica a luat-o la fuga cu jucarie cu tot si atunci suparare pe Jasmine s-a intors frumos intr-un calcai , i-a aruncat Carlei o privire de aia ca si cum nici nu-i pasa si in secunda 2 era la noi la masa cu buzitza pusa gata de plans , s-a pus fata mea pe un plans de ala cu sughitzuri dar statea asa sa nu o vada lumea ca plange S-a dus Ady la un magazin in apropiere si i-a luat si ei papusa cu carutz pe care evident ca nici nu le-a bagat in seama gasise intre timp alta preocupare , un baietzel de 5 ani pe care l-a zapacit cu dragostea , cand scapa saracul din mainile ei era ciufulit tot si rosu la fatza de cum il " iubise Jasy
Am dansat si noi pana nu mi-am mai simtzit picioarele chiar i-mi era dor de tzopaiala si pe la 2 am ajuns acasa cu una bucata copil rupt de oboseala , Jasmine dormea de pe la 12 , cu papucii in mana si cu un zambet satisfacut pe fatza ...m-am distrat asta seara

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cosmi1975

bravo sandra

gata fetelor fug la nanii

Sper ca la spalat vase te refereai ,nu la ...

Mergi la inceput

BOMBO super ca ati dansat si eu abia astept nunta aia!

Noapte buna si sper sa nu visez fantani arteziene cacanii ,ca atata cantitate de kk-reala pe metru patrat ca la subiectul asta mai rar
Io-s de vina cu olitza Dianei,uite ca acum se molipsi lumea,lucreaza subconstientul asta,mai, mai, mai ...
(acu' pot da cu capul ca nu mai simt ... stiti, nurofenul )

Mergi la inceput

Bombo, tare iubareatza fica-ta . Al meu zici ca e salbatic, cand ii cer pusi imi da obrazul sa il pup eu dar pe el in oglinda sau jucariile de plus le ste pupa
Moni..normal ca tu esti de vina . Nu pot sa iti scriu si cati cm are ca nu l-am masurat nici macar ochimetric dapoi sa spun cm reali .
P.S. din sursa sigura iti spun ca intestnul nu se poate micsora nici macar in timp. Eventual se poate taia (scurta) pt a nu fi asha lung traseul . Stomacul e muschi, intestinul nu. Un fel de piele...cred sau naiba stie ca nu l-am vazut in realitate
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Cand va aud ca copii vostrii sunt iubareti si va dau pusi regret ca Dani nu e ca Sandra nici aici. Ea pupa pe toata lumea, era de-o veselie si de-o iubire.... Si acum ne pupam zilnic de n ori
si ne spunem cane iubim.
Asta micu e tare calculat cu pusicurile, vine si isi pune capul pe umarul tau cand il tzii in brate, isi pune mainile de gatul tau si cam asta e afectiunea pt el.
. Ce caracter are..seamana in partea mea, nu am fost o familie de pupaciosi, in familia mea ne pupam o data in an cand plecam in vacanta pt mai mult timp. In schimb in familia lui Nelu toti sunt pupaciosi, cand m-a vazut soacra-mea prima data m- pupat de am ramas ca la dentist

Mergi la inceput

Noapte buna..am ramas singura huhureaza pe aici.
Dimineata ma trezesc mai repede, la 8.30 trebuie sa fiu la croitoreasa sa imi duc niste haine la scurtat (blugi), schimbat fermoare rupte..chestii..de croitorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Sper ca la spalat vase te refereai ,nu la ...

MONI iti e gandul numai la ....kknici prin cap nu mi trece sa scriu cat , unde , cum arata kk lui stef.....ca nu preocupa pe nimeni, numai sa i dau MARAKINEI motiv de sila

Mergi la inceput