MAMICI DE ITALIA(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ciao katia ...ahaaaaaaaaaaaa deci te tii de romantice

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Slimatei daca o simti mai jos atunci s-a fixat pe pozitie si ai sa mergi ca si mine mai cracanata , cu o durere permanenta pe pube... incet, incet va creste in greutate si va avea mai putin spatiu de intors, dar binenteles ca o vei simti mai intens, ca ,capata puteri...incearca sa-ti propui sa ajungi pana la sfarsit si vei vedea ca vei reusi

Bine ca nu e pe langa mine Baby-expo ca faceam ravagii...totusi am luat destule mi-ar lipsi jucarele si caroselu musical (mi-ar fi placut cu ceva Bach, adik ceva mai inteligent cica ajuta mult).Avea la ipercoop un ursulet mai mare peluche care isi schimba culoare in 6 feluri, dar nu am putut sa-l probez daca nu-l cumpar ca butonul e pe undeva pe dedesubt.

Ali36si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

roxali acu am cracanat okii mai bine si ce sa vaz!!!te apropii cu pasi repezi repezi de intalnirea cu utza taaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

sint din nou aici am citit ce ati mai scris intre timp
Petcost-abia acum ai reusit sa faci grisul? cum de ti-a luat atita timp? cum merge cu calcatul? eu trebuie sa ma apuc de gatit cina imediat dar cu vremea asta imi vine sa dorm cu Giulia la pieptul meu
Ginger-cum te mai simti? noi sintem linga tine si te sustinem sus cu moralul ai sa vezi ca va fi totul bine cind ai sa mergi luni o sa primesti vesti bune,continua sa bei multa apa
Dana-imi pare rau de micutul tau cu durerea de dinti,saracutul,fa-i multe coccole
Slimatei-stai linistita ca nu e nimic grav.probabil a schimbat pozitia si au si bb zile mai agitate si acum se simt mai bine pe masura ce cresc
Micio-tu ai simtit vreodata dupa ce ai nascut nostalgia pancinei? mie citeodata imi lipsesc momentele cind o simteam in burtica si acum ca am trecut prin asta si eu cind vad o femeie gravida imi face un efect extraordinar cind o privesc si stiu ca are un bb in burtica,si inainte imi faceau efect dar acum ca ci sono passata mi se pare totul altfel,dar il bello e ca acum pot sa o pup si sa ma joc cu ea
Mikuta-ormai incepe numaratoare inversa la unele dintre voi,dupa ce nasteti nu cred ca mai scriem ca nu mai aveti timp si de noi
Roxali -dar acum daca nu mai trebuie soggiorno ce trebuie sa indeplinim sa putem cere cetatenia? eu rezult rezident de multi ani aici m-au scos din evidenta din Romania
Raluk-cum te mai simti cu alergia? iti trimit un gind bun si sper sa-ti treaca cit de repede
Cristina-cum se mai simte Giulia? nu ne-ai mai dat vesti
acum va las ca v-am plictisit la cit am scris,ce sa fac daca nu am mereu timp si nu va pot tine pasul?????

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Mamii-ma mai tin si eu de cite ceva ca mereu aceleasi treburi seara crollo
sti unde mai iesim noi? este o pizzerie aproape dar de fapt iesim la kebab,e atit de bun ca nu il fac in foaia aia rotolo ci iti taie o placinta de paine mare plina cu de toate de iti lasa gura apa,pacat ca ploua ca altfel

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

katia unde ai zis ca stay??

Mergi la inceput

fiumicino-isola sacra
iti spun ca pina acum n-am mai mincat asa kebab plin cu carne salata si tot ce mai vrei si costa 3,50 euro si e si mare pe deasupra altro chè

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ginger sa stii ca ti-n cate o sticla cam in fiecare camera...sufragerie langa divan , pc,dormitor si binenteles si bucatarie , in camera copilului doar cand ma duc sa inspectez temele.

Mami mai e o gramadaaaaaaa, dar astept cumintica

Eu doar folina am luat in sarcina asta...vitaminele nu-mi lipsesc...dupa ce ma intorsesem din vacanta la vizita respectiva a vazut ca am gleznele umflate si mi-a dat sa i-au aspirina si un alt medicament, nu am luat , deoarece m-am ennervat ca toata vara am patimit si ma facusem la picioare precum Fiona(nevasta lui Sherk)... ma mai relaxam doar cand ma masa mama cu uleiuri rinfrescante.Ii spusesem ca as fi vrut injectii, ca pastilele imi dau stare de ...deci am procedat cam de capul meu, dar am insistat cu apica.

Permesso di soggiorno este inca valabil ptr ca mi la cerut si ptr a-mi face cartea de indentitate.

Ali36si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

katia.....vin si eu...

Ali... Slimatei daca o simti mai jos atunci s-a fixat pe pozitie si ai sa mergi ca si mine mai cracanata , cu o durere permanenta pe pube... incet, incet va creste in greutate si va avea mai putin spatiu de intors, dar binenteles ca o vei simti mai intens, ca ,capata puteri....eu sper sa nu ajung chiar cracanata

va multumesc mult! daca nu mai intru va urez noapte buna...si am sa adorm cu gandu' la kebab...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Roxali-nu cred ca eu am fost la comune sa-mi fac niste acte printre care si schimbul de adresa dar mi-au spus ca nu mai trebuie soggiorno acuma,cine stie cum e? cam ciudat in unele locuri sa-l ceara si unele nu

scuzati fetelor nu vreau sa va fac pofte

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput