MAMICI DE ITALIA(7)
Raspunsuri - Pagina 14
pet.cost2005 spune:
Nici eu nu am voie sa beau ... si nici nu-mi place, la drept vorbind, taria ...
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Pt. fetele din Milano (sau Bari) ... www.bimbinfiera.it/la_manifestazione.php?code=50&page=La_Manifestazione&language=2" target="_blank">bimbi in fiera ... adica un fel de baby expo italian ...
Petronela
bb Silvia
Raluk31 spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by Raluk31
Noi am avut noroc.Preotul meu este foarte deschis si pentru unitatea bisericilor,prin urmare ne-a casatorit in rit ortodox fara ca sotul meu sa fie nevoit sa renunte la religia lui.Singura diferenta,vom sarbatori Pastele de doua ori Iar copiii vor fi si ei botezati in tara,pentru ca amandurora ni se pare normal sa existe o continuitate,mai ales ca avem o relatie speciala cu preotul.Si ce e si mai frumos,ne-a permis sa aducem nasi catolici - si anume pe cumnata mea,pentru ca isi dorea foarte mult acest lucru si stiu ca e important si pentru sotul meu.
Raluca
in asteptarea lui bb
sa inteleg ca sotul tau e catolic...? si tu ortodoxa si va botezati copii in rit ortodox...?
Stefania x 2
min.7sapt.
Da,Stefania,el catolic,eu ortodoxa..repet,a fost posibil numai prin bunavointa preotului...cred ca e primul mesaj la care imi raspunzi
Raluca
in asteptarea lui bb
Roxali spune:
Ieri a fost timp nasol , am fost la ceva cumparaturi(ma duc dupa una si i-au alta) si dupa mai mult somn de voie...ma chinuiesc o ora sa-mi gasesc o pozitie, ca de sant si atipesc 30 min.
Azi am fost sa-mi refac cartea de indentitate ca expirase de mult , dar acum ca tot santem UE o pot folosi si ca pasaport.
Ginger trage tare cu apica...de care bei??...sa nu fi bosumflici ca patimesc si bebelusi.
Mami pai ce sa-ti scoti in Ro dupa un botez, eu nici aici nu ma gandesc la vreun castig, dar il voi face fffffff restrans.Ptr primul am facut acasa(in curte) gen rinfresco, dar nebuneala mare ca sa multumesti neamul si vecini ...6 familii max chem de data asta, dar deocamdata astet sa nasc si vom vedea.
Ali35si Enrico 7ani
poze
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
...
Da,Stefania,el catolic,eu ortodoxa..repet,a fost posibil numai prin bunavointa preotului...cred ca e primul mesaj la care imi raspunzi
Raluca
in asteptarea lui bb
ce vrei sa spui...ca te-am ignorat...te rog sa ma scuzi daca....nici nu mi-am dat seama... eu inca stau si caut nume dar pana atunci bebelina ramane cu Stefania eu am spus.. daca mai era si altceva scuza-ma te rog da' am memoria scurta....
Stefania x 2
min.7sapt.
Ginger00 spune:
Roxali- Levissima beau ,ca numai aia o suport,restul mi se pare ca are gust de fier
La palinca va invit si eu..am de prune,veche de 8 ani si tareeeeeeeeeee ca ametesc numai de miros
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
Raluk31 spune:
Stefania,nu mai stiu acum,dar stai linistita,ca nu conteaza...Referitor la nume,eu ma gandeam ca poate ar fi mai bine ca micuta sa aiba un nume doar al ei,nu mostenit de la mamica..psihologii spun ca ar creste ca o extensie a adultului numit la fel si nu si-ar dezvolta propria personalitate..e doar o parere,sper sa nu te superi
Raluca
in asteptarea lui bb
mamii spune:
stefania poti face o listuta cu cateva nume ashtepti sa se nasca si atunci ii vei pune numele care i se potriveshte
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
Raluk31 spune:
Roxali,ce carte de identitate?Italiana?...Eu inca figurez cu domiciliul in tara si ma intreb daca nu cumva ma vor inscrie la vreun fond de pensii privat...
Raluca
in asteptarea lui bb