Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by oana_r

fetelor,ma tot gandesc sa nasc natural.
stiti pe cineva care dupa o cezariana a nascut natural?

34+ Anya si Matei

AMR 6 SAPTAMANI (4 saptamani pentru cezariana)

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Stiu multe cazuri, dar in Austria (aici este normal sa nasti natural dupa cezariana... fac multe femei!). Deci alta situatie.

Stiu ca e bine sa fie cam 2 ani intre cele doua nasteri, minimum, ca sa se refaca bine muschii/tesutul taiati.

Adina 27+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

fetele ma duc sa pregatesc de o fripturica la cuptor,ca tot a zis nea pastaie asta ca sa mananc bine si ce vreau...macar sa-mi fac si eu de cap cat mai am timp,ca dupa aia sigur o sa ma gandesc la cure de slabit si alte prostii.asa ca ma duc ca tare imi place cum mi-a zis,verde la mancare.

34+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

LA MULTI ANI pentru Erika si AncaD ! Multa sanatate si fericire si sa vi se implineasca cate 3 dorinte (mai mult nu ca e lacomie )

Eu sunt inca la firma ca am avut o zi tare plina. Continui sa conduc (sofez) desi doctorul mi-a zis de vreo saptamana doua sa nu, dar n-am ce face ca am treaba. In general sunt bine, mai putin faptul ca probabil datorita hormonilor sunt ceva mai sensibila. Adica daca am niste probleme la munca (si am) nu mi le pot scoate din cap, ma framant si ziua si noaptea, si am asa o senzatie de stress de care nu pot sa scap. Din punctul asta de vedere e dificil sa fi insarcinata, am zile in care zici ca toata lumea o ia razna, desi de fel eu sunt o persoana tare echilibrata.

Acuma ca mi-am expus oful, sa trecem la altele.

Irina, vezi ce linistita te simti dupa control ? Ai luat ceva pentru baietei in drum spre control ?

Alfa_anca, felicitari pentru cei 2 ani de casatorie si multi inainte!

RGE, eu aud de vreo luna "ce burta mare aveti" "ce copil mare o sa faceti" " e burta prea mare / rotunda/plata/etc" plus o groaza de pareri neavenite. Numai sotul se plange ca i se pare burta prea mica....

Pussi, si eu am dureri de alea ca taietura de cutit prin partile pretioase ! zici ca sunt exercitii de intindere - in cazul nostru inutile ca si eu fac cezariana !

32s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Irina, felicitari pt. flacaii tai si pt. curaj si bafta multa, sa treci usor si de aceste 3 saptamani.
RGE, stai linistita, ca eu am muuuult mai putine sapt. ca tine si vecinele mele (a se citi babele din fata blocului), ma intrebau de acum 2 luni daca mai am mult si ramaneau cu gura cascata cand le ziceam cat am...ca sa nu mai zis ca m-au intrebat ce am, le-am zis ca e fetita si mi-au zis pe un ton f. dezamagit:"mai bine era baiat, maica!"
Darleena si eu am zile cand ma simt oarecum mai usoara, cred ca e in functie de cum se pune bebelina.

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vali, cel mai amuzant mi s-a parut cand am auzit "ei lasa, ca pana la urma si fata e bine!"....imi venea sa ii strang de gat.

32s + Sophia

Mergi la inceput

Alfa_anca, scuze, am uitat sa-ti urez si tie "la multi ani!" pt. aniversarea casatoriei...multi inainte, sa fiti sanatosi si fericiti.

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mihutza multumesc mult de tot ptr urari
Mai fata dar tu vrei sa nsti sub birou?
Cand intri in prenatal?

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mihuta, iti dai seama ce dragi imi sunt mie babele care-ti zic asa..."lasa, maica, e mai buni baietii, ca fetele n-are noroc pa lume"

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Azi intrasem intr-o stare putin depresiva. Numai ganduri negre mi-au trecut prin cap. Mai am si eu zile din astea. Sunt buna de dat sfaturi altora. Mi-am pus niste muzica si parca mi-am revenit putin, putintel.
fetelor, nu mai ascultatila gura lumii. Oamenii astia chiar nu-si dau seama ca suntem mai sensibile si ca pot baga sperietii in noi?
Roxana, cand povestesti de ai tai parca vorbesti de familia mea. Fac parte dintr-o familie de stresati. Bineinteles ca si eu sunt o mare stresata . Am noroc cu sotul meu care este foarte cu capul pe umeri si realist. Singurul lucru pe care m-a rugat sa nu-l mai fac, a fost sa conduc masina. Mi-a explicat cu frumosul ca de la o sperietura cine stie ce reactie as avea si ar fi neplacut. In plus la noi pe Colentina se lucreaza si toate drumurile mele cu masina pe acolo duceau. Am fost fata cuminte si l-am ascultat. El chiar nu se astepta. A stiut cum sa puna problema. A fost tare diplomat si m-a convins. Smecherul de el

Roxxy 29+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stati ca lucrez la capitol nou

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput