Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)
Raspunsuri - Pagina 21
RGE spune:
DOAMNE SUNT MORTALE BABELE ASTEA!!!!
..AR TREBUI INCHISE LA AZIL
..FETELOR NOI SI BEBEII NOSTRII SA FIM SANATOSI!!...CA DE STRESAT CA NE-AM STRESAT PREA MULT !...si bebeii nostrii or sa ne ia de odihnite...
..eu ma bag la curatenie ca maine dimineata la prima ora vine taica popa "...Doamne iarta-ma..sa facem sfestanie la casa si sa sfintim lucrusoarele lui bebe!
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
mihuta spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Mihutza multumesc mult de tot ptr urari
Mai fata dar tu vrei sa nsti sub birou?
Cand intri in prenatal?
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Pai sunt deja in prenatal de vreo 2 saptamani !!! Dar e firma noastra asa ca nu pot sa nu ma implic... Din punctul asta de vedere mai bine angajata, ca la fel o sa fie si in CIC....
32s + Sophia
adinag spune:
Roxana, stii ce? Fii ferma! Doar vei fi in curand mamica. Spune-la ca daca nu inceteaza sa te sune fara rost, nu mai raspunzi nimanui la telefon. Pur si simplu il inchizi si gata! Sa vezi ce repede se vor linisti. Si nu incepi sa discuti, spui ca asta este dorinta ta de femeie gravida, sau mai tragi si o minciunica si le spui ca doctorul ti-a recomandat asta, pentru ca stie din experienta ca multe femei insarcinate ajung la pamant cu nervii inaintea nasterii din cauza familiei (de fapt, asta asa este...).
La Jasmina si pe mine ma enervau la culme, ca nu mai am mult, TOTI stiau ca voi naste sigut cu 2-3 saptamani inainte de termen. Jasmina a venit cu 10 zile dupa termen, deja nu mai raspundeam la telefon, ca ma intrabau de ce nu nasc odata copilul (parca eu n-as fi preferat sa se nasca...).
Si burtica se poate lasa cu cateva saptamani inainte de declansarea nasterii, deci sa te lase in pace!
Acuma incep sa ma enervez si eu...
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)