Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi ,Eni ati mai avut contractii?

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DARLEENA iubita stai linistita probabil ca piticutza s-a pozitionat pe traiectorie si atunci burtica chiar daca nu-ti dai seama s-a mai coborat putin si e normal sa te simti mai usoara.
...eu una am niste senzatii foarte ciudata in vagin...niste intepaturi ca de cutit nu dese dar o data pe zi tot ma pocneste de-mi vine sa cad din picioare..

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

stiti ceva ia lasati lumea sa vorbeasca cat o vrea.pai doar nu nasc ei in locul nostru,si cand or vrea bebeii sa scoata capul afara pai sa-l scoata domn´´le,pai ce nu suntem destul de stresate,trebuie sa ne mai luam si dupa altii...hai fetele curaj ca nu mai e mult!

34+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Chiar mai avem putin

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA pe mine nu ma deranjeaza decat ca e dr in concediu si trebuie sa mai rezist o saptamana...in rest nu am nici un stres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Chiar mai avem putin

anca 33+

Maria
poze

pai si nu vrei?eu abia astept sa treaca timpul mai repede sa le vad fetisoara lor mititica....o sa vezi cand o sa o ai pe MARIA in brate uiti si de burta si de tot.mie una nu cred ca o sa-mi fie dor de burtica,cand o sa am baietii langa mine.

34+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! ANCA
LA MULTI ANI! ERIKA

MULTA SANATATE, BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI SI TOT CE VA DORITI!

32+

Mergi la inceput

Rox stai linistita ca la cat esti tu de stresata ca o sa nasti prea devreme sigur faci 40 de saptamani

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

gata gagici ne-am intors de la monitorizare.toul bine a zis nea dr,bebeii nu prezinta suferinta fetala sunt bine si ff energici ca tare s-a chinuit ca ii pierdea mereu pe monitor de cat se agitau,contractii razlete si termen de nascare maxim 3 saptamani.va zic si voua ca stiu ca va intereseaza sigur:mi-a zis asa,ca nu e nevoie sa se rupa apa,sa cada dopul sau contractii dureroase sa nasti.in momentul in care se intareste burta dar toata burta nu numai pe o parte si e tare ca piatra,sa ma uit la ceas,si daca se repeta la interval de 10 minute sa fug la spital ca e pe vine.a zis ca si contractiile nedureroase pot declansa nasterea daca sunt regulate.bine ca mi-a zis ca daca ma apuca asa pe mine fara dureri stateam ca nesi.. pana ma luau durerile.acum asteptam.si inca ceva ce mi-a ridicat moralul...cand m-a urcat pe cantar,eu am luat-o inainte cu kg in plus,la care el repede mi-a zis stai femeie linistita ca doar esti gravida,pai ce vroiai sa te faci fotomodel insarcinata?a zis sa mananc bine si ce vreau(asta mi-a placut).si saptamana viitoare la eco,aaa si se pare ca voi naste normal

34+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

FELICITARI, IRINA PT BEBELUSI SI PENTRU CELE MAXIM 3 SAPTAMANI! SA FITI SANATOSI!
MULTUMIM PT INFORMATIILE DESPRE CONTRACTII!

Ellis31+

Mergi la inceput

Irina pai parca vreau dar parca nu
Creem multumim mult

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput