Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ROXANA am intrebat si de burta lasata ca ai vazut a mea in ce hal s-a lasat,a zis ca da normal ca se lasa aproape de nastere,dar asta poate insemna si 4 saptamani de cand se lasa.

34+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox multumim inca odata ptr urari....si eu trec prin ce treci tu si stau sa ma intreb care o sa cedeze primul
Irina ma bucur ca sunteti bine si nu-mi vine sa cred ca mai este asa de putin si ne vedem bebelusii....esti curajoasa sa nasti gemeni natural

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

bai ANCULE curajoasa curajoasa dar chiar crezi ca ma urc eu pe masa lor fara epidurala,pai ce vreti sa ma auziti din ROMANIA cum urlu pe aici,nu fetita,ma dau si eu viteaza cu epidurala dupa mine

34+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA imi pare rau ca si tu treci prin asa ceva.
IRINA...WOOOW FELICITARI SI SA ITI DAE DUMNEZEU CURAJ SI PUTERE SA NASTI NATURAL 2 FLACAI SANATOSI !!!..DOAMNE AJUTA!!...oricum e bine 3 saptamani nu?...asta inseamna ca o sa ai 37 de saptamani ceea ce este mai bine decat ok!!..dupa 36 si doua zile suntem la termen!!...tie ti-a spus ceva dr de burtica coborata??..si a ta este ca a mea??..eu vreau doar sa rezistam pana pe 8 octombrie ca sa vina dr din concediu..am si eu un stres!!

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Lasa ma ca si cu epidurala curajul e curaj

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by pussi

eni eu as vrea sa ies sapt. asta ... asa o ora jumate, simt nevoia! ... sunt asa un dubiu ce sa fac. Dar am obosit de atata stat!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev346pp_.png BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

si eu as vrea sa ies ...dar nu am curaj....cred ca ies saptamana viitoare cand merg la dr.

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA si burtica ta e ca a mea..si a Irinei la fel..m-am mai linistit...inseamna ca si voi faceti parte cu mine din grupul AOLEU NASTI!!

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Rox pe mine care ma intreaba cat mai am si le spun ca o luna minim se uita mirati la burta si o scuipa,dar nu ma mai deranjeaza ca dastia pe toate drumurile

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina felicitari pt. baietii cuminti! Si toata stima ca ai curajul sa nasti natural!
adalia o sa ma uit!
eni sa vad daca pot!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

cred ca am ajuns la acea varsta a sarcinii in care toti din jur isi dau cu parerea despre ceva, si sunt ei cei mai invatati.
La mine nu s-a lasat burtik inca, dar cred ca daca se lasa incepeau astia din jurul meu sa reactioneze cum reactioneaza rudele Roxanei.
In schimb, mie mi-a spus sefa mea ca eu nu am burta asa de mare...si ca pot sa mai vin la serviciu
Maica-mea, pe de alta parte, se uita ieri la mine si i se citea in ochi asa o compasiune de parca zicea: saraca de ea, uite ce se chinuie cu burtihanul asta!!!!

Acum eu am alta grija, parca de cateva zile ma simt mai usoara. Adik atunci cand ma ridic parca ma ridic mai bine decat acum o saptamana. Ati patit asa ceva? ca eu am inceput sa ma cam ingrijorez....poate nu e pitica ok, desi o simt mai toata ziua.

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput