Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)
Raspunsuri - Pagina 17
adalia spune:
quote:
Originally posted by pussi
adalia mersi ... pt. mine e mai greu sa fac achizitia .. fiind la pat! trebuie sa trimit pe cineva si sa stiu exact ce vreau!
vali daca joi primesti dezlegare! atunci e bine! profita la maxim... si eu m-as duce sa le iau cadita si lenejrie pt. patuturi...
bb poti sa-mi spui unde mai exact in Terra ai vazut camasi de alaptat?
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
incearca www. editura crisan.ro (fara spatii, evident) si da-i cautare dupa "cartea bebelusului"
Lavinia 32+ Carisa Adalia
a happy mom-to-be
oana_r spune:
fetelor,ma tot gandesc sa nasc natural.
stiti pe cineva care dupa o cezariana a nascut natural?
34+ Anya si Matei
AMR 6 SAPTAMANI (4 saptamani pentru cezariana)
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
adalia spune:
ANCA D,
MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI SA ITI DEA DUMNEZEU!!
si o bebelina sanatoasa si frumoasa foc!!
a happy mom-to-be
adalia spune:
ERIKA
LA MULTI ANI!!!! si multa fericire alaturi de cei dragi tie!
a happy mom-to-be
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adalia
ANCA D,
MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI SA ITI DEA DUMNEZEU!!
si o bebelina sanatoasa si frumoasa foc!!
a happy mom-to-be
Multumim mult
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
adalia spune:
pussi, am mai descoperit ceva...pe acelasi site, cauta "minune ain roz" e super!!
a happy mom-to-be
adalia spune:
fetelor, eu merg acasa ca sunt super obosita si nu mai am chef de munca!
daca nu mai intru de acasa, va doresc o seara placuta in familie.
pupici,
a happy mom-to-be
RGE spune:
...ANCUTZA MII DE PUPICI PT TINE SI MARIA SI INCA O DATA LA MULTI ANI!!
...noi acum am aterizat de la gimnastica si masaj..mi-am revenit oarecum ...in drum spre casa am oprit la farmacie sa imi mai iau magne b 6..si farmacista m-a intrebat cand nasc si i-am spus ca in octombrie la care ea rade si zice "e cum doamna in octombrie..mai aveti putin..vi s-a lasat burtica"...DECI NU MAI SUPORT...iar m-am umplut de draci...bei nene toata lumea e nebuna sau eu sunt nebuan si toti vad ce nu vad eu...??...in fine imi fac curaj si plec..ma sui in masina si imi scot telefonul sa-i dau mesaj sotului ca am terminat cu gimnastica si plec catre casa..cand deschid telefonul..aveam 2 telefoane "missed"de la tata..il sun...la care el speriat "..unde esti?..ce faci?"...pei e luni tata nu sti ca sunt la gimnastica??..nu am auzit telefonul...la care el ma intreaba de masina unde e..zic pei conduc..deci e cu mine masina
....la care el speriat imi spune ca el vede masina mea parcata intr-o rina si ca s-a speriat ca am patit ceva si ca am lasat masina asa....Doamne!!...l-am intrebat ce nr are masina pe care o vede el si bineanteles ca nu avea nici o treaba cu nr meu ....sper ca voi sa nu aveti parte de astfel de evenimente cu cei apropiati ca ai mei daca continua asa eu clachez..incerc atat de mult sa ma tin tare, sa nu-mi fie frica de nimci dar ei ma panicheaza rau...
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
irina_stef spune:
gata gagici ne-am intors de la monitorizare.toul bine a zis nea dr,bebeii nu prezinta suferinta fetala sunt bine si ff energici ca tare s-a chinuit ca ii pierdea mereu pe monitor de cat se agitau,contractii razlete si termen de nascare maxim 3 saptamani.va zic si voua ca stiu ca va intereseaza sigur:mi-a zis asa,ca nu e nevoie sa se rupa apa,sa cada dopul sau contractii dureroase sa nasti.in momentul in care se intareste burta dar toata burta nu numai pe o parte si e tare ca piatra,sa ma uit la ceas,si daca se repeta la interval de 10 minute sa fug la spital ca e pe vine.a zis ca si contractiile nedureroase pot declansa nasterea daca sunt regulate.bine ca mi-a zis ca daca ma apuca asa pe mine fara dureri stateam ca nesi.. pana ma luau durerile.acum asteptam.si inca ceva ce mi-a ridicat moralul...cand m-a urcat pe cantar,eu am luat-o inainte cu kg in plus,la care el repede mi-a zis stai femeie linistita ca doar esti gravida,pai ce vroiai sa te faci fotomodel insarcinata?a zis sa mananc bine si ce vreau(asta mi-a placut).si saptamana viitoare la eco,aaa si se pare ca voi naste normal
34+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-