Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)
Raspunsuri - Pagina 14
darleena spune:
Roxana te inteleg perfect. Eu azi am fost plina de nervi, ca sefa mea, cu care ma inteleg foarte bine si cu care am discutat si am stabilit ca de la 1 nu mai vin, azi ii spune unei alte colege ca eu vin pana pe 22 octombrie .
M-a apucat tremuratul de nervi. Sper sa-si bage mintile in cap. Nu ar fi problema de concediu, ca asta o pot face, dar nu voiam sa ne despartim suparate si de aia am vorbit cu ea mai intai, dar acum vad ca nu se poate. of of, m-am mai calmat acum.
33+ si baby Kara
AMR 7 saptamani
irina_stef spune:
bau gagici!
la multi ani ANCUTZ si ERIKA!sa fiti sanatoase si tot ce va doriti langa cei dragi1
fetele,noi peste 2 ore mergem la monitorizare,si de o ora tot ma chinui sa ma chelesc si eu prin zonele rusinoase,dar nu prea pot,ma gandesc ca poate ma urca si pe masa si trebuie sa fiu fresh nu?dar nu mai pot,doamne nici cu oglinda nu mai tine faza,e greu tare!
pussi vezi cu zacusca...eu sunt inebunita dupa ea,dar imi da niste arsuri...mama mama.macar incearca sa nu mai mananci seara.
mai fetelor stati ca tot v-am prins ,sa va intreb ceva...e normal ca bebeloii mei sa se incovoaie asa,mai mult seara,nu numai ca scot fundul prin burta,ci tot corpul si se intareste si parca imi taie mie respiratia,si cand il apuca gimnastica asta pe unul,se ia si frasu dupa el,asta mai ales seara si cand stau cu fata in sus,dar se intampla destul de des.
34+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
gill spune:
Salutare tuturor!
Motivul absentei mele poate sa li se para unora absurd......si anume......DR MI-A RECOMAMDAT CAT MAI MULTA LINISTE SI SA EVIT SA MAI CITESC TOT CE AR AVEA LEGATURA CU SARCINA.......pt ca......chiar daca fac asta cu cele mai bune intentii.........tot ceea ce aud sau citesc ma influenteaza psihic......si-mi alimenteaza anxietatea specifica femeilor insarcinate..........pt ca......chiar daca ma bucur din suflet cand citesc vestile bune ale gravidutelor........subconstientul meu tine sa faca comparatii....de genul .....de ce bb meu a luat mai putin in greutate?.......de ce nu s-a intors pana la aceasta varsta?.......de ce nu pot fii la fel de activa ca alte mamici.....sau la fel de pofticiasa????.......si uite asa multe ....multe " de ce -uri"....
........Eu tin enorm de mult la voi si va iubesc pe toate.......nu voi uita ca ....dupa ce a aflat sotul....aici am scris vestea ca sunt insarcinata.....sub titlul "ACUM O ORA AM AFLAT"........DE LA PRIMUL CAPITOL...PANA LA CAP 75........V-AM FOST ALATURI PE PARCURSUL ODISEEI.........
Daca imi ajuta bunul Dumnezeu si voi ajunge la 38 de sap.....voi intra atunci......daca nu......oricum promit sa va dau vesti despre nastere!!!!.............
......va multumesc ca am invatat atatea de la voi......si mi-as dorii din tot sufletul sa ne rintalnim cu drag in CLUBUL SCUTECELOR................
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume........
probabil o sa mai intru din cand in cand sa spun un "la multi ani"...cum am facut-o si azi!!!!!!!!
quote:
Originally posted by g24hit
ce mai faci Gill? chiar ma gandeam ca nu ai mai dat nici un semn de viata cam de multisor.....
ENI 31+ IULIA
GILL
33+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 5 saptamani....
Roxxy80 spune:
Irina, eu cred ca e normal ce simti. Baietii tai impart un spatiu din ce in ce mai mic si acolo este o lupta continua . Doar sunt barbati si nu cedeaza nici unul . Ce ti-e si cu mandria asta barbateasca . Eu zic sa stai linistita ca e normal ce simti.
quote:
Originally posted by irina_stef
bau gagici!
la multi ani ANCUTZ si ERIKA!sa fiti sanatoase si tot ce va doriti langa cei dragi1
fetele,noi peste 2 ore mergem la monitorizare,si de o ora tot ma chinui sa ma chelesc si eu prin zonele rusinoase,dar nu prea pot,ma gandesc ca poate ma urca si pe masa si trebuie sa fiu fresh nu?dar nu mai pot,doamne nici cu oglinda nu mai tine faza,e greu tare!
pussi vezi cu zacusca...eu sunt inebunita dupa ea,dar imi da niste arsuri...mama mama.macar incearca sa nu mai mananci seara.
mai fetelor stati ca tot v-am prins ,sa va intreb ceva...e normal ca bebeloii mei sa se incovoaie asa,mai mult seara,nu numai ca scot fundul prin burta,ci tot corpul si se intareste si parca imi taie mie respiratia,si cand il apuca gimnastica asta pe unul,se ia si frasu dupa el,asta mai ales seara si cand stau cu fata in sus,dar se intampla destul de des.
34+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Roxxy 29+Rares Matei
pussi spune:
rge daca tu simti ca Nu Nasti, atunci asa este! Si nu te lua dupa toti...si pe mine ma enerveaza comentariile cu pricina si incerc sa evit persoanele care ma scot din sarite!
darleena ... cam asa e cu sefi, eu desi sunt in medical, de joi mi-au adus de lucru acasa... pe motiv ca nu se descurca nimeni... nu pot sa fac nimic .. decat sa termin maine tot! Sper sa nu-mi mai faca figura asta..
irina tocmai am bagat niste zacusca.. cu tot cu arsuri .. imi era o pofta si am zis mai bine acum decat diseara! Bafta la monitorizare! Te asteptam cu vesti bune, bune!
gill te inteleg perfect, si dr. meu a discutat foarte aprins starea psihicului meu... mai ales cu sotul, ca trebuie sa fiu optimista si calma .. cu moralul ridicat, si ca exista riscul, datorita statului in pat si a neintrarii in contact cu lumea, sa fac psihoza Dar pe mine ma ajuta forumul... am cu cine sa vb la orice ora, chiar daca e virtual... si eu zic ca ...nu m-am dezechilibrat deloc pana acum... adica, desi am o sarcina destul de grea cred ca fac fata foarte bine Fetelor daca aveti ceva de spun.. sa-mi ziceti
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Roxxy80 spune:
Pe mine ma ajuta in sens pozitiv sa stau pe forum cu voi. Cred ca daca nu erati voi, o luam razna de cand am intrat in concediu. Eu sunt foarte activa de felul meu si a fost groaznic sa iau decizia de a sta acasa. DC-ul m-a ajutat sa trec peste niste momente grele.
Gill, sa ai grija de tine si de bebe. te asteptam cu drag cand vei fi pregatita. sa ne tii la curent cand nasti.
Roxxy 29+Rares Matei
adinag spune:
LA MULTI ANI!!! Anca si Erika, sa fiti fericite si iubite, sa aveti parte de nasteri usoare si bb-i sanatosi si tot ce va mai doriti voi!
Gill, fa ce-i mai bine pentru tine, noi te asteptam, dar promite-na macar ca ne vom regasi la clubul scutecelor, da? Iti inteleg motivele, si pe mine ma streseaza unele lucruri, cateodata... Ai grija de tine si de Sarita!
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
ce linite.... doar noi suntem in zona???
BURTICA ROZ
irina_stef spune:
fetelor gata,ne-am frezat,ne-am machiat si parfumat si plecam la nenea dr.plec inainte ca langa cabinet e un magazin de bebei si normal mai dau o tura ca nu prea ne sta bine cu bani in buzunarsi de au si ei nevoie de una alta nu?noi am luat aproape tot ce trebuie dar se mai gasesc lucruri care sunt constienta ca unele poate nici nu or sa-mi foloseasca dar cand le vad ma indragostesc...
am baut si o cafeluta asa inainte de plecare...poate ma apuca ceva pe acolo ca am incurcat-ova las vb cand ma intorc sa va zic ce am facut..pupici la burtici si bebici.....aaa era sa uit de cititul pe net tot felul de lucruri,eu de felul meu sunt paranoia,mie si daca imi da in scris ca e totul bine tot mai ma indoiesc,si tot citesc tot felul de lucruri care li se intampla altora si noaptea ma pun eu in situatia cu pricina...dar tot citesc si imi fac o mie si una de griji...acum chiar ca plecv ca deja m-au luat barbateii mei la suturi
34+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pussi spune:
irinutilor tinem pumnii! si spor la cumparaturi
BURTICA ROZ