Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)
Raspunsuri - Pagina 15
Victo spune:
bravo irinuca ca ai rezistat eroic pana acum cu tot cu flacaii tai!
gill..sa ne tii la curent cand nasti! rabdare multa, nastere usoara!
mai...daca tu esti aia cu "acu o ora am aflat"..cred ca si eu tot pe atunci descoperisem..:):)
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
alfa_anca spune:
Multumim fetelor pt urari. Abia asteptam sa papam ceva bun, dar de fapt stiu ce o sa pap, pizza ca salivez de vreo 2 sapt si nu am apucat sa imi satisfac pofta si bineinteles ca ma gandesc si la voi cand pap.
gill sanatate multa si ai grija de tine, dar sa stii ca noi te mai asteptam din cand in cand sa ne dai de veste despre starea voastra, chiar dc nu citesti ce mai scriem noi.
Mie una imi face bine sa citesc pe forum, dar depinde de fiecare in parte. Eu nu incerc sa imi inchipui ca toate mi se vor intampla si mie, sunt f optimista din fire. Dar mi-aduc aminte ca la inceput mai aveam obiceiul sa ii povestesc si sotului ce intamplari nefericite mai citeam si mi-am dat seama ca el nu e asa tare ca mine si am renuntat la idee. Pe mine ma intareste tot ce citesc ca sa stiu macar la ce tb sa ma astept.
Anca 34+ Elena
poze
oana8188 spune:
Si eu am fost la eco aseara si fata noastra are 1 kg si 200 gr la aproape 28 de saptamani.
Mie mi se pare ca mai e o vesnicie.... pana nasc adica.
Si pe mine ma enerveaza comentariile celor din jur. Adica se gasesc o multime de persoane, nu foarte apropiate, care se simt datoare cu sfaturi si expunere de pareri... de parca le intreaba cineva ceva!!!
Incerc sa nu ma enervez, dar asa sunt eu, o fire mai colerica, ma enervez repede. Uff....
Gasisem o poza pe un site cu o graviduta care avea pe rochita urmatoarea inscriptie: "Am 28 de saptamani, e fetita si nu, nu poti sa pui mana pe burta mea!!!" La un moment dat am zis ca pun afis in birou cu chestia asta poate se prind anumite persoane....
Oana 27 +
vali_delide spune:
Salutare,fetele! Mai scoatem si noi capul din barlog dupa muuuulta vreme in care doar v-am citit din umbra.
AncaD si Erica, La multi ani!!!! Sa aveti nasteri usoare si bebeluse sanatoase, mancacioase si cuminti!
Noi suntem la curent cu tot ce faceti voi, dar am avut o mare lene de scris...poate si pt. ca munca mea e strict legata de calculator si nu am mai avut chef de scris
In rest suntem binisor, maine intram in sapt. 29 si miercuri avem programare la dr. Iosup, sa mai facem o intalneala cu piticuta.
Eu m-am hotarat sa nasc la Medlife, m-am speriat destul de rau de conditiile din spitalul unde vroiam sa nasc, dupa ce am fost internata acolo si am stat 3 zile fara sa vad picior de dr (de vineri pana luni)...asa ca o sa va rog sa-mi modificati si mie la date spitalul si dr., care va fi dr. Luis Mendez.
Am vazut ca tot vorbiti de kg......hmmm....daca va zic ca eu am deja 89? Sunt muuuuuulte rau si sper sa reusesc sa dau jos cat mai multe din ele dupa nastere.
Acum asteptam sa treaca ecografia de miercuri si joi...direct la Baby-expo, sa incepem sa cumparam pt. pitica...inca nu am luat nimic, doar ce am terminat de zugravit camera....am facut fiecare perete in alta culoare
Hai, ca m-am intins cat pt. 3 luni...pupici la toate mamicile si bebeii...sa aveti o zi frumoasa
Valentina 27+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
oana8188 spune:
Nici noi n-am luat nimic pt domnisoara inca! Si tot in Baby Expo imi pun toate sperantele
Oana 27+
vali_delide spune:
Oana, daca ai sti de cand incerc sa ma abtin de la cumparaturi...strang din dinti si numar zilele, dar doar asa l-am convins pe sotul meu sa accepte sa luam lucruri inainte, ca stie el ca nu e bine (asta apropos de binevoitorii plini de sfaturi si atoatestiutori)
Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
pussi spune:
oana felicitari pt. 1.200 gr. Spor la cumparaturi !
vali bafta miercuri la eco si stricat banii la Bby Expo!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
vali_delide spune:
pussi, multumesc...cat de stricat banii, sunt convinsa ca voi face excese...acum ma simt ca si cum as fi tinut post muuuuult timp si de joi am dezlegare
pupici si tie si printeselor tale din burtica roz
Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
adalia spune:
quote:
Originally posted by pussi
ati vazut un astfel de album? are cineva?
http://www.librarie.net/carte.php?id=17921&nia=376
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
hello, fetele!
noi am avut o zi destul de naspa la lucru: numai clienti batuti in cap! si am facut si vaccinul antitetanos azi dimineata si
ma doare putin mana.
Pussi, album ca cel de mai sus nu am vazut si nu am, dar imi place mult CARTEA BEBELUSULUI de la editura CRISAN.
mi se pare mai dragut decat cel prezentat in linkul de mai sus. costa in jur de 80 ron. cred ca il gasesti la diverta
Lavinia 32+ Carisa Adalia
a happy mom-to-be
alfa_anca spune:
oana felicitari pt bebelina grasunica.
vali ma bucur ca avem vesti de la tine si ca sunteti bine. Te pup si spor la cumparaturi de joi incolo, ca stiu cum e, si eu abia astept.
Anca 34+ Elena
poze