Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Lala yamiiiiiiiii eu vreau din toate 3 mancarurile tale....mi-ai facut o pofta....

Apropo si eu am fost la dr chitescu si nu mi-a placut deloc...acum joi merg la sanador la Nedelcu pe care o lauda Jasmine...sper sa fie ok....
Mie pe Chitescu mi-o recomandase dr ginec....tu cum ai ajuns la ea?

31+ ANDREI

AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

La multi ani ERIKA si ANCAD, sa fiti sanatoase si fericite si sa ajungeti cu bine la termen.

Si noi azi sarbatorim ceva : 2 ani de casnicie. Abia astept ca diseara ne duce tati in oras .

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Anca 34+ Elena

poze

MULTI ANI INAINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!

31+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Si noi azi sarbatorim ceva : 2 ani de casnicie. Abia astept ca diseara ne duce tati in oras .

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Anca 34+ Elena

poze

Petrecere frumoasa si cand papati bun sa va ganditi si la noi.

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany26

Lala yamiiiiiiiii eu vreau din toate 3 mancarurile tale....mi-ai facut o pofta....

Apropo si eu am fost la dr chitescu si nu mi-a placut deloc...acum joi merg la sanador la Nedelcu pe care o lauda Jasmine...sper sa fie ok....
Mie pe Chitescu mi-o recomandase dr ginec....tu cum ai ajuns la ea?

31+ ANDREI

Tot trimisa de dr ginecolog

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

LA MULTI ANI ANCA SI ERIKA, SANATATE, NASTERE USOARA SI LA TERMEN......BEBELINE SANATOASE SI FRUMOASE.....REFACERE RAPIDA......SI TOT BINELE DIN LUME!!!!!

GILL
33+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 5 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...ce faceti fetelor?...noi am papat ciorbica si spaghete cu sos si ne bagam la citit din urma ca pe urma fugim la gimnastica...vroiam sa ma opresc sa nu mai fac insa sunt varza cu moralul si acolo o sa ma simt mai bine...chiar daca fac asta inclusiv trecand peste ce zice sotul meu ...m-am saturat nu mai suport pe nimeni in jurul meu..sot, parinti, socrii, frati, cumnati, prieteni...toata lumea imi spune ca in maxim o saptamana nasc ca a coborat foarte jos burtica..nu-i mai suport...m-am certat cu sotul ca el nu vrea sa mai conduc si sa merg la gimnastica...dar daca eu ma simt super ok faqcand chestiile astea ce-i intereseaza pe ei...numai atotstiutori...le-am spus clar ca nu nasc pana pe 8 octombrie ca nu am dr ...si ei rad ca nu e dupa mine ca sigur nasc..nu-i mai suport..toata lumea isi face de lucru sau cauta motive sa ma sune ca sa ma controleze...cred ca fac o criza si nu le mai raspund la nici unul..sa li se umfle venele la gat de spaima..Doamne daca s-ar naste asa usor as face o mie de copii...si pe wc tre sa stau cu telefonul langa mine.......cred ca incep sa o iau razna...

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

ce mai faci Gill? chiar ma gandeam ca nu ai mai dat nici un semn de viata cam de multisor.....

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana poate te vad si pe tine ca pe Nana de la mamicile de octombrie , asa ca sa le faci in ciuda .
Eu pun pariu ca inainte de 38 de saptamani nu nasti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LALA Doamne ajuta!! iti spun sincer ca nici nu vreau..nu am nici o chestie cu zodiile sau alte mai stiu eu ce..vreau doar sa-mi vina doctorul si sa depasesc pragul limita ca sa zic asa..adica sa ajung la 37 ...sa nu aibe bebe probleme cu plamanii si sa aibe si el 3 kg..nu vreau mai mult ....asa ca pana pe 8 octombrie EU NU NASC!!..SI CRED CA FAC O MICA CU TOATA LUMEA!!

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bai Roxana, la cat ai fost tu de activa..vorba Lalei..cred ca ajungi la 41...:):)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput