Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetele..iaca am schimbat si eu semnatura...
aiz am de gand sa ma mai uit o data sa-i vad zestrea lui fi-miu...sa vad ce-i mai trebuie neaparat, caci ia uite cum trece vremea..

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Fetele din Buc. voi cand mergeti la Babyexpo?
Pe 27 sau pe 28? Eu as merge pe 27 dar mi-e sa nu fie prea mare imbulzeala.
As vrea sa merg eu sa iau lucrurile mai micute si apoi sa merg a doua zi cu tati sa luam carutul si patutul.

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Dana eu fac galustele asa ;

- pun 2 oua in castron cu putina sare . le bat bine. le adaug 4-5 picaturi de ulei de masline si apoi batand usor adaug in ploaie gris pana obtin o pasta moale care curge usor dupa lingurita .
O las 4-5 min si apoi cu o lingurita umeda pe care o tot spal intr-un pahar cu apa rece formez galustile si le torn in oala cand lichidul ( supa) nu clocoteste ( adica ii pun un pic de apa rece sa o potolesc din clocot cat fac operatiunea turnat galusti).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Cred ca o sa incerc reteta ta. Dar mie imi plac galustele mari,crezi ca imi ies ?

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dana marimea o da lingurita, mie cu o lingurita de ceai imi ies destul de mari ca pun lingurita cu varf.
Succes.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dany, eu fac galuste dintr-un ou mai mare asa. bat intai albusul cu furculita, pana cd intorci farfuria si el nu cade.apoi pun galbenusul, amestec incet..pun grisul..aici cred ca tu pui prea mult gris, incearca sa fie mai molcut asa, ca se intareste repede.
eu le pun in oala cu lingura, pe care o trec printr-un bol cu apa rece.

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Fetelor m-ati convins,diseara incerc sa fac iar supa de galuste. Sper sa imi iasa de data asta....

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI, NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI! ERIKAANCUTA

Ellis31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

La multi ani ERIKA si ANCAD, sa fiti sanatoase si fericite si sa ajungeti cu bine la termen.

Si noi azi sarbatorim ceva : 2 ani de casnicie. Abia astept ca diseara ne duce tati in oras .

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Anca 34+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

La multi ani ERIKA si ANCAD, sa fiti sanatoase si fericite si sa ajungeti cu bine la termen.

Si noi azi sarbatorim ceva : 2 ani de casnicie. Abia astept ca diseara ne duce tati in oras .

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Anca 34+ Elena

poze

MULTI ANI FERICITI IMPREUNA! SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE VOASTRA!

Ellis31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, acum m-am trezit. Am fost de dim. la analize, pe urma am intrat putin pe la voi si, ulterior, m-am culcat. Am dormit dusa si eu si Matei. Tare puturosi mai suntem . De abia astept sa vina 4 octombrie, sa-mi vad iar putulica la 4 D. A crescut mare de cand l-am vazut ultima oara. Urmeaza o perioada cu vizite mai dese la doctor, cu eco, cu emotii si mai mari. Nu-mi vine sa cred ca miercuri facem 30 de saptamani.

Roxxy 29+Rares Matei

Mergi la inceput