Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti
Raspunsuri - Pagina 8
tinatache spune:
ma bucur ca a decurs bine si tinem pumnii stransi in continuare pt astea 2 sapt. Si pe Teo il mai opereaza Dr. Foker?
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
dana n. spune:
Am fost rugata sa postez si sa o anunt pe Carmina ca a ajuns pachetul.Mii de multumiri din partea fetelor!
Se pare ca au ceva probleme cu netul.
------------------------
Dana
jenycuta30 spune:
Buna seara.
Intradevar netul era de vina si nu calculatorul.
Multumesc din suflet doamnei Carmina lucrusoarele sunt nemaipomenite mai ales fasul pentru bebe .
Am mai primit si un plic de la Livia Nagy.Multumesc pentru cuvintele frumoase si ajutor.
Cristina , Teo va fi operat si de dr Foker daca totul merge bine si nu apar complicatii atunci el va face legarea capetelor.Aceasta operatie este si ea destul de complicata pentru ca partea de sus a esofagului trebuie asezata pe locul initial si acolo sunt multe organe.
Teo azi este bine inca nu au inceput tractiunea .Asteapta 3 zile ca sa se vindece intai .In tot acest timp va fi sedat si cu medicamente de relaxare precum si intubat.Am intrebat de ce este nevoie de intubarea prelungita si anestezistul a spus ca asa vrea maestrul adica dr Foker
Cu rugagiunile tuturor sper sa mearga totul bine si sa trecem de aceasta perioada grea.
Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 18.477 EUR
http://teo.seek-on.com
Carmi spune:
Pentru putin, Jeni. Sa dea domnul sa le poarte sanatosi amandoi !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
jenycuta30 spune:
Am o veste buna ! Dupa operatie lui Teo i s-a facut radiografie si aceasta arata ca esofagul este destul de lung petru a putea face anastomoza.Poate ceva mai putin de un centimetru ar mai trebui.
Problema este ca mai avem ceva timp pana vine dr Foker si mai ales ca opereaza dupa 3 decembrie.Offffffff Doamne sa treca mai repede si sa nu apara complicatii.Suntem asa de aproape de final.
Dana daca intri sa stii ca am vorbit cu cineva petru scaunul de masina ,poate nu uita sa il aduca.
Imi este si frica sa ma bucur .
Ziua de azi a trecut si ea fara probleme doar ca hemoglobina este cam mica si parca nu este asa unflat ca la operatia trecuta.
Nu este o imagine prea placuta cu toate firele si aparatele care sunt langa el dar in fiecare zi ii spun la ureche ca nu e singur si luptam impreuna.Mai ales ca mi-a promis ca totul o sa fie bine.
Copoiu Eugenia
--------------------
doina_cel spune:
Mi se pare o super veste! Sa dea Dumnezeu sa fie bine, fara complicatii. Sunteti asa de aproape!... Asteptam numai vesti bune, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
jenycuta30 spune:
Astazi lui Teo i s-au scos medicamentele pentru relaxare si dupa amiaza cand am ajuns deja el vroia sa ajunga la tubul de la intubat si sa traga de el cu toate ca medicamentele pentru somn si calmantele au ramas.Inca mai are drena si si firele care sunt scoase in spate in buton ,mi se par cam dureroase.Imi este teama petru ca se misca foarte mult iar esofagul trebuie sa stea prins acolo in acele fire pana vine dr.Foker.
Teo va fi operat luni 3 decembrie.Vor fi operati cate 2 copii pe zi.Vorba Doinei am facut un mic club aici al copiilor cu atrezie de esofag:Croatia,Bangladesh,Romania.
A mai trecut o zi!!!!
Teo era bine cand am plecat in ciuda faptului ca el ar fi vrut sa ne jucam un pic si nu avea de gand sa doarma.
Doctorita care este pe sectie este asa de sufletista incat ma imbratiseaza de cate ori vine dimineata la vizita si il saluta pe Teo petru ca spune ea : Teo este prietenul meu.Pana si asistentele imi spun in fiecare zi ca imi tin pumnii si ca o sa reusim pana la urma.
Copoiu Eugenia
--------------------
Irinel spune:
Draga Jeni, ce vesti bune. Si ce luptator micut ai tu, auzi tu are chef de joaca cu toate sedativele care i se administreaza!...:-) Doamne ajuta sa nu fie nici o colmplicatie si operatia de pe 3 sa fie o reusita. Multi pupici la micutul jucaus.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
CristinaGoji spune:
Jeni, ma bucur ca a reusit operatia si o sa ma rog la Dumnezeu sa va reuseasca si cea de pe 3 decembrie! Speranta si putere!
Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza