Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti
Raspunsuri - Pagina 9
jenycuta30 spune:
Offffffff Doamne mai avem putin!!!
Teo se simte mai bine dupa ce au scos tubul de la intubat.Inca nu primeste mancare si ii este foarte foame.
Nu a mai plans asa mult si am inceput sa ne jucam putin.Cu un zambet imi umple inima de bucurie.
Ieri am fost intr-o vizita scurta la Dana.As fi vrut sa stam mai mult dar trebuia sa ma intorc la spital.
Vreau sa iti multumesc Dana pentru invitatie si mai ales ca ne-am simtit ca acasa.
Maine ar trebui sa vina dr Foker si voi sti sigur cum vor evolua lucrurile.
Doctorii de aici sunt optimisti si se roaga si ei ca si mine sa fie totul bine.
Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 18.477 EUR
http://teo.seek-on.com
dana n. spune:
quote:
Originally posted by jenycuta30
Offffffff Doamne mai avem putin!!!
Teo se simte mai bine dupa ce au scos tubul de la intubat.Inca nu primeste mancare si ii este foarte foame.
Nu a mai plans asa mult si am inceput sa ne jucam putin.Cu un zambet imi umple inima de bucurie.
Ieri am fost intr-o vizita scurta la Dana.As fi vrut sa stam mai mult dar trebuia sa ma intorc la spital.
Vreau sa iti multumesc Dana pentru invitatie si mai ales ca ne-am simtit ca acasa.
Maine ar trebui sa vina dr Foker si voi sti sigur cum vor evolua lucrurile.
Doctorii de aici sunt optimisti si se roaga si ei ca si mine sa fie totul bine.
Copoiu Eugenia
--------------------
Jeny,nu ai ptr. ce sa imi multumesti.Placerea a fost din partea mea.
ptr Teo si Doamne ajuta sa fie bine!
------------------------
Dana
tinatache spune:
Mult succes, Teo! Va tinem pumnii stransi sa fie bine!
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
doina_cel spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa se rezolve problemele, fara sa mai apara "devieri de la plan". Asteptam vesti!
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Irinel spune:
Jeni, l-a vazut doctorul pe Teo? Ce a zis? Doamne ajuta sa fie mereu vesti bune!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
jenycuta30 spune:
Offfffff doar ce am venit.Toata ziua am asteptat sa vorbim cu doctorul Foker si a venit pe la 18.00 . Medici de aici nu au mai facut tractiune pentru ca era de ajuns esofagul dar dr Foker spune ca nu stie sigur asta pana nu opereaza si daca nu ajunge nu vrea sa il forteze.Nu prea am inteles ce o sa faca daca nu ajunge dar o sa ma lamuresc maine.Astazi nu avea prea mult timp ,trebuia sa vada si ceilalti copii.
Nu mai stiu ce sa mai zic sunt asa de suparata pentru ca nu pot sa nu ma gandesc la varianta cand nu ajung capetele si mai ales la cate operatii sa mai reziste o mana de om.
Teo nu poate sa doarma de foame , are perfuzii dar nu e ca atunci cand simti stomacul plin.
Dr Foker zice ca arata bine dar are 7 kg amarate de 4 luni.
Imi doream foarte mult sa ajung de Craciun acasa dar nu cred ca o sa fie posibil.
va multumesc pentru incurajari si mai ales pentru ca sunte-ti alaturi de noi.
Fiind in postul craciunului ma gandesc ca o rugaciune poate face minuni.Va rog sa va rugati alaturi de mine.
Chiar nu mai suport sa il vad pe Teo cum sufera.Nu stiu cum mai rezista.
Copoiu Eugenia
--------------------
helbi spune:
Maine, de Sf. Andrei, vreau sa ajut si eu putin cei 2 copilasi: Teo si Ionut, asa ca un pliculet va pleca de la mine spre ei. Rog o adresa (nu am timp sa caut in urma, unde a fost postata) si un nume pe care sa trimit. Apoi, rog cele 2 mamici sa imaprta in mod egal banutzii.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa fie bine pt Teo si Ionut!
PS astept aici sau pe PM adresa
dandusa spune:
ne rugam pentru Teo,alaturi de tine...,
ai sa vezi ca va scapa de suferinta...,
va fi bine...
trebuie sa fie bine...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
doina_cel spune:
Jeni, suntem si noi aici si ne gandim la voi.
Helbi, pana cand reusesc fetele sa "se adune", scriu eu coordonatele: adresa lor este RONALD McDonald Haus Leipzig, Rubensstrabe 1, 04317 Leipzig, Mariana (Minoiu) sta in apartamentul 4 si Jeni (Eugenia Copoiu) in apartamentul 6.
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2