Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani, pui mic ! Multa sanatate!
Jeni, te asteptam cu vesti bune !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Multumim pentru urari si mai ales pentru ca sunteti alaturi de noi!!!!!!
"Sirimie" am verificat si sunt banutii .Nu scrie de la cine sunt dar banuiesc ca de la tine!!!
Am sa va aduc poze noi de astazi si am sa o rog pe Doina sa le puna pe site sa le vedeti.
Numai bine! Plec acum la spital .Vorbim pe seara

copoiu Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani si din partea noastra si sa de-a Domnul sa treceti cu bine peste toate greutatile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Teo , iti dorim din suflet sa mearga totul bine in operatie si dupa! Suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine!

Jeni, multa putere, curaj si sa dea Dumnezeu sa ne spui numai vesti bune despre Teo, sa scapati repede si sa va plimbati fericiti si sanatosi!

Pentru prietenii lui Teo: am pus pe site ( http://teo.seek-on.com ) pozele de la ziua lui Teo . E extraordinar de dulce langa tortuletul lui, cu fetisoara aia un pic uimita, dar vesela .

Si am pus si un link la filmuletul difuzat de Antena 1 in octombrie despre micutul erou. Pe celelalte, mai vechi, nu le-am mai gasit in arhiva de la Antena...

Doamne-ajuta!
Andrei, Doina si Dragos va

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

LA multi ani Teo, iti doresc si eu cu intarziere din pacate, dar din suflet! Jeni, ai un pui scump. Inteleg ca maine, de fapt la voi deja e azi, e programata operatia si inteleg ca medicii au decis sa faca un pas mai mare. Imi dau seama ca sufletul tau de mama e ingrijorat, dar Dumnezeu e mare si il va ajuta pe micutul Teo. Cum zicea Doina, poate nu va mai fi nevoie de alta operatie in felul asta. Ma rog pentru Teo si ma gandesc la voi. Sper sa fie totul mai bine decat in cele mai bune asteptari ale voastre.

Dumnezeu sa te vegheze si sa te ajute sa te faci bine cat mai repede, pui mic!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Jeni, va tinem pumnii stransi sa iasa totul bine la operatie!

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Un gand bun si de la noi, asteptam vesti bune !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Buna seara!
Imi cer iertare ca nu am intrat mai devreme .Doar am venit de la spital.
Operatia a inceput la ora 11 si s-a terminat pe la 16,30 .
Medici spun ca a mers totul bine .
Cum au prevazut i s-a aplicat tractiunea externa iar timp de 2 saptamani va ramane sedat si intubat.
Va multumesc din suflet pentru sustinrea voastra , am gasit aici o familie extraordinara.
Am stat de dimineata la spital nu m-a lasat inima sa plec ,imi era teama sa nu fie nevoie de mine.
Teo este ca un ingeraj .Acum doarme si este atat de frumos dar asta cred ca spune orice mama despre puiul ei.
Acum nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu faca complicatii.
Docorul Foker va venii pe 29 dar din cate ma inteles are ceva conferinte si va opera de luni 3 decembrie.A mai venit o familie din Bangladesh cu aceeasi problema ca Teo si Ionut.O fetita de 5 luni.
Mai multe detalii aflu si eu maine si va anunt.

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 18.477 EUR
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Jeny,ce fericire...,bine ca s-a terminat cu bine operatia,sintem alaturi de voi...
Bravo Teo,fii puternic cum ai fost si pina acum...
Va imbratisam cu mare drag
Am vazut pozele cu tortuletul si ochisorii aceia minunati,doamne cit este de scump,puupam tare,tare si ne rugam la doamne,doamne sa fie bine in continuare

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput