Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Eugenia,
Ma rog pentru voi sa reuseasca operatiile si Teo sa se poata bucura de o copilarie fericita. E tare greu cand e puiul in spital dar o sa treaca si asta si, cum spuneai si tu, el nu isi va mai aminti cand va fi mare. Copiii o putere de regenerare si de a trece peste boli surprinzatoare.
Probabil ca stii deja, dar pentru ca am vazut ca va luptati cu febra am zis totusi sa iti amintesc ca sunt foarte bune sosetutele cu otet si apa. Baietelul meu tocmai a scapat de febra de 40 de grade datorita lor. MA gandesc ca decat medicamente mereu, poate va mai ajutati si cu leacuri de genul asta :-)
Am vazut pozele, Teo e un baietel tare dragalas si chipes. Cat despre statul in fundulet, cu siguranta o sa faca progrese mari cand o sa fie si el acasa si o sa se joace in voie, o sa manance si o sa fie sanatos.

Pupici la amandoi
Doamne ajuta!
Irina

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Buna seara tuturor!
Stiti povestea cu un ochi rade si unul plange?
Cam asa am fost eu azi.Teo a fost parca mai vesel ca niciodata de cand suntem aici.A reusit chiar sa stea mai mult timp singurel in fundulet.
Ne-am jucat foarte mult si am ras impreuna si chiar daca nu as fi vrut sa rad nu ma puteam abtine atunci cand el era in hohote de ras.
Am aflat tot de la o doctorita de sectie ca s-a hotarat operatia pe 19 noiembrie dar nu cum stiam eu initial.Planurile au fost schimbate si eu nici macar nu stiam asta.Nu i se va vace tractiune interna ci tractiune externa ceea ce inseamna o perioada de max 14 zile de intubare si sedare deoarece ar fi foarte dureroasa daca ar fi treaz.Aceasta operatie a fost facuta lui Ionut si nu a reusit din cauza infectiei.Imi este foarte frica si nu ma pot opri sa nu simt asta.
Maine as vrea sa ajung foarte dimineata la spital ca sa pot vorbi cu medicul pentru ca vizita ei o fac la 7 iar aici e cam noapte.
Dupa ce aflu mai multe amanunte va anunt.
Ai dreptate Cristina o vorba buna face mult iar eu va multumesc petru incurajari si sprijin!!

copoiu Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Jeni, Doamne-ajuta sa fie totul bine . Te inteleg ca ai asa emotii si ca iti e teama, suntem cu totii aici alaturi de voi si ne rugam pentru voi sa mearga totul bine.

Tractiunea externa inseamna, pe de alta parte, dupa cum stii si tu, un timp mai scurt de crestere a esofagului, asa ca sper din suflet sa scapati mai repede de operatii.

Oricum mai vorbim noi pana atunci, dar ... Haide, Teo! Hai ca poate va apropiati de sfarsitul tratamentului si nici nu va dati seama

Ne gandim mereu la voi! Fiti puternici in continuare!

Andrei, Doina si Dragos

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Jeni, sa dea Dumnezeu sa fie un semn bun! vorba Doinei, poate sunteti mai aproape de vindecare decat credeti, sa speram, sa ne rugam si cu siguranta va fi bine! Ai un puiut tare dragalas, ti-am mai spus da' nu pot sa nu repet:) Imi inchipui ce fericire e sa-l auzi razand.
Te mai asteptam cu vesti din astea bune!
numai bine!

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Buna seara !
Cum am promis am intrat sa va aduc vesti.
M-am trezit de la ora 6 iar la ora 7 eram deja la spital.
Teo era treaz cam suparat pentru ca tocmai i se luase singe,dar cand m-a vazut a uitat si a inceput sa zambeasca!
Pe la 7.30 au venit si medici la vizita.Din fericire medicul chirurg era si el printre ei.
Data operatiei este intradevar 19 noiembrie dar planul pe care el il are este de ai face lui Teo traciune interna.Daca distanta dintre cele doua capete ale esofagului este mare atunci vor face tractiunea externa.O sa i se faca radiografii la plamani si ecografie la celelalte organe sa se asigure ca totul este in ordine.
Acum cu Dumnezeu inainte!
Maine ma duc sa cumpar tortuletul pentru vineri si am sa incerc sa ma bucur de aceasta zi.

As vrea sa fiti cu totii aici dar stiu ca sunteti alaturi de noi cu sufletul!

copoiu Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am ajuns si eu azi in sfirsit la banca si am pus bani pentru voi.

Sper mult ca Teo sa treaca cu bine peste operatia asta, si sa fie totul bine dupa ce se termina.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani, Teo!!!! sa cresti mare si sanataos,, sa-ti dea Domnul mult noroc si putere sa treci de toate!
Jeni, tie iti urez mult noroc si putere, sa fii tare si sa aveti parte numai de vesti bune!

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Teo,La multi ani si muuuuullllta sanatate!
Sa iti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceste incercari.
Jeny,iti doresc sa ai parte numai de bucurii si de impliniri alaturi de cei doi baietei ai tai!

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,TEO
sa cresti mare,sanatos si voios,din suflet iti dorim sa treci cu bine de operatie,sa fii puternic,te iubim mult

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

LA MULTI ANI, TEO!!! Iti dorim sa te faci mare, frumos, sanatos, si sa fii fercit in familia ta care te iubeste mult!

Andrei, Doina si Dragos

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput