Mamici de septembrie - octombrie 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Prisi,
Felicitari, Vmkriss!
Cecilia, eu pe www.efarma.ro/products.php?id=596" target="_blank">asta l-am luat si e OK. L-am gasit la Catena langa noi. Scrie in prospect modul de administrare.
Roxana, bb doarme foarte linistit langa mine. Iar eu cred ca mi-am ascutit simturile de nu ma foiesc atunci cand e langa mine.
Bernix, acasa si eu stau mai mult cu tzitzi in vant. In oras pur si simplu scot un san si ii dau sa pape. Eu aveam un tricou in parc si l-am ridicat intr-o parte. O sa pun o poza azi mai tarziu ca m-a fotografiat tati in actiune.
Amar,
Afibebe, mie pediatra mi-a zis sa ii pun cate un mililitru in fiecare nara, nu doar o picatura, doua. Doar ca trebuie pus pe rand, asa cum ziceam ieri.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Gata, am sters-o. L-am adormit pe bb si am o ciorbitza pe foc. Revin peste cateva ore si o sa pun si poza aia, Bernix.
Poze
BB Stefan creste
mandarinutza spune:
Ana, merci frumos pentru raspunsul cu conopida. O sa i-o prepar doar sotului.
Ne-am intors si noi din parc, e asa frumos afara! Incerc si eu sa motai un pic pana se trezeste Antonia, sa vad daca reusesc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
sim_stoian spune:
Bernix, am pus poza. Hmmm, acum am vazut si eu ca am ceva falcute ramase...
Poze
BB Stefan creste
prisi spune:
buna dragi mamici si burtici
azi am reusit sa dorm si eu cu bebe si e deja mai bine, am avut si musafiri, am socializat cred ca o sa-mi treaca si mie depresia
acum ne pregatim sa mergem in parc, bebelina a dormit de la 1 pana acum o sa papam si iesim la aer
despre alaptatul in parc, eu am un scutec la mine si il pun pe san
bun venit bebe Eduard refacere rapida si felicitari proaspetei mamici si multumim de vesti lui tati
pupici si o zi buna in continuare
poze
Marta si Miruna
aniast72 spune:
Sa va zic experiente de zombie: Va povesteam ca Vladi n-a luat mult in greutate...stiti de ce? Ca parintii lui il cantareau cu cantarul pe covor si evident ca nu arata greutatea corecta. Acum, cand ne-am mai desteptat l-am cantarit corect si avem o minunatie de 4.400 Kg. De la 4 Kg cat a avut la nastere a ramas cu 3.750 la iesirea din maternitate iar dupa 3 saptamani a luat 650 g
Sim, zici ca Vladi are fatza de copil cuminte? Ia priveste aici
Intr-adevar, costumasul cu urechiuse e luat din Cora, mi-a placut tare mult si ii vine tare bine.
Roxana, ne-am reglat cu alaptarea in schimb lucram la programul de noapte. Invatam ca daca plangem fara motiv nici mami si nici tati nu ne ia in brate. (pentru asta mi-am exilat sotul in mansarda ca daca ar fi dupa el l-ar lua in brate la primul scancet). Mi-e greu si mie sa-l aud cum plange (chiar si acum) dar stiu ca o fac spre binele lui.
luy, pai sa-mi mai fac poze asa ca cearcanele mi s-au mai accentuat.
Flori si proaspatul tatic felicitari pentru bb grasunel.
Fetelor, multumesc de aprecieri pentru bebelusul meu falcos, intr-adevar este si suntem tare mandri de el
Sarcini usoare in continuare si nasteri la fel de usoare ca a mea.
Andreea, de Vladimir Constantin
cecilia L spune:
Sim si Mandarinuta, multumesc pentru raspunsuri, maine il luam si noi.
Azi am fost la cumparaturi, i-am luat lui bebe blugi si un trenning tare haios. O sa va pun poze dupa ce le spal.
Voiam sa va intreb voi cu ce-l spalati pe bebe, sampon? sapun? ii faceti masaj dupa baie sau inainte si cu ce? am primit tot felul de recomandari,cred ca maine o sa facem si noi prima baita, ne-a disparut iritatia, abia astept. Ii faceti baita seara de seara? mie pediatra mi-a zis sa-i fac la 2 zile ca vine iarna.
revin
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
sim_stoian spune:
Andreea, parea cuminte in poza aia . Am pus o poza de azi cand era si Stefan cu geaca aia. Si mie imi place tare mult si e haioasa.
Cecilia, eu il spal cu produse Bubchen: sampon si lotiune de baie. Dupa baita il dau cu ulei tot Bubchen, prilej cu care il si masez usor. Baita ii fac in fiecare seara, doar pe cap il spal la cateva zile.
Poze
BB Stefan creste
vmkriss spune:
Va multumim tuturor pentru felicitari.
Cateva modificari la prima pagina:
- am aflat la cantarul oficial ca BB-EDY are 4,400 kg si nu 4,300 cu v-am anuntat dimineata
- saptamana a fost chiar 40 (sambata 22 a implinit 40 sapt)
- inaltimea 53 cm
Acum sper sa se vada si pozele !!! http://family.webshots.com/photo/2040608130101413837VzBGzq
INCA O DATA MULTUMIRI
Flori 40 cu si tati
Cat a mai ramas
Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
IN ASTEPTAREA LUI BB
Carmenita spune:
Roxana, parca tu ziceai ca ai luat Tantum verde in sarcina, nu? E ok sa iau? Ma cam ustura in gat si azi m-am vazut si cu nepotii care erau raciti cobza si au tusit la greu in preajma mea. Am inceput sa iau oscilococcinum, dar vreau sa sug ceva pentru gat.
Of, incep racelile si mi-e spaima de ele.
Ce liniste e pe la noi. Ce faceti fetelor? Mamicile cred ca sunt pe langa bebei, dar celelalte? Nu mai ziceti nimic?
Carmen 37+ Andrei
AMR 9 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png