Mamici de septembrie - octombrie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Raportez. Am nervi cat casa, sunt obosita, si nu stiu ce sa mai fac. Crizele de colici s-au agravat, azi a fost scandal toata ziua. Nu merge mai nimic sa il linistim si oricum eforturile trebuie sa fie continue ca altfel o ia de la capat. Acum plange neconsolat la el in camera ca nu mai pot. Azi l-am sunat pe sot si i-am zis in gluma ca a venit un tigan la usa sa cumpere copii si daca nu vine mai repede ii dau. In fine...m-am tacanit. Ma enerveaza toti si toate. Alex a fost destul de cooperanta insa mi-am cam varsat nervi pe ea. Acuma seara au venit socrii in vizita si a luat-o razna si ea. Eu zic ca ma paste sigur balamucul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Sabina, la noi tati sustine ca i-a zambit BB in stare de trezire dar eu nu il cred.

Mandarinutza, multumesc de info si sfat, o sa incerc sa vad daca se putea declansa diabetul in ultima luna.

Afibebe, daca fornaitul e cel normal fiziologic, nu ar trebui sa il deranjeze la somn. Esti sigura ce de aceea nu doarme?

Vlad Matei cel dulcic,

Rox ,

Mergi la inceput

Carpatina, ne-ai prins cred. Era un vis...acum e cosmar.

Andreea, eu m-am imunizat cu plansul, ca nu mai putem. Uite acum de ex cum postez eu aici si el se tanguie in patut.

Cecilia, ii fac baie zilnic si voi face si iarna, ca e liniste asa si doarme bine. Il spal cu sampon Mustela.

Carmenita, da am luat tantum verde si cica era ok.

Ma duc ca a crescut sonorul Offffff.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si la noi bebe e treaz de la ora 19.45.
a supt aproape continuu...a m facut baita,a facut 4 kk...si acu era adormit , l-am pus in patut si acuma plange.da asa, 30desec, dupa care tace.
nu ma duc acuma la el ca nu mai pot!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Roxana draga sincera sa fiu asa cred ca din cauza fornaitului nu doarmea.
cine mai stie.
of ce greu e.
dupa ce i-am pus ser si i-am dat laptic caldut s-a potolit.

de unde sa stiu eu daca e fornaitul fiziologic???

v-am explicat ca e un sunet ce vine din gat - e undeva intre nasuc si gatut.
nu are mucisori in nasuc.e ceva urma de ei insa nesemnificativi.cred ca e normal ca aceia sa fie.

fetelor va multumesc tuturor de raspunsuri.

va pup si va urez o noapte ;linistita tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

afibebe si bb Mario face la fel...ba pe deasupra mai si scoate cateodata un sunet din ala de zici ca se sufoca...de exemplu cum face cineva care nu are aer.

Al meu bb e treaz de la ora 16, cu 2 reprize de dormit de max 2 ore in total, cam 1.5 ore joaca iar in rest tzitzi.

va pup ca acum il am atarnat de tzitzi si e nervos ca bineinteles ca nu ii mai vine laptele, i-am dat si compl formula 90 ml si mai cere, am pus si comprese calde dar cred ca tzitzi sunt goale

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

PE 21.09 S-A NASCUT GIULIA,O PRINTESA CU OCHII VERZI CE CANTARESTE 3630 GRAME SI 53 CM.
FELICITARI CRISTINA85SS SI SANATATE BEBELINEI!

ps Am fost plecata la mare si intre timp Cristina a nascut, mi-a parut rau ca nu am reusit sa am net.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Felicitari
Vmkriss si Flori pentru bebe Edy!
CRISTINA85SS ! Bine ai venit Giulia!
Sa fiti sanatosi cu totii (cu bebeii in frunte!) sa va puteti bucura de ei!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Feliciatri noilor mamicute si tatici !

Nana stiu ca nu mai ai rabdare, dar gandestete ca mai bine peste termen , decat un prematur...aici cam toti baietii se nasc peste termen.

Rox in timpul sarcinei nu ai facut testul glicemic??...daca ti-a iesit bine e imposibil sa fi avut diabet...cred ca copilul ar fi suferit de un icter fffpronuntat, dar nu ajungeai sigur aproape de teren cu el.

Carmenita mie la inceputul sarcini nu mi-a prescris doctorul tantum verde(nici macar gargarisme)...acuma cred ca nu n-ar mai fi probleme.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari cristina !!!!!!!!!!!!!! sa va fie sanatoasa bebelusa si sa va bucurati de ea !!!!!!!!!!

danielle 39+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput