Iasule, mandra cetate (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ce mai faceti, fetele? Vine toamna la Iasi, nu? Si nici nu am mai apucat sa iesim in parc, sa lasam copiii sa zburde, iar noi sa ne cunoastem. Acum ne ramane sa rezervam iar la Maharajh. Nu-i bai, numai sa nu mai urle asa! Campari este si de nu, merge un Martini.

Va pup. Merg sa-mi intampin copilul, ca azi l-a luat bunica la 12.00 Ce sa va mai spun...de mancat tot nu mananca, mai nou nici acasa nu mai vrea. Iar noi ne-am impartit deja in doua tabere. Mama mea vrea sa-l luam la 12. Eu nu. (Ma gandesc ca se va obisnui. Vreau sa se obisnuiasca, sa mananace si altceva, sa mai socializeze) Sotul...e deocamdata impartial. Nu stiu inca ce vom face.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Cristina
La multi ani Nora

Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Scuze de urarile intarziate insa mai greu ajung de un timp...
Oana cum ti-am spus pe mess Alex e incantat de gradinita insa dna care e acum dimineata e mereu cu gura pe el de un timp si deja ma enerveaza pe mine chestia asta - cu atat mai mult cu cat nu ii reproseaza ca nu participa la ore sau nu e atent, dimpotriva ci ca e prea 'zburdalnic'! in conditiile in care nu se bate, nu e agresiv...
Acum daca stau si ma gandesc s-ar putea ca mama care se duce sa il ia la 12 sa exagereze un pic dar trebuie sa vad totusi ce se intampla...
Din pacate nu am reusit sa o prind azi la gradi deci las pe luni...
Nu pot spune ca nu mananca insa cand ajunge acasa mai trage o mancare...
Pe de alta parte, si eu am avut o perioada in care eram ingrijorata ca nu manca nimic in sa dr mi-a spus ca atat timp cat e vioi si doarme bine sa nu imi fac probleme... Eu ii dau propolis in miere de albine. Ii mareste atat imunitatea dar il ajuta si dandu-i pofta de mancare cred ca altfel nu inteleg cum de mananca acum iar luna trecuta nu se atingea de mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Carmen, imi doresc si eu sa fie doar o faza la stefan, asta cu nemancatul. Si sa treaca. De educatoare, cum ti-am zis, sunt multumita. Nici eu nu ajung prea des pe acolo, sotul e responsabil cu dusul si adusul, deci si cu informatii de la educatoare. Am fost doar si am vazut expozitia de bostani pictati si cosul cu legume (Stefan era f bucuros ca telina nu a adus decat el)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

A ajuns cinve la targul Tinimtex? Se merita? M-as duce doar daca aud o opinie pozitiva. In restul anilor era f aglomerat si rareori am gasit ceva sa-mi placa extrem de mult.

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc mult pentru urari!

din pacate am "sarbatorit" prin munca si departe de casa, dar recuperez eu, intr-un we cu mai mult soare.

nu ajung doar pe forum in we, ci si acasa, asa ca am sa incerc sa recuperez, daca tot ploua afara...

ps: vreau si eu sa stiu cam ce e pe la targul de textile!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI, NORA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Lili de unde ai luat tutun si carbuni ptr narghilea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La targ: depinde de ce cauti si de gusturi. Sunt produse bune care isi merita banii dar si naspa. Ieri nu era aglomerat.

Incaltaminte: nu m-a interesat asa ca nu m-am uitat si nu stiu sa spun nimic.

Pt. copii: sunt pt. nou nascuti sau 1-2 ani dar majoritatea sunt subtiri(acum pt. toamna, nu pt. iarna).
Am fost in viteza la targ asa ca nu m-am uitat si la hainute pt. copilasi mai mari.
Erau caciulite groase, papucei pt. stat in casa(pe gresie, faianta).
La un stand erau cizmulite din cauciuc neblanite - stiu ca unele mamici le cauta.

Oricum se merita de facut o vizita.

Un sfarsit de saptamana placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pana cand e targul? Pana maine? Stiti cumva si la ce ora se inchide?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput