Iasule, mandra cetate (59)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
fetelor, voi pe la ce saloane de tuns, machiat, coafat, epilat mergeti? aveti vreo recomandare? as prefera sa nu fie cel mai scump, dar nici din astea de cartier no name, ceva de mijloc si curat in primul rand...
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
carmenp spune:
brei, astazi bem cu motiv nu ca vin sarbatorile ieshului ci pen` ca`i ziua ei, so, chiar daca`i de doo ori nu strica
la multi ani, noro! multi, fericiti si buni!

g_ioana spune:
Carmencita si io am vrut mai devreme s-o bag in arena cu lei si sa-i urez si acilea LA MULTI ANI NORICICO!!!
,macar sa nu salivam numa noi in asteptarea tortului![]()
Pana apare sarbatorita cu ceva,Adi nu pui niste poze cu briosele tale si o reteta ceva,ca nu se stie poate da harnicia peste mine...
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
adi69 spune:
La multi ani Nora!Multi ani si multa fericire alaturi de familie!
Ioana,uite aici briosele http://home-and-garden.webshots.com/photo/2800877590081950625UkWNJf ,sant facute din reteta de negresa a lui poca,reteta am scris-o aici http://home-and-garden.webshots.com/photo/2174254340081950625xCUgWG n-am tim p sa ascund adresele..bibilesc ceva la bucatarie..
.Sper sa-ti placa Ioana.
Oana,sigur ca merg.
V-am pupat,Norico,petrecere frumoasa!

lgireada spune:
Apar si eu pe aici, de-acum m rar. Am inceput serviciul si sunt f obosita, ocupata.
Dar va zic La multi ani din suflet pt sarbatoriti si revin oricat de des voi reusi.
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
GabrielaG spune:
Nora, LA MULTI ANI!!!!

Cand ne intalnim pt un Campari si un Maharajah???
Pupici si o zi minunata...eu dau cafeaua astazi...e slaba si dulcica...
GAbriela si baietii
oana.iat spune:
Ramonika, iti recomand sincer sa mergi la salonul Magenta din Tatarasi, este vis-a vis de fostul Romtelecom. Daca vrei sa te tunzi, vopsesti,coafezi, mergi la Ionut, este super priceput. La celelalte fete nu-ti recomand.
Pt. cosmetica, machiaj iti recomand sa mergi la Luiza la salonul din spatele Bancii Transilvania, aia de pe A. Panu. Nu stiu exact cum se numeste salonul. Lucreaza extrem de curat, iar la machiaj este extraordinara. Are si produse profesionale, adica chiar te si tine o noapte intreaga machiajul. A lucrat multi ani la Maviov tipa, dar acum e pe cont propriu si la preturi mai normale.
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Noricelule!
Sa fii sanatoasa si fericita! 
Miha
si Robert