Iasule, mandra cetate (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

nu m-am ascuns!!!!!
'Neata!
M-am bagat, insa, in niste chestii si nu mai reusesc sa le termin. Asta-s eu, 1000 de treburi doar pentru mine.

Gabi, cum zicea si Darria, programul l-am plasat eu pe aici, pe undeva. Cristina (palmyrah) imi zicea insa ca in loc de Holograf, vom avea Iris! Mai sunt 2 saptamani pana atunci, deci se mai schimba de 100 de ori programul, stati fara grija!

In rest, sunt ok. Mi-am propus sa ajung prin Botanica, dar cred ca vine iarna pana reusesc chestia asta. Astept macar expozitia de crizanteme, sa-mi clatesc ochii un pic. Chiar ma gandeam zilele astea
ce repede trece timpul, cate faceam inainte si acum nu mai reusesc aproape nimic din ce imi propun. De fiecare data se iveste altceva. Cineva m-a consolat zicandu-mi ca poate la pensie voi avea timp pentru toate. Da' eu nu-s sigura nici de aceasta solutie.

De azi este Targ la Polivalenta, daca va intereseaza.

Gata, trebuie sa fug la munca!
O zi buna va doresc!

PS - era sa uit ce-i mai important: LA MULTI ANI, CRISTINA!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Gabi,ceainaria e la fundatie,in corpul Bibliotecii,fata in fata cu noua scoala primara a universitatii,la semafor.

Daria,am vazut tavile intr-un magazin de menaj pe bul Independentei,in blocul cu Flanco si Domo,sau cum se mai numeste mag ala cu masini de spalat si altele,e 22,5 lei bucata,9 forme parca in tava(tavi ca de briose)Au tot felul de tavi si alte chitibusuri acolo,eu una nu pot intra acolo fara sa "donez" ceva de fiecare data.Mi-am luat de acolo ceainic de sticla,forme de praji,tavi diverse,cutii de plastic,tot felul de chitibusuri(sau bani aruncati pe fereastra dupa sotul meu citire..)

Oana,am o prietena care si-a scos copilul de la program prelungit din aceleasi motive,nu manca si slabise tare(nici acum nu e mai grasut) ,nu stiu ce sa-ti spun,dar ..daca a ajuns sa spuna ca nu mai vrea la gradinita din cauza mancarii..trebuie sa fie ceva ce nu-i convine acolo.Incearca sa suplinesti cu mancare acasa,cu vitamine ceva,mai lasa-l putin si nu-l mai stresa sa manance la gradinita.Sau da-i de acasa un pachetel pe care sa-l manance la pranz..ceva ce-i place lui sa pape..Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

A! Oana, mersi ptr ceai,merge de minune cu briosele mele de ciocolata.Acum le-am scos din cuptor,frumusele si bune.Va invit si pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Cristina! sa fii sanatoasa si fericita!

Oana,eu n-am experienta cu gradinita dar ma gandesc ca poate e ceva acolo care nu-i convine.Poate e ceva legat numai de sala de mese,poate e prea mult zgomot pentru el,sau poate il deranjeaza mirosul...Or mai fi si alti copii care plang si atunci... Asa cum zicea si Adi poti suplini pranzul de la gradinita cu o gustarica si masa de pranz sa o ia acasa cu voi,ca doar n-o fi mare tragedie daca ia pranzul la 4-5 in loc de 12...Zic si eu... Eu nu m-am "cramponat" niciodata de niste ore fixe...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca si buli..multumesc..m-am dumirit
Oana e posibil ca sa-i fi spus ceva vreo tante care serveste masa sau chiar o d-na educatoare...ca daca nu manaca nu stiu ce se intampla si copilul o ia de buna...Ori e posibil sa fi ras cineva de el tot pe tema asta...ceva sigur s-a intamplat...ar fi bine daca ai reusi sa afli de la el...
Adi abia astept sa ne intalnim si sa-ti dau CD-ul...sper sa-l copie sotul pana atunci.
Pupici si o zi reusita,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adriana: multumesc frumos pt. explicatii
cum bani aruncati pe fereastra? dar ce iese din mainile tale? nu-i mai fa nimic bun o perioada, sa vezi ca-si revizuieste atitudinea
sunt paralela la capitolul asta dar tb. sa ma "documentez" pt. sefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc frumos pentru incurajari si sfaturi. Eu tot astept sa facem progrese si sa manance usor usor. Nu e vorba ca l-ar deranja ceva. El e pur si simplu mai mofturos. Mananca foarte putine lucruri si acasa. Si imi pusesem speranta ca va manca acolo, ca se va lua cu copiii. Dar...Mai asteptam. Ieri a mancat toata supa, nu si cartofii din ea. Dar de felul doi nu s-a atins. Nici acasa nu mananca doua feluri, dar daca ii dau doar ciorbica am grija sa fie cu carne, nu doar zeama. Ei, tot e ceva.
Miha, cred ca am sa fac asa cum spui tu. Am sa-i dau la el o gustare si o sa merg sa-l iau la 3 jumatate si sa ia pranzul acasa. II dau un mic dejun copios si...asta e. Acum sa vad cum rezolv cu lumea din jur. Mama e terminata, ca a slabit baiatul. Daca ar fi dupa ea nu l-ar mai da de lanaga ea. Si educatoarele sunt cam speriate. Si ma sperie si pe mine. Ca e slab, ca sta saracutul pana la 4 doar cu supica...
Of! Sper sa o scoatem la capat.
Incerc sa nu ma impacientez pentru ca eu, la 14 ani, cand am mers la liceu, in alt oras, am plans vreo 2 luni (aproape intreg trimistrul I - desi nu era prima oara cand plecam de acasa, ba chiar eram umblata prin cate trei tabere pe vara;) si am slabit vreo 5 kg (si asa aveam vreo 35 de toate, cu ce am mai dat jos va dati seama cum aratam). Si cum la sensibilitate ma mosteneste pe mine...mai am de asteptat, nu?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ups! Am uitat de cafea. Tot Jacobs. Desi eu chiar o sa beau azi un ceai, dar nu de ala "cu figuri" ca-n Sage, ci un ceai de tei cu muuulta lamaie si miere. Ca simt ca imi da, iar, taracoale o raceala. Adi, merg si la ceaiul asta briosele, nu?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Oana , multumim pt cafea....eu am baut deja doua cani...Mi-am adus aminte ca eu amfacut grupa amre de doua ori...caci ai mei spuenau ca daca nu fac 20kg, nu ma dau deloc la scoala. Ma amuz gandindu-ma ce scheletica eram si recunosc ca eram f mofturoasa la mancare...

O zi frumoasa, desi e innourat,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Oana imi dai si mie o cafea? Am dezlegare de la dr...
Nu te mai stresa cu ceea ce spune bunica,ele intotdeauna au cate ceva de zis,si nu de bine bineinteles. Bucura-te ca e sanatos asa slabut cum e si nu-ti mai fa griji. Daca atat are el nevoie sa pape intr-o zi,ce poti face?Sa-l indopi ca pe ratusca? Hai,capul sus si fii mai optimista!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput