Iasule, mandra cetate (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Herra, , sa fii fericita si iubita , iar Vladutz sa va aduca multe bucurii.

Raluca, pe unde mai esti? Cine stie programul pt sarbatorile Iasului? Cand incepe oficial?

Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

PS. Ieri am avut sedinta cu parintii la Matei la gradi...au multe optionale, matei a optat pentru 3...acum sa vad daca le poate duce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani , Cristina, buni si fericiti, cu sanatate si implinire alaturi de baietii tai

PS: nu mai primesti PM-uri?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Cristina!!!!!

Gabi,am fost la deschidere,n-a fost cine stie ce,prost organizati..ma rog,am reusit sa aflu care e profa de balet tot intreband din om in om caci nimeni nu stia nimic si nimeni nu avea vre-un program stabilit...
Ieri a facut prima ora de balet,i-a placut,acum sa vedem cat o tine.
Se pot inscrie copii mai micuti,la balet a primit si de 4 ani,insa pe liste era trecuta doar clasa a-I-a.
LA ce vrei sa inscrii baietii? Si ce optionale si-a ales Matei la gradi?A mea a vrut dans si pictura,atat au voie,doar doua.

MAria,bine ai (re)venit ,ce fac baietii? CAtalina nu e la scoala,a inceput pragatitoarea,are doar 5 ani jumatate.("doar"?!? uau ce copil mare am!!)

Ieri mi-am cumparat o tava noua de briose,cu gaura in mijloc si micute,micute si cu model pe fund..I-am promis copilului ca-i fac azi sa vad daca ma pot tine de cuvant.
Am vazut tavi cu forme de ursuleti,stelute ,inimioare..sant cam scumpisoare, nu dau milionul o data pe tavi parca nu merita,am sa incerc sa le iau pe rand ,insa mi-ar place sa fac la Craciun turta dulce in formele respective.

V-am pupacit,ne auzim..

A!
Gabi,ce faci martea viitoare de pe la 14 ..cam o ora?
Ieri cat am asteptat-o pe Catalina ,am fost si-am baut un ceai la ceainarie,la Sage,foarte bun,nu bem unul marti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Raluca, pe unde mai esti? Cine stie programul pt sarbatorile Iasului? Cand incepe oficial?

a scris Ralu programul, cu cateva pagini in urma si apoi s-a ascuns de noi. Nici pe mess nu o mai vad.

Editare. aici programul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106980&whichpage=10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by adi69

Am vazut tavi cu forme de ursuleti,stelute ,inimioare..sant cam scumpisoare,

Adriana

unde? si la ce pret? Sunt mici?
nu ma apuc acum de dulce(ca-l cumpar ) dar in curand v-a trebui sa o fac pt. pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi...sigur, dupa 13,15 in general sunt libera...adica circul, nu-s legata de casa. Unde e Sage, in ce zona?
Gabriela si baietii

PS. Daria, multumesc mult..parca citisem eu ceva...dar stii tu, neuronul...citisem ceva cu moastele Sf. Ioan Gura de Aur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Azi dau eu cafeaua. Sau ceaiul. Si sa vezi, Adi, ca e mai bun ca in Sage. (nu ca acolo nu ar fi bun)

Asa, si acum ca v-am servit cu ceva va cer in schim un sfat. Nu stiu ce sa ma fac cu Stefan. Nu-i place la gradi de nici o culoare. Adica e ok cat au activitati, chiar ii place f mult de doamnele educatoare, dar nu prea se joaca cu copiii si, mai ales, nu manaca mai nimic. Dimineata ii dau acasa un mic dejun consistent (sa aiba ceva in stomacel), dar la pranz nu manca nimic-nimic. Plange numai cand aude ca tr sa mearga la masa. Am incercat orice: sa-l iau cu binele si sa-i spun ca nimeni nu-l obliga sa manace ce nu-i place, sa stabilim de dimineata, cand vedem meniul, ce sa manance si cat (cate linguri de ciorba, cate guri de cartofi...).Nimic. Intr-o zi plangea ca nu mai stia cate guri de ciorba tr sa manace. Daca trece de masa, iar e totul bine, e vesel, se culca, dar cand se trezeste iar plange, ca de ce nu sunt eu prima mama care vine sa-l ia. Nu stiu ce sa fac. Mama ma preseaza si ea, ca vai ce a slabit - si e drept, a slabit. Dar nu am cum sa il iau la pranz, chiar nu am cum. Nu pot ajunge zilnic cu bb dupa mine pana la el la gradi. Ce sa fac? S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Spuneti-mi, se va obisnui? E ceva trecator sau...?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La multi ani, herra!!!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

http://www.sarbatorileiasului.ro

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput