Iasule, mandra cetate (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna dimineata tuturor!
Abia m-am trezit, recunosc! Nu radeti! Dar am un mort cu 2 etaje mai jos si am dormit f stresata 2 nopti la rand.

Mihaela, parca era pana la ora 14 sau pana la 16, nu mai gasesc acum ziarul cu reclama.

Ma duc sa ma apuc si eu de facut ceva pe aici, dar nu stiu cu ce sa incep, ca s-au adunat destul de multe...

EDIT: Mihaela, este deschis azi pana la ora 20 si maine pana la ora 16. Maine la ora 14 este nu stiu ce tragere la sorti la o tombola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

un sfarsit de saptamana frumos!
cu mancatul am avut si noi probleme... nici acum nu prea mananca denisa, dar anul trecut era jale... il mosteneste pe taica'su.soacra mea imi povestea ca nu inghitea deloc si il ameninta ca ii baga coada de la lingura de lemn pe gat .... si acum nici el si nici denisa nu mananca aceeasi mancare doua zile la rand!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by adi69

Lili de unde ai luat tutun si carbuni ptr narghilea?

Adriana

De la magazinul Aladin, de langa Belvedere din Cug.

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

'Neata!
Mersi Lili,am gasit la unul din localutile arabesti de pe langa fac. de medicina,cu aroma de mere.
Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by adi69

'Neata!
Mersi Lili,am gasit la unul din localutile arabesti de pe langa fac. de medicina,cu aroma de mere.
Somn usor!

Adriana

'Neata!
Pai vad ca te-am molipsit cu narghileaua :)
Era si localul ala, dar uitasem de el. Arata asa dubios incat am zis ca nu m ajung pe acolo vreodata. Oricum, la Aladin tot de mere aveau anul trecut. Acum poate s-a m diversificat oferta.
Duminica frumoasa tuturor.

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Neata!
M-am culcat la 3 si m-am trezit la 8.Nu m-am trezit benevol ci sunata la telefon..si acum nu mai pot de somn...da tre sa imbrac cupil sa mergem la cimitir..mai am putin si vorbesc in versuri.
Pa.
PS
Duminica placuta tuturor!
Am facut bunatati da nu stiu sa micsorez poze sa pun pe web ca nu vor sa se incarce asa mari.DAca ma poate ajuta cineva cu explicatii ca eu azi nu cred ca am sa functionez la capacitate normala,neuronu vrea cafea..
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

neata!
daca citeam mai devreme...adriana, am eu de menta, daca vrei. pacat ca ai dat atatia bani. e super scump de unde ai cumparat. noi chiar am adus cu noi cateva de mere si menta.
stii, intrebam de catalina gandidu-ma la al meu flacau care e acolo in clasa I. are un program pana la 2.30, nu ca aici.

oana, iti multumesc inca o data! fotografiile l-au convins pe al meu.

stie cineva unde se gasesc prune? ca am o pofta de galuste cu prune si in piete ioc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by elbi
stie cineva unde se gasesc prune? ca am o pofta de galuste cu prune si in piete ioc!

Si eu am avut ieri pofta de prune si n-am gasit nicaieri,decat in Kaufland,de alea din Italia. Nu-s grozave,dar la pofta merg...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello, hello...
Nora La multi ani , vad ca nu vrei sa te arati deloc prin zona...
Fetelor, sunt la al doile ibric de cafea azi...mi-e somn...si nu-mi place. Stiti cumva vreo reteta rapide de placinta cu mere? Ca am multe mere si vreau sa le valorific...era ceva cu o foaie frageda, care se topea in gura...care e reteta? Multumesc anticipat...
Adi, sincer, abia astept sa vina ziua de marti sa ne intalnim...
Noi, celelate, cand mai facem o cuconiada...sau cum ii zice?

O seara de duminica placuta,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gabi,incearca prajitura www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5912" target="_blank">asta. E foarte buna si usor de facut.

Noi ne-am intalnit cu prietenul nostru Vladut si mamica Aime (speram ca si viitoare cumatra ) si am vrut sa ducem copiii la o prajitura la Tuffli.Am plecat tare dezamagiti,ca au strans terasa si inauntru se fuma. Cica ne-am dus cu copiii la cofetarie.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput