Aici,in Olanda (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Sigur ca va dau de veste, jenn , deocamdata tot 2 in 1...si sunt necajita ca sapt viitoare imi pleaca moasa in vacanta , deci nadajduiesc ca se intampla sapt asta pana pleaca.

Dantje 39+++++++ & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Dantje si niste majoret sa se intample cand doresti tu

Chiar fetelor pe voi cam cand v-au luat in evidenta , ca mie deja doctorita mi-a facut nervi ca mi-a refuzat programarea. Abia dupa ce am insistat m-a programat pentru luni, dar cu mari greutati.
Chiar asa de tampiti sunt doctorii aici????
V-am pupat si Dantje bafta

Felicia 7+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Fecian, sar'na mult de urari, printesa ca orice printesa se lasa asteptata.Sa fie sanatoasa ca o fii mai bine la caldurica...cu atatea ploi ...

Dantje 40+ & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Danyce,LA MULTI ANI! pentru Alma,sa creasca mare,sa fie sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fecian

Dantje si niste majoret sa se intample cand doresti tu

Chiar fetelor pe voi cam cand v-au luat in evidenta , ca mie deja doctorita mi-a facut nervi ca mi-a refuzat programarea. Abia dupa ce am insistat m-a programat pentru luni, dar cu mari greutati.
Chiar asa de tampiti sunt doctorii aici????
V-am pupat si Dantje bafta

Felicia 7+ viitoare mami de peanut

Fecian,trebuie sa fii foarte insistenta mai ales in cazul in care vrei sa ajungi la ginecolog.Normal este dreptul tau sa alegi intre moasa si ginecolog, insa ideea e sa se iasa cit mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anca, merci mult de urari!Am avut o petrecere minunata,a fost putin aglomerat, dar gezellig. La multi ani fericiti lui Bas!Sa aiba parte doar de clipe minunate alaturi de voi!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by anky

Fecian,trebuie sa fii foarte insistenta mai ales in cazul in care vrei sa ajungi la ginecolog.Normal este dreptul tau sa alegi intre moasa si ginecolog, insa ideea e sa se iasa cit mai ieftin.

Ancutzule nu stiu unde trebuie sa insist. Doctora nici macar nu mi-a facut trimitere catre moasa, mi-a zis sa ma interesez eu si dupa...descurca-te. Acum imi caut alt medic de familie. Maine o sa imi fac un afsprak (sau cum doamne iarta-ma s-o numi ala) la un alt medic. Sper sa fie bine.
Acum se pare ca am alte probleme. se pare ca ma calca hotii de ceva timp si nici nu mi-am dat seama. Hotii aceia sunt sunt copii fostilor proprietari (care se pare ca inca au cheile de la casa) si se pare ca ne-au invatat programul (noi venim destul de tarziu de la servici ) si se pare ca fac baie pe la noi, ne mai iau maruntisuri din casa. Nu cred ca am fi aflat daca nu ne-am fi intors ieri de la servici mai devreme cand am vazut ca ne-au disparut niste lucruri pe care tocmai ce le cumparasem sau ca radiatorul din baie era cald (cand noi nu il punem decat cand avem nevoie). Nu ni s-au luat lucruri importante insa ideea ca cineva vine in casa ta si iti foloseste lucrurile...parca nu e deloc amuzant.
Hai ca nu vreau sa va mai plictisesc cu nebuniile mele. Am sa schimb incuietorile peste tot si am sa imi pun si sistem de supraveghere. Se pare ca de hoti nu scapi nicaieri.

Dantje cum e??? A venit bebicul?

Felicia 8+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Fecian,in legatura cu echografia poti sa iti faci si in particular,se numeste pretecho si e una misto in Enschede.Te costa,insa e fain ca ti se spune absolut totul despre bb,primesti DVD-ul cu ecografiile, deci iti ramine in amintire.De obicei se fac 3 echografii,poti sa iti vezi bb-le de cite ori vrei.
Ti-am trimis si un PM

Uite aici ai linkul

http://www.koekeloere.nl/

Mergi la inceput

Dantje,ce faci,inca nimic...???.Se pare ca fetitelor le place sa stea la caldurica,si eu am nascut-o pe Bianca la 42 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Azi a nascut Dana (Dantje) o fetita, pe nume Hannah Patricia, de 3.950 kg. A avut cezariana pana la urma, dar la ora asta atat mamica, cat si mica printesa sunt OK. Normal ca mamica e super fericita.
Dana, felicitari din suflet pt mica printesa! Recuperare usoara!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput