Aici,in Olanda (16)
Raspunsuri - Pagina 4
anky spune:
Dantje,FELICITARI ! pentru fetita si recuperare cit mai rapida.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
miana spune:
Sa va traiasca dolofanica si sa va aduca multe bucurii, Dantje! Si desigur recuperare cat mai usoara...
fecian spune:
Dantje
Sa iti traiasca printesa. Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte. Iar tie Dana iti urez recuperare grabnica .
Felicia 8+ viitoare mami de peanut
jenn spune:
Pentru domnisoara Hannah Patricia:bine ai venit,draga mica!Mami Dantje,felicitari!Aveti grija de voi!Asteptam vesti cind se va putea!
leistra spune:
Felicitari pentru micuta printesa si refacere usoara pentru mamica ei!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Dantje spune:
Multumim mult de felicitari si urari, danicico, anky, leistra, jenn, fecian,miana.Am ajuns si noi in sfarsit acasa , si incercam sa ne pune pe picioare incet incet.Revenim curand cu poze de printese......
Dantje & Martijn & Hannah
danyce spune:
Dana, bine ai revenit acasa cu printesa! Asteptam cu interes pozele!
Fetelor, am o intrebare: merge careva din voi luna asta cumva in tara, mai bine zis la Cluj?
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Dantje spune:
Asa cum am promis revenim cu poze de printese, timpul strange rau , totul e stereo.
http://good-times.webshots.com/album/561413875URwMhJ
Dantje & Martijn & Hannah
danyce spune:
Dana, ce frumoasa papusica ai adus pe lume!Abia astept sa o vad live!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
fecian spune:
Buna fetelor
Uite ca nu am mai dat nici un semn de viatza de ceva timp.
Intre timp am vazut si pozele cu printzesa Hannah, o minunatie de fetitza.Dar acum mi-a placut tare mult burtica lui mami ..A fost tare haioasa.Cred ca barza a fost tare suparata pe bebic la cate pietricele a primit in coada.
Noi suntem bine, deja ne-am inscris si noi la medic, am avut si prima vizita oficiala.L-am vazut si pe bebic, e tare bine, creste, e tare suparacios. La ultimul eco, pentru SD a trebuit ecografista sa il zgandare putin. Ei puiul meu s-a suparat tare pe noi si s-a ghemuit, s-a intors intr-o parte si de atunci ne-a tratat cu fundul. Nu a fost chip sa il mai intoarcem. Cam astea au fost aventurile cu bebica. Mi-am facut si testele de sange, pe 20 o sa vad si eu rezultatele.
Va doresc numai bine si o saptamana cat mai usoara
Felicia 13+ viitoare mami de peanut