Aici,in Olanda (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor ce faceti nu mai intrati deloc pe aici ?
Eu am intrat in noul an cu pobleme , nu mi se prelungeste contractul la munca si trebuie sa caut altceva de lucru .Va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

La multi ani tuturor!

Se pare ca aici umbla vantul, de cand cu mareatza cearta, pe care nu am inteles-o nici in ziua de azi.

In fine, asta e.

Alina, imi pare rau sa aud ca nu ti se mai prelungeste contractul. Erai angajata temporar?

Bafta multa cu cei mici.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi si Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Buna Felicia , ma bucur ca ai mai intrat . Ce mai faci ? ai scis asa putin .
Eu lucrez de 3 ani la ei si acu trebuia sa imi dea ala pe viata .

Chiar ca bate vantu de cand cu cearta fetelor pe caresi eu nu am inteles-o ,asta e sper sale treaca si sa apara chiar fete noi .
Mi-ar face placere sa imi fac cunostinte noi .

pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina Maria

Buna Felicia , ma bucur ca ai mai intrat . Ce mai faci ? ai scis asa putin .
Eu lucrez de 3 ani la ei si acu trebuia sa imi dea ala pe viata .

Chiar ca bate vantu de cand cu cearta fetelor pe caresi eu nu am inteles-o ,asta e sper sale treaca si sa apara chiar fete noi .
Mi-ar face placere sa imi fac cunostinte noi .

pe curand

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Asa imi pare de cunoscut scenariul...am mai auzit de multi care au patit-o exact la fel. E o practica bine cunoscuta aici.
Eu una ce pot sa te sfatuiesc e sa iti gasesti alt job.

Fetele din Olanda vad ca nu prea au chef de noi cunostinte. E pacat, ca multe suntem mamici si uneori ne ajuta sfaturile/experientele celorlate.

In fine, nu conteaza nici asta.

Tu in ce domeniiu lucrezi? Copii ii ai la cresa sau stau acasa cu tine?

Bafta multa

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi si Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor vin cu o intrebare la voi...stiti cumva de vreun magazin chinezesc cu mirodenii pt mancarea chinezeasca in zona Amsterdam -Hilversum??? As vrea sa -mi cumpere sotul ceva condimente si tare bine mi-ar prinde ajutorul vostru.Mersi
Monica

Mergi la inceput

Buna gagici , ma bucur ca scieti .
Felicia eu sunt laboranta in cercetarea pamantului .Gasescbolile pamantului si pot da sfat lafermieri ce sa puna si ce safaca cu pamatul .
Mandy e la scoala o duce sotul la 8.30 la 9 incepe el lucru ,emanager la o firma americana .
Eu lucrezde la 7.30 panala 12.30 ,eu iau fata de la scoala evident'.
Rayan mergea la camin , din septembrie sta acasa cu sora mea care pleaca in martie inapoi in romania .
Daca imi gasesc de lucru va merge iar la camin .
Motivul pt care l-am tinut acasa era deoarece copilul meu era mereu bolnav si lua toti virusii de la copii si el reactiona mai rau la ei .
De la 4 luni de cand a avut RS virus facea mereu muci la plamani si lua cure de antibiotice si trebuia sa inhaleze cu o masca niste spreiuri . In fine acum e de jumate de an sanatos , i-am dat septilin sirop in fiecare dimineata si seara . E o cura naturala de jumate de an .
Monica bine ai venit , sper sa ramai pe la noi si de ce nu sa ne spui mai multe despre tine .
Din pacate nu cunosc nici un magazin chinezesc , nici nu m-a interesat , dar poate stiu alte fete , altfel da pe googlesi vezi peste ce dai . Nu tedescurci mai caut eu .
Va pup si mai vb.
Felicia ce apropiati sunt la varsta Rayan cu Gabriel , Rayan e nascut pe 17.06.2008
Am pus niste poze noi aici :
http://good-times.webshots.com/album/576095273wPxLOK
Alina cu Rayan Ioan 17.06.2008 si Mandy Stephanie 5 ani
17.01.2005

Mergi la inceput

nimeni nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina Maria

nimeni nimic ?

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

goedemorgen,

bate vantul pe topicul vostru ,vad ! nu e prea popular acest forum.eu activez pe un altul .dar evident ca nu il pot scrie aici caci e luat drept reclama ,cred! acolo sintem mai multe mamici din olanda (eu stau in de ,dar am locuit o buna bucata de vreme in nl).daca mai intri poate imi dai ceva date unde sa te pot contacta ,sa iti spun pe ce forum ne adunam (daca esti interesata)!
tot ziens!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Da mi un pm,Alrbetje,te rog!Toate forumurile pe care le stiu sufera de asta,toate celelalte tari au topic aciv,cel olandez...pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

o intrebare.Fetele casatorite in olanda cum v-ati inregistrat casatoria in romania?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput