Aici,in Olanda (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna Felicia, chiar ca nu ai mai intrat de mult ,felicitari cu baietelul tau Gabriel ,imi place tare mult ,daca sora mea nu l-ar fi pus fiului ei il puneam eu .
Cat priveste problema mancarii si a dormitului poti sa te plangi te inteleg , nu e chiar nimica toata , am avut si eu de a face cu Mandy , acum e altfel Rayan e un mancacios si asta ma inbucura enorm , am fost mereu un pic geloasa cand mandy era mica , pe alti bebelusi care mancau , acum stiu si eu cum e .
Cu somnul si Rayan se scoala devreme , 5 , 6 si se mai culca pe la 8.30 , 9.00 cand se scoala Mandy , daca s-ar culca intr-o ora sigur mai dormeam si eu .
Ce e batista bebelusului ? eu folosesc o pompita manuala ,in schimb folosesc un sprei de nas super bun , il cumpar la farmacie siil folosesc doar 5 zile mai mult nu are voie ,se numeste XYLOMETAZOLINE HCL 0,25mg/ml . Pt. Mandy e cel cu 0,50 mg/ml si pt. noi adulticel cu 1 mg/ml , sper ca ti-amfost de folos .
Daca nu ai incredere cand esti racita cumpara-l sa il ai in casa si incearca-l , se foloseste cam de 4 ori in 24 ore .
Te pup si astep vesti de la voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Fetelor ,poate va e util un site cu produse romanesti-lautarul punct com.Spor la pregatiri si sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara la toata lumea.

In primul rand va doresc un
An Nou fericit
Si cu tot ce v-ati dorit.
Mult noroc si sanatate
Ca-i mai buna decat toate

Alina despre batista bebelusului poti sa gasesti multe info pe net. Din pacate nu iti pot da un link aici ca se va considera reclama.
In orice caz orice mamica din Romania care a cumparat produsul asta e foarte multumita de el si il lauda foarte mult. Oricum mi-am cumparat din Romannia, acum astept sa ajunga. Produsul de care imi spui deja l-am folosit...totusi medicii mi-au spus sa fim destul de atenti cu el pentru ca folosit in exces va distruge mucoasa nasucului. Eu sunt destul de atenta cu chestia asta.

Jenn saru'mana de link. Deja lui Cosmin i-ai dat idei

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

La multi ani!Primiti cu sorcova?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

La multi ani!Primiti cu sorcova?

Primim, primim

Sa aveti un an nou fericit si tot ce va doriti.

Jenn, ce face Ella?
Cum a rezistat bombardamentului?
La noi Bitzu s-a trezit destul de mirat si a stat treaz o ora jumate cat a durat toata nebuneala. Fiindca nu era chip sa il culcam in vacarmul ala i-am aratat care e sursa zgomotelor...se uita asa de mirat la luminile alea. Ce ma bucur e ca nu s-a speriat deloc, nu a plans ...ba chiar avea chef de jucat si alte nebunii. A adormit pana la urma..
In rest ...toate cum le stii. Aaa piticul a inceput sa se tarasca...ca o rama...dar daca are ceva interesant merge dupa el pana in panzele albe...gata mi-am laudat odrasla
Va pupam si ne mai auzim la telefon...chiar ce fel de telefon ti-ai luat?

Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Mergi la inceput

Nu mai trece nimeni pe aici ?

Mergi la inceput

Buna fetelor , unde sunteti , noi suntem bine si crestem mari si frumosi , am pus poze noi aici : http://community.webshots.com/user/alina121alina/albums/most-recent?vhost=community
Sper sa va placa si sa mai scrietai , oare v-ati suparat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, Alina,

Ce frumosi sunt copilasii tai! Eu nu prea am dat pe aici pt ca nici n-am timp, dar si pt. ca de fiecare data cand cautam subiectul nu era activ..

Noi suntem bine, Alma e o smechera si vorbeste fff multe, da cateodata niste replici de ma doare capul. Acum invatam romaneste de buna voie, adica i-a trecut incapatanarea si ea vine acum cu intrebari de genul ``hoe zeg je ``boom`` in het Roemeens`?`, iar eu ii raspund ``copac``, la care ea ...``OK. ``Copac``, mom..maar een boom heeft ook takken, een stam, wortels en bladjes...hoe heten deze allemaal in het Roemeens dan?`` Asa ca n-am decat sa tot raspund d-rei.

Acum am luat o noua antena satelit si un nou receiver pt a prinde si canalele romanesti. Am dibuit mai multe variante TVR (International, Cultural, Info si posturi locale). TVR1 si 2 cica sunt codate ..Antenele le-am gasit, cu exceptia Antenei 1 (adica am gasit Antena2, Antena3, Antena International). Antena 1 era codata..Maine cautam si ProTv-ul...Sper sa nu fie si asta codat.

Voi cele care prindeti canale romanesti, si din cele ``codate`` (Antena 1 de ex), cum ati facut sa aveti acces la ele?? Exista ceva card / abonament de luat pe undeva? Aveti ponturi,idei etc? Merci anticipat celor care-si fac timp sa raspunda.

Pupici tuturor!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Buna Danyce

Avem si noi antena satelit...si prindem destule canale romanesti gen Tvr2,3 info, Antena international, Antena2,3, Euforia, N24, Tvr international, Favorit, prindeam si protv international dar acum nu stiu de ce nu mai merge. Si toate astea sunt free. Sincer nici nu ne trebuie mai mult avand in vedere ca noi nu prea avem timp de tv.
Stiu ca alti romani prin mai multe canale...insa sincer nu stiu cum...Un roman de pe aici a gasit la un sirian un receiver decodat si prinde toate canalele romanesti...dar ...nu prea recomand sursa, nu e de incredere.

Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal

Mergi la inceput

Danyce ,ai putea lua din tara decodor si cartela Digitv.Le atasezi la antena ta,o orientezi cum trebuie si gata!Intra pe site ul digitv si vezi ce pachet iti convine.Daca mai vrei detalii,scrie!

Mergi la inceput