Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Nu am gasit. Ma gandesc ca poate nici nu e permis, fiindca ar considera ca facem reclama?

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Marina, ma bucur ca ai intrat la noi si ca sunteti si tu si bebe in regula...

Elara, sa porti sanatoasa pantalonii. Am si eu unii de la Zara si nu mai ies din ei...sunt f comozi...

Cory, ce gospodina esti! Nota 10 de la mine pt tine! Pofta buna!

Ioana
17+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Teo2rina te pup si bine ai mai venit pe la noi. Sper sa te ajute DD sa duci sarcina la termen si sa ai un randunel sanatos. Daca imi permiti un sfat, eu in locul tau n-as mai intra foarte des la "durerea pierderii unei sarcini", nu de alta dar uneori legea rezonantei functioneaza al naibii de bine, si sa nu te prinda ceva "flama" de acolo. Asta nu inseamna ca le iubim mai putin sau ca nu ne doare sufletul pentru cele care au trecut prin asta :(. Te rog sa ma ierti daca mai mult te-am ranit.
Delfinuta, da vad ca esti o mare bucatareasa, nu iti inteleg modestia. Ce m-am amuzat cu "mancarea de la vecina" nu e foarte flatant pt tine! Si eu paici am fost remarcata ca stiu sa brodez povesti la copilasi sa ii determin una-alta... Si acum tine minte vara-mea cum o faceam sa manance "orez de la kinez", in timp ce ii povesteam cum faceau orezu niste omuleti mici si galbeni:). Ea cand manca ceva era eveniment in familie. Abia astept sa ii aburesc pe ai mei . Si noi luam paine neagra, crescuta natural,fara drojdie; strabatem tot bucurestiul sa o luam, odata pe saptamana, luam o gramada si o tinem la frigi. E cam crunta painea paici, vorba ta, umflata cu pompa.
Delfi, da melci mancati?
Si sper ca bb2 sa aibe macar cateva luni pana plecati in Guyana. Altfel, fain ca va mutati.
Elara, fain ca ti-ai gasit blugi. mie mi-e groaza cand mi-o veni vremea sa imi iau, eu eu raaaaaar imi gasesc pantaloni pe masura lungimii mele! Asa ca randunici, rog mult, daca remarcati undeva in Buc pantaloni de gravi lungi-lungi, poate imi dati de stire.
Cory te pup pe circumvolutiuni, felicitari pt succes!
Pup si la Zozela, si la Naty, si Ioana cu acordeonu, Aditi si toate randunicile de pe sarma.
Noi iar am spart piata si am venit incarcati de pepeni, mere tone de struguri, prune si toate legumele. Parca vine iarna iernilor si numai apucam sa luam nimic!
Ririaaaan tu numai zici nimic?

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am dormit si m-am trezit cu o pofta de inghetata... Asa ca m-am dus sa iau de fructe... pana la urma am luat Aloma cu bucati de ananasm desi nu prea ma omoram dupa ananas. E buuunaaaa! Tipa de la magazin a ramas muta cand i-am cerut inghetata: "Inghtata pe frigul asta?? (15 grade) Aveti curaj, nu alta!" Nu i-am mai spus ca am pofte, nu curaj...
Chiar ca e ciudat! Toata vara n-am mancat inghetata, dar m-a apucat acum pofta nebuna!

Daca tot nu-i place carnea lui bebe, macar sa ma bucur ca-i place inghetata. Cred ca nu ma opresc pana n-o dau gata!

"Ioana cu acordeonu"!! Mi-a placut mult asta!!! Pupam randunicile!

Ioana
17+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Ma simt rasfatzata!

"Uniunea Sovietica" ma pe circumvolutiuni,

Ioana
imi da diploma "MAGNA CUM LAUDAE" pe reteta ei de "acordeon"!

Si eu va multumesc voua, tuturor, ca m-ati adapostit sub streasina voastra, Randunici-cu-Sclipici (in ochi si la pene)!!!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cateodata stau asa si ma gandesc la noi...suntem o gasca de femei sufletiste si fericite ca o viatza mica, creste in pantecele lor! Si imi imaginez pe rand sau in acelasi timp, cam ce a povestit fiecare dintre noi! Una ca a facut curatenie, alta a alergat prin oras sa faca cumparaturi, alta se agita sa rezolve o problema de viatza si de moarte (rochia de mireasa), alta gateste 3-4 feluri de mancare, alta nu stiu ce discurs sau docoment studiaza dis-de-dimineatza....si tot asa!
Trebuie sa recunosc ca atunci cand am propus sa ne numim randunici, nu ma asteptam sa ni se potriveasca asa de bine!
Ptr. ca atunci cand derulez imaginile cu ceea ce imi imaginez despre voi, dragi prietene virtuale, le asociez imediat cu imaginea unor randunici, care alearga de colo-colo intr-un suflet sa pregateasca cuibusorul ptr venirea pe lume a puiutzilor!!! Si cred ca acest user-name ne-a fost predestinat Suntem niste adevarate RANDUNICI!!! Va iubesc mult pe toate!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Ce parere aveti voi de articolasul asta din Evz???

Se numeste "Mamele, intre serviciu si copil!" ...
http://www.evz.ro/article.php?artid=323667

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

pe Simo pt. declaratia de mai sus.

Ehe, Sovi am trecut de mult peste sentimentul de parere de rau ca mananca ce "face" vecina si nu ce fac eu. Daca asa mananca, pai asa sa fie!

Nu sunt modesta, spun clar ca sunt anti bucatareala. Eu si gatitul suntem doua drumuri paralele. Nu observi ca e mai mult mancare repede facuta? Eu nu gatesc tocanite si ciorbite, neam. Raaaar, chiar foarte rar! supa chinezeasca de la punga sa traiasca si toate celelalte supe de la plic.Daca e sa ceara seb, atunci se schimba datele problemei, bagam oala clipso in functiune si gata! ciorba de vacuta in 35De min. am facut o singura data la cererea expresa a sotului. O data de doua ori pe an ma risc.
Fug sa-i fac paste melcisori, cei adevarati, cu cremvusti de pasare. la

pozici
bb2

Mergi la inceput

Legat de linkul recomandat mai devreme, m-ar interesa in mod special parerile lui Delphin (Franta) si Monik din Toronto...Cum e organizat la voi sistemul de protectie a mamei si copilului????

Dar sunt binevenite opiniile tuturor randunicilor!!!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Simonette, draga mea, imi pare rau sa citesc ca ai trecut prin asa experiente#8230; te felicit ca ai aceasta putere#8230; de a nu lasa nimic sa-ti umbreasca fericirea#8230; si eu as vrea sa-mi poata garanta cineva ca va fi bine de data asta.
Zozela. mi-am facut curaj nu stiu cum, m-am silit chiar a treia zi dupa pierderea celei de-a doua sarcini si am hotarat ca dupa urmatorul ciclu sa proiectez un bebe. A durat mai mult decat m-am gandit eu, important e ca a venit bebitul. Saru#8217;mana, sunt mandra de putica #8216;mea#8217;, adica a lui bebe.
Cory3maz, asa este, draga mea, tu ai dreptate, am pierdut niste batalii, nu si razboiul#8230;Dumnezeu ne va ajuta pe toate si ne vom tine puiutii sanatosi in brate.
Natynic, multumesc pentru incurajari!
Ioana, iti multumesc inca o data pentru pm. Esti o draguta.
Sovietica, si eu speeer, cu toate ca rar indraznesc sa ma gandesc, ca imi voi tine randunelul sanatos in brate.
Dragele mele, stiu ca trebuie sa privesc inainte, mi-a fost greu pana acum, am paralizat cand am vazut o picatura de sange la sase sapt, cand am stranutat la 10 sapt si m-a sagetat o durere groaznica prin burtica#8230; la prima eco, la 9 sapt, cand mi-a zis ca e bine am iesit plangand in hohote si am simtit in afar de fericire, ciudat, am simtit ca mi se cuvine. La 17 sapt m-am dus la eco ca sa-mi faca triplul test si am crezut ca mor ca dr. masura si nu zicea nimic#8230; era prea concentrat, ca e totul ok.in afara de asta exact in perioada asta am avut foarte multe de facut ca am deschis o gradinita si toti muncitorii trebuie supravegheati si tot asa. Acum astept rez la triplu test doua sapt#8230; voi l-ati facut? Ca am auzit ca da niste rezultate cam ciudate. Dragele mele, cam asta este pe scurt povestea sarcinii mele pana in momentul de fata. Imi cer mii de scuze ca v-am intristat, va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi, de acum inainte voi incerca sa fiu optimista ca si voi. Ca se ia, nu-I asa? Maine cand voi ajunge acasa voi gati cartofiori cum am vazut caa ati facut si voi.

Marina, o in cu 17+

Mergi la inceput