Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cory3maz spune:
Haideti, ca am glumit cu linkul ala..e sambata seara...hai sa zambim, nu sa ne incruntam!!!
Oricum am dezbatut subiectul si ieri seara...si ne-am aprins eu si Zozelina..si parca si Maria din Bacau...si ne-au calmat Sovi si cu Naty!!!
cory3maz
simonette spune:
Marina, asa te vreau! O sa vezi ca daca stai mai mult cu noi o sa te cuprinda optimismul si o sa indraznesti sa visezi frumos!!! Felicitari si din partea mea ptr putzulik!!! Te-ai gandit la un nume???
Cory ti-am mai zis ca mi-esti tare draga???
Simo,mami de Luca si
17+ cu
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Mai Simonette si tu ma gadili la gusita???
Oricum si reciproca e valabila...adik si tu imi esti extrem de simpatica! multi si pentru Luca!!!
cory3maz
natynic spune:
Simo,ai dreptate, si eu ma gandesc si ma minunez cate facem fiecare si cum am ajuns, mai ales, sa simtim mereu nevoia imperioasa de a ne povesti totul una alteia. Parca am fi surori! Mie uneia imi lipsiti daca trece mult timp fara sa ne scriem. nu le inteleg pe fetele care doar ne citesc dar nu scriu-fratilor, nu tot randunici sunteti??Hai sa ne traim bucuria, teama, emotia, supararea sau tristetea (ca sa nu mai vorbim de greturi si oboseala sau critica barbatilor) IMPREUNA! Ca tare-i bine...
naty 11+ cu f probabil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Interesant articolul. Din fericire pentru mine, nu imi va sta nimic in cale sa stau alaturi de copilul meu cei 2 ani, ba chiar mai mult. Eu am cartea de munca la firma noastra (cu sotu) si am de munca putin deocamdata pana s-or inchega niste planuri. Chiar daca mai am niste drumuri de facut, biroul meu e tot acasa. Asa ca, banii nostri sunt aceiasi indiferent ca stau acasa sau las copilul la doica. Si prin criza lipsei de importanta sociala n-am cum sa trec, eu fiind o fire mai retrasa. Visez numai sa ne permitem sa ne mutam cat de curand din Bucuresti, la mica noastra ferma alaturi de niste prieteni, sa ne crestem copiii intr-un mediu sanatos.
Im a cowgirl, u see
sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK
cory3maz spune:
Simt cum mi se umfla penele de...somn!!! Cred ca ma retrag in pat!!!
Ca-mi ajunge pe ziua de azi, cand m-am trezit la cinci juma dis-de-dimineata!
Noapte usoara, Randunici, mai ales daca aveti pitici bolnaviori!!!
Pupi fratesti tuturor!!!
cory3maz
simonette spune:
quote:
Originally posted by natynic
Simo,ai dreptate, si eu ma gandesc si ma minunez cate facem fiecare si cum am ajuns, mai ales, sa simtim mereu nevoia imperioasa de a ne povesti totul una alteia. Parca am fi surori! Mie uneia imi lipsiti daca trece mult timp fara sa ne scriem. nu le inteleg pe fetele care doar ne citesc dar nu scriu-fratilor, nu tot randunici sunteti??Hai sa ne traim bucuria, teama, emotia, supararea sau tristetea (ca sa nu mai vorbim de greturi si oboseala sau critica barbatilor) IMPREUNA! Ca tare-i bine...
naty 11+ cu f probabil
Impreuna, adica asa
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
Nici eu nu pot sta o zi fara sa stiu ce se intampla cu voi sau fara macar sa va salut...ca...hai sa recunoastem sunt situatii in care unele trebushoare ne tzin departe de calculator! Dar sunt trebushoare fffffff importante ca altfel nu vad cum ar reusi sa ne tzine ceva despartzite
![](hop.gif)
Simo,mami de
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Noapte buna Cory si multumesc! Sa stii ca mi-ai facut pofta cu acordeonul desi nu suntem "vecine"...maine-poimaine cel tarziu ma avant si eu sa fac vreo 2!!!
Neshte fete lipsesc....Clau, Roxana...si mai era cineva...unde sun teti? Sunteti bine nu-i asa???
Merg si eu la cuibushor! Noapte Buna!
Simo,mami de Luca si
17+ cu
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Sovietika,
mersi de feed-back!!! Sa dea Dumnezeu sa-ti realizezi toate proiectele!!!
Si eu voi sta acasa cu bebe 2 ani...dar nu voi stagna profesional...bine ca exista internet si mail!!! Ca mi s-au propus tot felul de colaborari interesante si manoase!!!
Noapte buna!!!
cory3maz