Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Marina,

mult curaj!!! Ai pierdut doua batalii, nu razboiul!
Incearca sa depasesti trauma respectiva...invata sa speri ca nimik nu iti va intuneca actuala bucurie...Dumnezeu poate multe minuni!!! Si optimismul si el poate multe...Invata sa uiti si priveste inainte cu mult curaj!!!

Sanatate maxima si tie, si lui Bebe!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Rox!!Cum a fost in concediu?
Felicitari pentru BB lungan!..Wow..aproape 7cm.!!
Va si eu Simo!N-am reusit sa adorm..doar am stat in patutz si ne-am uitat cumintei la un film-The Lake House-care mi-a smuls si vreo doua lacrimioare.Foarte frumos-il recomand!
Maria,Sovi si Aditi
Maria las-o mai moale cu trebaluiala
Elara lasa incretiturile Important este sa te simti bine in ei!Sa-i stapanesti sanatoasa si sa-i porti cu placere!
Pupici randunicii bucatareasa-sefa:Cory!!
Pofta buna!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Marina, curaj, uite, timpul trece acum in favoarea lui bebe si a ta! Asa ca te asteptam sa ne scrii.
Cory, ce frumooasa esti si tu! (te-am vazut in poze mai tarziu). Eu am pierdut undeva pe parcurs reteta cu acordeonul, mi-o mai poti zice odata? Ca daca e cu cascaval, TREBUIE...
Feteloor, multumesc pentru incurajari! Ce credeti? Tineti-va bine!! Rochia mea va pleca la...Iasi pentru modificari (auzi, Cory!) pt ca acolo a fost facuta-magazinul de aici e doar reprezentanta, acolo au si materialul, etc. Elara a fost pe aproape ca idee, trebuie adaugat un "triunghi" de material si se va inchide cu niste bride in loc de fermoar. Am implorat acolo la magazin sa faca bine sa mi-o aduca pana duminica...

naty 11+ cu f probabil

Mergi la inceput

Randunici,

ieri am aflat de la Ioana ca exista si simfonii la "acordeon"...mancarea asta e o nebunie maxima!!! Daca va plac cartofii copti in unt si cu putina sau mai multa afumatura, peste care turnati cascaval si mujdei de usturoi...testati "acordeonul"! Vecinii vor lesina de pofta! E un fel simplu si absolut superb!!!!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Marinaaa!!!Sunt !!Abia acum m-am prins ca ai la semnatura!!Felicitari pentru putzica mamico!!
Fug sa trec si in listuta minunatia de albastrel!!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Repetam "lectia" cu acordeonul!

1. se iau cartofi albi mari; se curata de coaja; se feliaza, dar cu grija, sa existe legatura intre felii-deci nu se desprind rondelele;

2. intre crestaturi se intinde putin unt si se adauga bucatele de sunca, de jambon, de ce va place (e bine sa fie putin afumat);

3. se presara sare si piper dupa gust;

4. fiecare cartof se inveleste in folie de staniol-e bine sa nu strangeti prea tare pachetelele, ca sa puteti adauga mai tarziu cascavalul;
5. dati cartofii in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute, dupa care presarati cascaval si mai lasati sa se gratineze 5 sau 10 minute;
6. si la sfarsit, adaugati un mujdei de usturoi frecat cu smantana sau chiar smantana.

POFTA NEBUNA!

Pentru Naty, si cine mai doreste!!!
"Doamnaaaaaaaaa Ioana", am zis bine la lectie??? Luam zece sau in genunchi pe coji de nuci???

cory3maz

Mergi la inceput

Vai, ce "FULGA" suuuunt!!!

1. am uitat sa felicit o mamika relaxata (dupa concediu) si fericita de performantele lui Bebe, adik pe ROX 29; BRAVISSIMO!!!!

2. Elara, legat de blugi o sa-ti fac o urare clasica: "Cu blugii astia sa te invechesti si cu altii noi...sa te innoiesti!!!", adik eu iti urez de pe acum si ceva legat de bebe numarul 2!

3. Zozelina...nu sunt eu bucatareasa sefa...diploma asta o iau Simonette (nu ne-a corupt ea la fasolik cu ciolan???), Bubu (care are expozitie de arta culinara), Blankar (pentru laptic de pasare), Ioana (cu simfonia la acordeon) si cu tine (nu ne-ai dat tu retete de spaghetti, de ciorbik de burta si reteta corecta de lapte-de-pasare???)...oi fi si eu, ajutor de bucatar...poate!!!

4. Naty, bafta cu rochia...sa-i faca modificarile in timp util si sa arati trasnet in ea!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai voi vb numai de mancare???/

Vreti sa moara omul aici?

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

He-he-he!!!

Tocmai ma pregateam sa te intreb, draga ANCADRAGOMAN, ce iti face Maria si ce iti face colul??? Sper ca e baiat cuminte...si mai sper ca tu ne scrii din pat...ca nu ai voie prea mult efort!
Deci, ce faciiii????

Tot "Fulga" sunt...urarile erau pentru ROX DOX!!!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna.
Am tras un pui desomnic si m-am intors la voi.
Multumesc de urari pt blugii cei noi, Zozelasi Cory. Eu mai mult am scris cu gandul ca poate mai exista gravidutze interesate si de asta am descris asa in amanunt si am incercat sa spun si unde.
Am vazut muuuulte lucrusoare f dragutze acolo, toate croite special pt gravidutze. Deocamdata am luat doar atat ca urmeaza sa plecam maine la munte o saptamana si ne trebuie banutzii, da' ne intoarcem luna viitoare cu burtica mai mare.

Nu-i asa ca ar fi utila o lista cu magazine cu hainutze de gravidutza, pe prima pagnina? Ce ziceti? Supunem la vot? Sa o facem pe orashe, nu? Sau sa deschide subiect separat si sa punem link pe prima pagina la noi? Sau oare deja exista subiect deschis? Ma duc sa verific.

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput