Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

simo, mi-am mai revenit. ma tem sa continui...cred ca las pe cand se trezeste sotul...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Simonette, Seb doarme singur de la inaintata varsta de o luna. Foaaaarte rar doarme cu noi sau mai bine zis cu mine...atunci cand are febra mare si prefer ori sa-l iau cu mine in pat ca sa-l supraveghez ori stau cu el la el in pat.( are un patut evolutiv, de la 1,20m la 1,90, acum cred ca e la 150, incap si eu mai pe diagonala caci e lat, 90cm). In schimb are o veioza aprinsa pt. noapte,asta il asigura. Nu poate adormii sub nici o forma fara poveste si fara veioza. Poate fara poveste cand e pedepsit, dar fara veioza,no way.

Cred ca la Luca e si vremea cosmarelor, a trecut si Seb prin asta si trec toti copilasii la aceasta varsta. Va trece!

Nu stiu cum sa faci cu medicamentele...poate sa le pui in iaurtel sau cu suc de porto amestecat in lingurita...fara sa-i spui ca e medicament. ar mai fii varianta sa-i spui ca el e bolnavior, are asta si ca doctorul i-a dat medicamente ca sa se faca bine. trebuie sa le ia ca sa fie bine. La mine asta a functionat extrem de bine si Seb ia medicamentele , chiar daca nu au cel mai bun gust. Pregatesc repede cola caci stiu ca ii place tare si dupa medicamente, ca sa-si clateasca gura ii dau cola. Voila! Succes!

Despre mancare Sovi, ai sa razi dar bagheta nu e chiar atat de delicioasa pe cat e de renumita. Dupa 3 ore e tare. Paine alba umflata cu aer. Cumpar cand seb i-mi cere in magazin sau cand nu am paine facuta acasa. Prefer painea neagra si completa sau cu cereale.( parca graul no' fi cereala)
Azi pt. pranz am facut cartofi rondele la friteuza si oua ochi pt. baieti si aceeasi cartofi si salata de mocov ras si rosii plus putin piept de pui fiert pt. mine( ma rup de gospodina ce sunt) si pt. deseara salata de telina cu piept de pui fiert si maioneza pt. noi si pt. Seb inca nu stiu, prefer sa-i fac la cerere sau ceva care stiu ca-i place si ca mananca sigur. e foarte dificil sa-l fac pe Seb sa manance din acest motiv "gatesc" separat. Mananca orice dar trebuie sa aiba chef...sau buna dispozitie...sau nu stiu! Cand pregatesc cate ceva si ii zic ca vecina nu stiu care l-a facut si ca mi-a dat pt. el, mananca. sau mai pregatesc mancare tipic romaneasca, cum ar fii mamaliga cu branza si smantana si spun ca buni din ro mi-a zis cum sa o fac pt. el, asa mai mananca.
Nu pot sa ma plang...in mare e ok.

Am sarit de la una la alta. Deci Sovi sa nu te gandesti ca mancam fructe de mare pe aici, nici nu ma ating de ele .Raaaar mai am chef de creveti, in general de revelion, insa sotul nu mananca."Foie gras" in schimb...miam! miam!

Uitai sa va spun ca anul viitor, prin vara poate chiar sfarsitul verii suntem mutati in Guyana pt. 2 ani. Sa ma tii Doamne pt. aventura plecarii.

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Dooooamneeeeeeee, fetelor, cat de mult scrietzi....
Eu nu pot sa citesc toot si ma oftiiic

Rox, bine ai revenit din CO. Felicitari ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine.
Naty, poate ca iti pune niste siretzele frumose in loc de fermoar?
Simo, tu vrei bataitza? Cum sa fii banala??
Cory, fff frumos ai citat din acel cantec ("orice femeie e frumoasa, daca e mama, iubita si mireasa")... Nu-l stiam dar m-a emotzionat mesajul.

Eu am fost azi si mi-am luat blugi de gravidutza. Am gasit pe Calea Victoriei, dar sus dupa Cercul Militar, pe sensul opus, dupa biserica, fff sus, spre Amzei.... un magazin cu articole special pt gravidutze. Au costat 129 ron si au fermoar pe o parte si o banda de bumbacel fin la burtica. La spate se incretesc pe un elestic ce poate fi reglat f usor prin prindere de un nasturel fiindca are butoniere pe toata lungimea. Nu stiu cat de bine am explicat eu..dar sper ca ati prins macar ideea. Nu prea ma innebunesc dupa cum se aseaza pe fund si solduri (ca m-am facut o umflata) si mai au si incretiturile de la elastic (bine ca le pot ascunde sub bluze) dar ma simt fff bine cu ei pe burica, fiindca nu ma jeneaza deloc.

Edit: m-am laudat degeaba cu albumul, ca e prea mare si nu l-a luat.

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate, fete dragi, si va doresc in continuare sarcini usoare. eu nu am mai scris de foarte mult timp aici si nu pentu ca s+ar fi intamplat ceva, Doamne fereste! ci pentru faptul ca eu am mai pierdut doua sarcini si, odata cu ele, si inocenta si linistea pe care ar trebui s+o avem. dragelor, eu nu am vrut sa mai intru aici pentru ca nu prea ma simt bine sa vorbesc despre bebe, vorbesc, dar putin si stau cu teama tot timpul, cred ca ma intelegeti de ce. eu intru mai mult la durerea pierderii unei sarcini pentru ca pe aceea o inteleg foarte bine si o simt mereu, chiar daca suntem bine acum. ma rog pentru voi toate, dragelor, sa aveti bebei sanatosi. promit ca am sa intru de aici inainte sa va pup.
numeioana, multi de tot, esti o draguta, iti multumesc mult. iti doresc sarcina fara probleme.

Marina, o in cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Marina, desi iti inteleg temerile si ingrijorarea, sfatul meu este sa incerci sa te detasezi usor,usor si sa privesti inainte NU inapoi! Am pierdut si eu o sarcina si am avut si o extrauterina care s-a terminat rau de tot (coma) insa nici nu ma gandesc sa las asta sa-mi umbreasca fericirea pe care o traiesc! Bineineles ca am ganduri, fel de fel si ma mai apuca si pe mine, dar am mare incredere in Dumnezeu si am decis ca orice ar fi se va face voia Lui!
As vrea sa iti pot garanta ca de data asta va fi bine numai ca nu exista garantii... Sunt alaturi de tine si sper ca vei putea totusi sa privesti cu mult optimism de acum inainte

Cristina, si luca primeste destul de bine panadolul sau nurofenul, chiar si siropurile de tuse...imi cere mai mult cand ii dau insa Klacidul care este un antibiotic tare scarbos si amar si pe care nu i l-am dat pana acum nu poate sa-l agreeze deloc Il pacalesc io pana la urma dar mi se rupe inima de el! Noi de curand l-am mutat in camera lui insa de cand e bolnavior l-am luat langa mine sa-l pot inveli si supraveghea...imi place cum povestesti despre Seb...multumesc mult ptr. sfaturi, sunt binevenite oricand!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Elara io fata care nu tzine pasul!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Ziua buna tururor!

Un week-end minunat va doresc!
SIMO si MARIA, ce sunteti,lasati-o mai moale cu curatenia asta!Eu abia astept sa-mi creasca burta si sub pretextul ca "nu mai pot' sa platesc pe cineva sa faca treburile casei!
De fapt,ce sa zic,ca si eu am trebaluit azi,dar din fericire doar in bucatarie.
SOVI,din pacate nu ma pot delecta decat cu gatitul mancarurilor care nu emana miros,de ex am facut o salata de vinete.Cat despre fructe de mare am auzit ca ar fi cam interzise.Dar si eu am mancat creveti! Mi-e ciuda doar ca nu mi-au picat bine,sper din tot sufletul sa-mi revina pofta de ei!!! (dupa ce imi trece raul din primele 3 luni)
SIMO,eu am studiat "din greu" in ultima vreme carti despre psihologia copilului,asta si pt ca sunt si studenta la psih.Am gasit multe lucruri practice,de ex chiar cum sa-l inveti sa doarma singurel si cum sa nu-i mai fie frica,de ce au cosmaruri copii...etc,multe alte lucruri interesante.Daca vreti,va recomand niste carticele.Iti doresc sa se faca bine Luca mai repede!
Va pup!!

Roxy10+

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Randunici Frumoase si Haioase,

1. azi dimineata la mine a fost cu "Succes" deplin, asa ca sunt intr-o dispozitie faina;

2. Simonette, eram precisa ca esti frumoasa!!! Asa ca astept pozele cu tine!

3. Ioana, la cuptor, invelite in staniol, sfaraie "acordeoanele"; miroase apetisant...cred ca mi-am "omorat" vecinii!!! abia astept sa gust!

4. Naty, iti tin pumnii cu rochia...sa ramana si dupa modificare eleganta;

5. Delphinasule...tare imi place cum scrii...cu umor si sinceritate...eu ma declar cucerita de acrobatiile tale; o sa astept sa ne povestesti si despre viata voastra in Guyana; bafta cu toate!

Va sarut frateste pe toate celelalte nenominalizate!

11+ si mamik de Larisik

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Off Marina..Nu cred ca exista cuvinte de consolare, pentru ca desi fiecare are parte de greutatile lui, nu se poate pune in pielea altuia. In schimb, exista cuvinte de lauda, pentru voi-cele care ati trecut prin dureroasa experienta a pierderii unui copil-copilul vostru-si ati reusit sa va adunati..si sa continuati! Probabil chiar din cauza durerii,a poverii sufletesti ati devenit mai bune si mai intelegatoare, mai adaptate la ceea ce o noua incercare-viata-de fapt-va poate oferi..Stiu ca asa esti..sunteti..pentru ca am cunoscut persoane care au trecut prin asta..Una dintre ele este chiar forumista de-a noastra-si vorbesc aici de Liana..
Sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos care sa-ti poata alina durerea pierderilor anterioare si care sa te ajute sa privesti inainte-spre viata si bucurie!
Felicitari si capul sus in continuare!..Doar..orice sut in dos e un pas inainte,nu?

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by rox_dox

buna fetele...

scuze ca am disparut atata timp...
am fost plecati putin in concediu, apoi nu mi-a mers calculatorul vreo 2 sapt...a fost groaznic fara net si fara voi.

despre bebe, ce sa va zic?!
am fost ieri la eco si suntem bine amandoi, gugustiucul are 66 mm...l-am vazut cum dadea din picioruse..era f activ...sexul inca nu-l stim..poate data viitoare.

vrem sa ne programam si la 4D la Bucuresti, asa ca fetele de pe acolo...astept sfaturi de la voi, o recomandare de dr bun pt 4D.

ne mai auzim...va pup! si sa aveti un weekend super!

_
13+

Pozele mele!

Ma bucur ca sunteti bine,chiar ma intrebam pe unde umblati

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput