Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
natynic spune:
Neatza fetelor, w-e placut va doresc!
TINETI-MI PUMNII, ma duc acum cu rochia la modificat, sper sa se poata face ceva. Imi place asa mult ca as pune-o si asa, cu fermoarul desfacut...
Va pup
naty 11+ cu f probabil
zozela spune:
Cat despre...aveti grija ca sunt rezistenta si nu stiu cum s-ar putea termina!
Rupem bata Simo!
Off..mititelul de LucaSa-l ajute Doamne-Doamne sa scape odata de raceala asta urata
Naty iti tinem pumnii sa se poata face modificarea!
Sa ne tii la curent
Noi ne-am intors de la cumparaturi.Ne-am miscat repede
Acum mi-e un soomn!Fug sa stau putin la orizontala..
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
delphin spune:
Simonette la fata obosita! Nu vreau sa te dezamagesc, dar Seb al meu pana pe la 4 ani s-a trezit noaptea....ba pipi, ba apa, ba pupic...etc. Uneori se treazea sa-mi spuna "Je t'aime maman!"
Desi are un ritual de culcare, cu baita, povesti,etc...am incercat sa-l asigur seara ca voi fii mereu acolo pt. el, ca-l iubesc chiar si atunci cand ma supar pe el ca a facut prostii, etc. Incearca sa-i reduci putin din siesta de la pranz si sa-l culci seara mai devreme. exista riscul sa se trezeasca devreme, adica 6h30-7h00. Ca sa nu ma mai intind...acum e bolnavior,cere mai mult de cat de obicei...apoi stie ca va venii un fratior, desi e incantat...poate are unele temeri, incearca sa-l asiguri....te pricepi tu nu-mi fac griji!
Seb al meu, inca se trezeste, dar nu la fel ca inainte si nici nu mai face siesta la pranz in cursul saptamanii caci e la scoala...un fel de gradinita. E mai bine pot spune...mult mai bine ca inainte!
Curaj! cum e bolnavior asa incearca seara sa-i dai o doza de doliprane. Poate il doare ceva noapte!
la toata lumea, si tin pumnii Pt. Naty si pt. cine mai are nevoie
pozici
bb2
rox_dox spune:
buna fetele...
scuze ca am disparut atata timp...
am fost plecati putin in concediu, apoi nu mi-a mers calculatorul vreo 2 sapt...a fost groaznic fara net si fara voi.
despre bebe, ce sa va zic?!
am fost ieri la eco si suntem bine amandoi, gugustiucul are 66 mm...l-am vazut cum dadea din picioruse..era f activ...sexul inca nu-l stim..poate data viitoare.
vrem sa ne programam si la 4D la Bucuresti, asa ca fetele de pe acolo...astept sfaturi de la voi, o recomandare de dr bun pt 4D.
ne mai auzim...va pup! si sa aveti un weekend super!
_
13+
Pozele mele!
simonette spune:
Delphin buna veste asta cu trezitu` pana la 4 ani!Dar spune-mi te rog...Seb dormea sg sau cu voi??? Eu cred ca azi-noapte mi-a visat urat ca avea un plans isteric...probabil visa ca il fortez sa-si ia medicamentele ca alta trauma n-a avut peste zi! Cu suspendarea siestei la pranz ar fi o idee, dar mi-e teama ca pe masura ce va fi mai obosit va dormi si mai prost! O sa incerc totusi...sper sa si reusesc! Iti multumesc din suflet pt toate gandurile bune...tare pretioase ptr. mine! multi tie si lui Seb!
Naty, tin pumnii sa poata fi dreasa rochia si asteptam poza sa stii!
Ella si io fata obosita de alergatura din oras! Somn usor!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Rox Dox bine ai revenit din concediu! Felicitari ptr bb miscaretz si voinicel! Sa creasca mare si frumos!!!
PozeLuca
BB2
sovietica spune:
Naty, succese cu rochia! sa ne spui si noua ce ai reusit!
Roxy, eu nu cred ca miroase tare acordeonul, ca doar se face in staniol. Iti trimiti Omu la cuptor cand e de pus cascavalul, si apoi la masaaa! Sau poate nu suporti nici macar putinul al de miros... Eu mor fara mancare gatita in casa.
Pup Delfinuta! sa iti treaca infectia repegior. Mai zi-ne si noua ce mai mancati voi acolo. in afara de baghete
Simoneta, da nu merge sa il obosesti mai tare peste zi in cateva randuri, ca sa se lipeasca somul de o noapte de el? Zic si eu, nu ca m-as pricepe...
Si despre cont pt postat poze, ce nu merge? nici la tine nu sunt casutele editabile? vezi ca am mai scris si despre cont de google daca ajuta.
sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK
aditi spune:
Sovieticacu greata am stat bine o perioada, cred ca si de la med homeopate(sepia) acum mai am din cz. ca m-am stresat cu analizele si cand mi-e foame mai simt(nu vorbesc de mirosuri). La homeopat merg din 1999 si e bine. La Biserica merg cand pot si stau cat pot, Sf. Maslu e doar o data pe luna la noi si e intr-adevar o slujba speciala.Mersi de sfat.
Va admir cat de gospodine sunteti , eu nu prea le am si nici nu-mi place in mod special sa gatesc mai ales in perioada asta, dar poate ma molipsesc de la voi. Trebuie sa notez tot.
Ce sa mai zic de poze!!!!!!11 Sunteti superbe!Eu....nici pe departe.
Aditi
underqueen spune:
buna randunici! de dimineata trebaluiesc, drept pentru care am obosit si imi e cam rau...cred ca am cam exagerat putin...ma odihnesc si apoi ma apuc de mancare.
va
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+
simonette spune:
Sovi, tu esti saritoare si vrei sa ma ajuti cu acel link insa la mine problema e ca in tools/securiry, nu-mi dau seama despre ce cursor vb. tu, ca la mine nu se vede nici un corsos! Poate saptamana viitoare o lamurim ca acum e WE
Maria acelasi lucru fac si eu de dimineatza si inca mai am...Daca te simti rau las-o si tu mai moale...le-om face noi incet,incet!
Aditi, cu rabdare totul va fi bine curand!
PozeLuca
BB2