Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Neatza, randunele!
De acord cu Cory, mi-a iesit in "intampinare": pt profesori si medicii tineri uneori indemnizatia poate egala sau -nu glumesc!- chiar depasi salariul si totuis sunt oameni care o tin toata viata in examene si muncesc uneori enorm...In plus, pentru care a sta 2 ani acasa nu e chiar o chestie usor de optat. Luati-ma pe mine, medic intr-un spital mare ij care mereu se intampla multe, asistent universitar, cu o concurenta diabolica in jur, pentru ca in medicina de varf nu patrunzi si nu ramai oricum, ci cu pacienti care te cunosc, cu lucrari stiintifice, cu studii, cu o informare permanenta obligatorie din orice surse, etc...Asa ca oricat mi-as dori sa stau 2 ani cu copilul, mi se pare ca in profesia mea inseamna plafonare curata si din pacate nu se pune problema a lucra acasa. Ma rog, probabil voi lucra sa termin doctoratul, dar atat...
Iata, acum ramanand insarcinata am pierdut ocazia unei specializari de 3 sau 6 luni in Italia, platita cu 1000 euro/luna (adica nu mult, dar... mult peste salariul meu!!) si cu sansa de a ma intoarce cu o competenta anume pe care nu o mai are nimeni in spital. Va pleca o colega de-a mea in schimb si cine stie daca voi mai avea sansa asta vreodata. Doamne fereste, sa nu intelegeti ca regret ce mi se intampla; si nici nu vreau sa va plictisesc, ideea de baza e ca statul ar trebui sa ia in calcul MULTE variante-ce implica nasterea si cresterea unui copil pentru femeia zilei de azi-caci, da, cui sta la cratita ii pune Dumnezeu mana in cap cu indemnizatia, dar in multe alte cazuri e vorba de sacrificii sau compromisuri profesionale importante.
Elara, nu te mai scuza, esti destul de activa la randunici, bubu nu te alinta, cum sa nu te luam in seama, toate citim TOT ce scrie fiecare dintre fete, doar fluxul rapid ne impiedica sa ne raspundem una alteia in unanimitate...
Cory, azi am peshte de pregatit, l-a prins ieri cumnatul meu, insa cu prima ocazie fac acordeonul, n-am inteles insa daca dupa ce pui cascavalul invelesti din nou tot in folie sau le lasi pur si simplu asa, in cuptor...
naty 11+ cu f probabil
simonette spune:
Buna dimineatzaaaaa!!! Ce frumos este afara!!!
Astazi facem si noi 18 saptamani (de amenoree, ca eu ovulez mai trz cu vreo 3 zile) si mai avem 22!!! Peste 2 saptamani ajungem la jumatea sarcinii
Bubu esti rea!!! Cum poti sa spui ca nu ne e dor de tine ? Te asteptam mai des
Oana, Doamne Ajuta maine la echo! Sa ne vii cu vesti bune si culoarea preferata ptr carucior
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
underqueen spune:
am sosit! am fost la biserica unde era foarte aglomerat, si nu am putut intra, asa ca am ascultat slijba de afara. oricum, aceasta mica excursie m-a obosit peste masura...e normal sa obosesc asa repede? (a trebuit sa urc o panta la biserica).
am visat azi noapte ca mancam placinte de toate felurile...oare ce inseamna?
deocamdata ma duc sa fac un pilaf cu masline ...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+
sovietica spune:
Buna dimineataaa va doresc!/ in fiecare zi tot mai mult va iubesc...-Cu cantec inainteee!
Mama ce curatenie am tras! Vine mama de la tulcea cu peste in traista si altele, si urmeaza o mare crapelnitza cu bors de peste. Ce de musafiri astept!
Bubu te pup cu drag si dor! se vede putin burtic la mine. Da un ochi din afara care nu stie care e situatia, poate sa o ia ca fiind o burta naturala ce o poate avea oricine. Oricum, tot mai multi pantaloni sunt pusi deoparte pana la anu (sper).
Si nu sunt manechin, da iti multzam de gand!
Oana succes maine! coolorata maine-i gataaaa
Naty, imi pare rau ca ai ratat specializarea. Da lasa ca DD a vazut, si ti-a pus o bila alba facand acest sacrificiu pt bb.
Simonette, inca putin si incepio numaratoarea inversa! felicitari!
Maria, la placinte inainteeee! Pohta mare la pilaf.
Si eu obosesc uneori ingrozitor, mai ales cand am de urcat pana la et 3.
Chiar vroiam sa intreb randunicile daca mai are careva palpitatii mari. Eu mai ales la pozitia orizontala, uneori parca nu mai fac fatza!
Va pupacesc! mi-au venit musafirii!
sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK
cory3maz spune:
Naty, eu cred in legea compensatiei...eu cred ca vei mai avea sansa sa pleci la specializari si in directia asta iti tin pumnii!!!
In urma cu o luna de zile ma plangeam ca, din cauza sarcinii, trebuie sa renunt la un proiect bine platit...mi-am ros pumnii de ciuda si mi-am inghitit lacrimile...SURPRIZA!!! acum doua zile tanti managera pentru care trebuia sa fac proiectul de mai sus si pentru care pregatisem diverse lucrari m-a sunat si mi-a facut ieri alta oferta: sa fiu SUPERVIZOR pe proiect, propunandu-mi un regim de lucru compatibil cu sarcina!!! A fost atat de multumita de prestatia mea incat nu a vrut sa renunte la colaborarea cu mine!!! Si mi-a propus chiar mai mult!!! Si la sfarsitul intalnirii de ieri mi-a facut un cadou sic: ultimul parfum lansat de Paco Babanne (se intelege despre cine e vorba)...De aia ziceam eu ca am avut ieri o zi mishto!!!
Va doresc o duminica frumoasa si vesela, cel putin cum a fost pentru mine ziua de ieri!
Pofta buna, Naty si Sovi la peste!!!
Simonette si Zozela, salutari speciale si voua!
Am cam mult de lucru...si de aceea ma retrag de pe Forum!!!
Pupici la toate Randunicile!!!
cory3maz
simonette spune:
Sovi cand ma gandesc la borshul ala de peste mmmm simt ca nu mai pot! Cred ca o sa te simti super inconjurata de fiinte dragi! Cat despre palpitatii sa stiti fetelor ca si io am!
MariaSi io obosesc fffff repede si ma intreb ce o sa ma fac mai incolo Cum se face p[ilaful cu maslineee???
Io am pus la dospit gogoshele bune ca in fiecare an cand vine toamna incepe sezonul gogoshilor!...Vara as face dar as muri in timp ce le-as coace!!!
Simo,mami de Luca si 18+ cu
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Oana,
multa bafta maine la kontrol cu bebe! Si sa fie bebe cuminte ca sa stea la poza!!!
Maria,
spor la bucatarie! Poate ne zici si noua cum e reteta de pilaf cu masline!!!
cory3maz
cory3maz spune:
Simonette,
si tie spor la bucatareala! Cu ce umpli gogosile???
Apropo de gogosi, mi-a venit si mie o dambla: SUBEREK!!! Adik un fel de gogosi (ca nu sunt cu aluat dospit), umplute cu tocatura piperata din carne de vita; si pentru un gust deosebit, se adauga la tocatura...menta!!! Si Larisa e innebunita dupa suberek!!!
cory3maz
Roxana Claudia spune:
Simo - ti-era dora de mine? La apel!!
Raportez: in acest week-end am rearanjat camera baietilor (ca doar acum am 2) pentru ca joi am fost la Ikea unde am gasit multe obiecte pe verde si albastru exact ce-mi trebuia pt decorat camera. Am apelat la parinti si gata! Am zugravit camera in verde si albastru. Azi mai e ceva curatenie de facut ... Am renuntat la sifonierul din camera lor pt ca ocupa spatiu si voi chema sapt viitoare un tamplar sa faca un sifonier pe hol...ca oricum era spatiu nefolosit. Si la copii va fi strict camera de somn si de joaca. Sunt asa multumita de rezultat!!
Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)