Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Spor la aranjat, Roxana!
Tinem pumnii maine la eco, Oana-si sa ai norocul ca bebe, ca al meu, sa se cracaneze frumos la aparat si sa arate ce are intre craci!Dar, mai important ca orice, sa fie bine-sanatos!
Fetelor, medicul raspunde: da, e firesc sa obosim si chiar sa avem palpitatii. In sarcina imediat creste volumul de sange din organism, inima trebuie sa-i faca fata si are nevoie de o perioada de adaptare. Prin trimestrul 2 adaptarea se instaleaza si de-aia cica te simti mai bine (asteptam...) dupa care in ultimul trimestru, evident, fiind balene, iar obosim si palpitam, mai ales la orizontala cand burta impinge diafragmul si apasa inima. Asta e, de-aia trebuie sa ne trateze toti acum ca pe bibelouri...

naty 11+ cu f probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

In asteptarea acordeoanelor mele, mi-am facut de lucru si uitati ce a iesit

http://community.webshots.com/album/560805656tBMBfG?vhost=community

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

He-he-he!!!

Tocmai ma pregateam sa te intreb, draga ANCADRAGOMAN, ce iti face Maria si ce iti face colul??? Sper ca e baiat cuminte...si mai sper ca tu ne scrii din pat...ca nu ai voie prea mult efort!
Deci, ce faciiii????

Tot "Fulga" sunt...urarile erau pentru ROX DOX!!!

cory3maz

Cory noi suntem ami bine,miercuri la eco am aflat ca apacostea asta de col s-a mai lungit,am ajuns si noi ca oamenii la 3cm...deci efort fizic moderat si nu mai este nevoie sa stam la patut .
De cateva zile ne simtim bine,fara contractii ba chiar aseara am fost la o nunta si am stat pana diomineata.
Pup fetele

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

sovi, palpitatii mari am si eu...sunt chiar enervante...

reteta de pilaf cu masline e simpla: se face pilaful, fiecare cum ii place. separat se fierb masline (cat sa iasa sarea si negreala). cand e pilaful aproape gata se adauga maslinele. e de fapt o reteta de post. mai ales cu castraveti murati e un deliciu...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Delphin, ce burticuta ai! Multe saptamani inainte iti doresc! Eu ma plangeam ca nu creste a mea, dar a ta vad ca e micuta de tot...

Pup randunicile!! Am cules strugurii, am facut gratar si am baut must. Acum ma duc sa sed putin in pat si apoi bag niste supa de alaltaieri

Ioana
17+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gata, au plecat musafirii! Am rude nostime si inimoase care tot timpul merg in vizite cu de toate si tot timpul se lasa cu schimb de bunatati si casolete si pungute, care cu ce poate, unii cu prod agricole ecologice, unii cu peste, altii cu dulciuri e periculoasa nene o intalnire dinasta! m-am rostogolit pana la computer, ca nu mai puteam de dorul vostru. Vad ca numa cateva randunici au ramas pe acasa in weekend. Daca tot am prins pe la mine o generatie mai inaintata, am intrebat doamnele daca pe vremea lor la sarcina stiau de vreo restrictie la sauna. Ele toate fiind lipovence, aveau numai bai rusesti adica dinacelea cu vo 100 grade C cu sauna umeda, adica aruncau la apa pe pietrele alea de pe plita pana nu se mai vedea nimic in baie de aburi. S-au crucit cand le-am zis ca acum la carte scrie ca nu e voie bai fierbinti cada/sauna! Si tot asa cu galbenusu crud, cu laptele crud, si tot ce le-am zis eu de pe lista cu "nu e voie". Se uitau la mine ca la felul 14. Ca sa nu mai zic, ca ele se prezentau la obstetrician abia cand misca bb, si n-aveau nici o treaba. Vorbesc de generatia dinaintea mea, ca bunica nu stie ce e aia obst.! Bunica si-a nascut cei 5 copii asistata de bunic, pe musamaua care o folosea bunicu la manevrat peste!
Acu ma mananca si pe mine sa imi fac niste salata de telina cu maioneza. Da ma mai gandesc. Poate ca ele aveau rezistenta mare ca aveau alt stil de viata, mai calite. Oricum, strasnice femei! Le-am zis ca eu nu mai beau vin nici macar o gura, ca am auzit ca nu face bine; m-au desfiintat!
In alta ordine de idei, ma bucur ca nu sunt singura cu palpitatii. Deci suntem in grafic.
Delfinuta silfiduta, baga repede niste acordeoane, sa se mai umfle burtica :) E fain de tine, pari a avea genul de corp care nu s-ar lati nicicum. Presupun ca dupa prima nastere ti-au revenit formele repede?
Anca, felicitari pentru ditamai colul! 3 cm e super!
Maria, pofta buna la pilaf!
Ah Ioana ce amintiri mi-ai starnit cu via! Sa va traiasca si sa n-o instrainati! Doamne ce viata era cand avea bunicu vie si faceam claca la adunat struguri si ma bagau cu picioarele in butoi sa ii pisez! eheeee o tempora...

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Sara buna, Randunici!
1. Roxana, cum esti tu o tipa stilata si cu mult bun gust, sunt precisa ca ai aranjat camera baietilor SUUUUPER, intr-o combinatie moderna si aerisita!!!

2. Ancadragoman, ce vesti bune aduci tu in cioculetz!!! Iti tin pumnii sa se termine Odiseea cu bine, la termen!!!

3. Maria de Bacau, mersi frumos de reteta fabulosului pilaf cu masline...o sa incerc si eu reteta miercuri!

4. Delphin, te-am admirat in poze!!! Esti mignona si ai un rafinament foarte frantuzesc, chiar si in tinuta lejera de casa...Cat despre burtica...daca e mica, asta nu inseamna ca bebe nu e in parametri...m-am uitat recent la pozele din timpul sarcinii mele cu Larisa...la 18 saptamani nu prea se vedea burtica...oricum doctorul mi-a zis tot timpul ca e putin lichid amniotic...s-ar putea sa fie si la tine la fel...burtica mica, dar bebe mare!

5. Ioana, siesta placuta dupa rasfatzul cu gratar si must!!!

6. Sovietika, ce nostalgii, ce amintiri de aur!!! probabil ca abia astepti sa le povestesti toate astea copiilor tai!!!

7. Simonette, unde ai disparut??? Cum ti-au iesit gogosile??? Pufoase si vanilate???

cory3maz
11+ si mamik de Larisik

Mergi la inceput

Randunici,

tare bine e sa ai parinti care sa te alinte...eu inca am!!!
Astept sa vina Larisa de la bunici, din clipa in clipa, ca de vineri si pana duminica sta la parintii mei in compania surioarei-verisoare (asa le striga toata lumea)...si mama mi-a spus ca mi-a pregatit un cosuletz cu bunatati: placinta cu carne (eu visam gogosi cu carne, tot pe acolo) si placinta in foi cu "branza zburata", adik cu o crema de oua si iaurt, care la cuptor se branzeste si insiropeaza bine foietajul!!! Si o caserola cu sarmalute moldovenesti in frunze de vita!!!

cory3maz
11+ si mamik de Larisik

Mergi la inceput

Cine stie ce se mai intampla cu DALV, randunika-perfuzata???
A mai dat vreun semn de viata???
Oricum ii tin pumnii sa-si revina!!!

cory3maz
11+ si mamik de Larisik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Seara buna randunici,ciripiti nu gluma
Noi am fost iarasi la pescuit(am prins 1 crap si 3 somni pitici)

sovi am si eu palpitatii si apar asa din senin ca efort prea mare nu depun desi inainte sa raman gravida faceam sport regulat
am citit si eu ca e normal la gravide . Asta e ne obisnuim treptat cu toate.Bine ca ne mai lasa greturile
Va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

blanka15

Mergi la inceput